Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filippinerna 1004 (Visa på karta)

Boka nu!

Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Lobby Century Park Hotel Manila - Hotellet från insidan Century Park Hotel Manila - Reception Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Pool Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gym Century Park Hotel Manila - Gym Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Svit Century Park Hotel Manila - Buffé
Century Park Hotel Manila - Café Century Park Hotel Manila - Café Century Park Hotel Manila - Café Century Park Hotel Manila - Café Century Park Hotel Manila - Restaurang Century Park Hotel Manila - Restaurang Century Park Hotel Manila - Restaurang Century Park Hotel Manila - Hotellet från insidan Century Park Hotel Manila - Festvåning Century Park Hotel Manila - Festvåning Century Park Hotel Manila - Mötesrum Century Park Hotel Manila - Gästrum
Område: Malate Antal rum: 500
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 1585 omdömen

Valuta för pengarna
7,3
Läge
7,7
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (1585)
Sortera efter:
Magnus G. Familj med äldre barn Sweden, den 28 juli 2014
Fint hotell.

Poolerna,frukostbuffen,läget.
8,3
Helt ok hotell för det priset, frukostbuffen var kanon, poolerna var stora och bra, personalen var vänlig och trevlig att ha och göra med, Har kanske sett sina bästa år, men jag återkommer garanterat hit igen och vilar upp mig någon dag nästa resa. Varuhus alldeles utanför entren, med restauranger och affärer. Nära till flygplatsen är det också.
Sandra L. Reste med partner Sweden, den 2 februari 2014
Slitigt hotell med många restauranger

Badkaret på rummet
4,3
Första rummet var väldigt slitigt och luktade mögel så vi fick uppgradera oss och då blev det bättre... men dem är glada för att spruta illaluktande "parfym" för att det ska lukta nystädat...
Sunshine O. Familj med äldre barn Philippines, den 29 maj 2015
star

location, friendly staff
8,3
Andrew J. Reste med partner Australia, den 28 maj 2015
An aged hotel

Cold beer
6,3
Could do with a makeover as most things looked a bit tired .
Aileen L. Affärsresenär Philippines, den 25 maj 2015
My stay

The staff
7,3
Good except for the presence of roaches in my room
James A. Reste med partner United Kingdom, den 25 maj 2015
Fourth Visit

The modern room, staff & location
9,7
Really enjoyed our stay. It's our fourth time back although the change to standardize the welcome drinks was disappointing. On previous visits we've enjoyed a glass of wine and a beer as a welcome drink from the hotel. This has made us stay in the bar and order more drinks. Now the choice is a bottle of water of a non alcoholic punch. I don't think this is a good move and we spent less time and money in the bar than previous trips. Never the less, we still love the hotel and staff.
Seakar P. Affärsresenär Singapore, den 22 maj 2015
Century Park

Staff, location, price
8,3
I stay at the old wing. There was cockroaches everywhere.
Glenn I. Ensamresenär Philippines, den 16 maj 2015
Stay cation for a night

pool, food, people
7,7
Standard hotel service. Good place to rest amidst he busyness of the metro.
Kimberly R. Familj med småbarn Philippines, den 16 maj 2015
We had a wonderful stay. Great service

Service, food
10
Jocelyn G. Affärsresenär Philippines, den 12 maj 2015
it was on promo because it falls under a secret d

huge room, welcome drinks, minibar not so expensive
7,3
Pleasant

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Hotellet från insidanCentury Park Hotel Manila - ReceptionCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - PoolCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GymCentury Park Hotel Manila - GymCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - SvitCentury Park Hotel Manila - BufféCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - RestaurangCentury Park Hotel Manila - RestaurangCentury Park Hotel Manila - RestaurangCentury Park Hotel Manila - Hotellet från insidanCentury Park Hotel Manila - FestvåningCentury Park Hotel Manila - FestvåningCentury Park Hotel Manila - MötesrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - MötesrumCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GymCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - MötesrumCentury Park Hotel Manila - Hotellet från utsidanCentury Park Hotel Manila - EntréCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - Gästrum


AS-AGWEB-3A04