Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filippinerna 1004 (Visa på karta)

Boka nu!

Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Lobby Century Park Hotel Manila - Hotellet från insidan Century Park Hotel Manila - Reception Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Pool Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gym Century Park Hotel Manila - Gym Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Gästrum Century Park Hotel Manila - Svit Century Park Hotel Manila - Buffé
Century Park Hotel Manila - Café Century Park Hotel Manila - Café Century Park Hotel Manila - Café Century Park Hotel Manila - Café Century Park Hotel Manila - Restaurang Century Park Hotel Manila - Restaurang Century Park Hotel Manila - Restaurang Century Park Hotel Manila - Hotellet från insidan Century Park Hotel Manila - Festvåning Century Park Hotel Manila - Festvåning Century Park Hotel Manila - Mötesrum Century Park Hotel Manila - Gästrum
Område: Malate Antal rum: 500
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

baserat på 1644
omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
7,7
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (1644)
Sortera efter:
Magnus G. Familj med äldre barn Sweden, den 28 juli 2014
Fint hotell.

Poolerna,frukostbuffen,läget.
8,3
Helt ok hotell för det priset, frukostbuffen var kanon, poolerna var stora och bra, personalen var vänlig och trevlig att ha och göra med, Har kanske sett sina bästa år, men jag återkommer garanterat hit igen och vilar upp mig någon dag nästa resa. Varuhus alldeles utanför entren, med restauranger och affärer. Nära till flygplatsen är det också.
Sandra L. Reste med partner Sweden, den 2 februari 2014
Slitigt hotell med många restauranger

Badkaret på rummet
4,3
Första rummet var väldigt slitigt och luktade mögel så vi fick uppgradera oss och då blev det bättre... men dem är glada för att spruta illaluktande "parfym" för att det ska lukta nystädat...
Dominic O. Affärsresenär India, den 3 juli 2015
Average hotel

location, shopping, nightlife
6,7
Stay was comfortable, staff was friendly, food was ok, but the room condition was average, furniture and toilet fittings are old. as i checked into the room i had Housekeeping redo my bed as the sheet was dirty and also seemed very old. i think this hotel needs a serious renovation to match the 5 star rating.
Dominic O. Affärsresenär India, den 3 juli 2015
OK Stay

Nightlife, shopping, Convenience
6,7
It was an ok stay, nothing specific to mention here, I don't think i had a 5 star experience, hotel needs renovation.
Amado T. Reste med partner United States of America, den 2 juli 2015
it's ok

average hotel
4,7
My 1st night its not good the room that they gave me is "socks' theres is roaches in my bathtub and rat in my room and water leaking in the shower area and sink and also no handles in the sink opener where you brush your teeth.and they use very old bed in that hotel and not comfortable to sleep...
Woojin J. Ensamresenär South Korea, den 30 juni 2015
moderate, calm and reasonable

big room and kind staff
7,3
Worth 100 Box not more.
Redentor B. Ensamresenär United States of America, den 27 juni 2015
Satisfied with my stay

Room is very clean
6,7
Was indeed ok but check in staff at front desk needs to be more service oriented and courteous
Paul S. Reste med partner United States of America, den 27 juni 2015
was good

food,, service ,,clean
7,7
was good staff good food good service good
Anthony E. Affärsresenär Philippines, den 26 juni 2015
Great Stay

comfort, location, food
7,7
the best
Robert S. Affärsresenär Philippines, den 26 juni 2015
The hotel is good but not deserve to be five star

Location, price, food
8
Staff was accommodating and polite

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Hotellet från insidanCentury Park Hotel Manila - ReceptionCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - PoolCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GymCentury Park Hotel Manila - GymCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - SvitCentury Park Hotel Manila - BufféCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - RestaurangCentury Park Hotel Manila - RestaurangCentury Park Hotel Manila - RestaurangCentury Park Hotel Manila - Hotellet från insidanCentury Park Hotel Manila - FestvåningCentury Park Hotel Manila - FestvåningCentury Park Hotel Manila - MötesrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - MötesrumCentury Park Hotel Manila - CaféCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GymCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - Mat och dryckCentury Park Hotel Manila - MötesrumCentury Park Hotel Manila - Hotellet från utsidanCentury Park Hotel Manila - EntréCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - GästrumCentury Park Hotel Manila - FestvåningCentury Park Hotel Manila - Festvåning


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

SG-AGWEB-6C02