eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Chalong Beach Hotel & Spa

80 Moo 5, Rawai , Chalong, Phuket, Thailand 83130 (Visa karta)

Boka nu!

Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Strand Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Gästrum Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Gästrum Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Hotellet från utsidan Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Hotellet från insidan Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Pool Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Pool Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Fritidsfaciliteter Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Spa Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Reception Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Spa Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Pool Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Pool Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Pool Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Pool Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Pool
Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Gästrum Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Hotellet från utsidan Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Hotellet från utsidan Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Gästrum Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Strand Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Gästrum Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Strand Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Gästrum Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Pool Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Pool Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Reception Chalong Beach Hotel & Spa Phuket - Utsikt
Område: Chalong Antal rum: 106
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

från 91 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
6,3
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (91)
Sortera efter:
Kjell S. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2013
Många ryska gäster

Personalen hade det lite jobbigt med ryssarna, men försökte att vara trevliga så gott det gick. Rent och fint hotell
7
det var rent och snyggt i hotellet, bra frukost. poolen var även den ren. lite minus till slitna och för få solstolar, men i och försig så var det "bokade" stolar som ingen satt i under en del dagar. våra vänner från öst hade tagit över det mesta i området, alla restaurangmenyer, skyltar, information etc var skrivna på ryska... personalen försökte verkligen att vara tillmötesgående, men det kändes som att de blivit riktigt less på våra vänner från öst.
Patrik K. Reste med partner Finland, den 16 februari 2012
Prisvärt

Poolen
7
Prisvärt och helt okej hotell. Ganska smutsig strand men poolen kompenserade det delvist. Gångavstånd till shoppingcenter och marknad. Mycket Ryssar på hotellet. Inget gratis wlan men 3 datorer i aulan(ganska långsamt).
Lisa B. Ensamresenär Sweden, den 5 februari 2012
Ok, värt pengarna meninte mer än så..

Fin frukost
4,7
Havet går inte att bada i men det va mysigt på stranden med hängmattor etc, väldigt lugnt och skönt men extremt smutsigt vatten. Poolen va väldigt smutsig och personalen oflexibel. många ressenärer ifrån ryssland, dm verkade tycka det va kanon då dom bytt ut alla engelska skyltar mot rysska. Trasiga möbler på rummet och på terassen. men som sagt, det va ju billigt
Tips: Hängmatta på beachen!
Martin R. Familj med småbarn Sweden, den 1 januari 2012
Fint hotel

Poolen
6
Fint hotel rent och fint alldeles vid stranden men där var det skitigt men nära till kata och karon 300 baht med tuktuk . Ingen direkt shopping ligger alldeles vid en stor väg :( massa av ryssar och fransmän på hotellet
Simon G. Reste med partner Sweden, den 24 november 2011
Snyggt hotell med många brister

Läge, pris
5
Hotellet levde tyvärr inte upp till sina 4 stjärnor. Duschen var sönder, väggarna spruckna, klinker i badrum var sönder, kort sagt många bristfälliga punkter. Vidare existerade inte Spa-delen när vi var där, personalen var helt enkelt inte på plats när de skulle. Rummen var i övrigt riktigt fina, lagom stora och välutrustade, både säkerhetsskåp och fläkt samt AC. Den större mängden besökare verkade vara från i alla fall när vi var där, menyer etc var på ryska och de hade tom. rysk mat på menyn.
Kirsten S. Reste med partner Australia, den 27 augusti 2014
If you like sleeping on coat hangers...

The mattress was horribly hard and felt like you where sleeping on coat hangers. Reception spoke very little English. Private beach? Pity you can't swim in the water AND free wifi..well apparently not
5
Sleepless.
Belinda O. Reste med partner New Zealand, den 15 juni 2014
Quiet relaxing stay

Hotel had lovely pool,in nice quiet surroundings
4,7
Staff were nice on arrival, the hotel was so quiet which was nice after being in patong, but the bed was absulotly terrible. The mattress was so bad the springs were coming thru. I would not stay here again. Also the door would only close if you slammed them so all thru the night there were doors slamming!
Iianne W. Reste med partner Australia, den 12 januari 2014
Would never stay there again!

Nothing positive to write about this hotel
2,7
We booked for one week and on arriving tried to cancel and leave after only one day. We had to stay the entire week which was a nightmare. When we checked in, it seemed no one could be bothered and we stood there for 10 minutes but that gave us time to get our first impression of the hotel which was old and dated. Also needed a good clean. When we checked in to our garden delux room we were even more disappointed. The grass was long, cigarette butts on the grass and the room had hairs on the floor. The bed seemed to every spring possible poking through the mattress. The outside pool area has nice so beds but they are just sitting on dirt not grass with cigarette butts throughout the pot plants. The pool ain't as nice as it looks on the photos. Location is really not near anything so you need a scooter to get a round. This hotel is not a 4 star hotel and I would only recommend staying there if you are a loud obnoxious Russion. The hotel was full of Russian people with they screaming kids in the pool. Overall we had a terrible time here and felt it was a waste of money
Michael W. Reste med partner Germany, den 12 december 2013
Just great to have a budget hotel in Chalong!

The beach is probably the only one you can swim sometimes in Chalong
8,7
Really good. We liked the features of the hotel, although it`s not nicely designed. But the location, the services and the beach (Usually Chalong Hotels don`t have a beach) was just right.
Robert J. Affärsresenär Netherlands, den 9 december 2013
Quite pleasant and perfect fit for our purpose

off the beaten track, relaxing atmosphere, friendly staff and restaurant
7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Chalong Beach Hotel & Spa PhuketChalong Beach Hotel & Spa Phuket - StrandChalong Beach Hotel & Spa Phuket - GästrumChalong Beach Hotel & Spa Phuket - GästrumChalong Beach Hotel & Spa Phuket - Hotellet från utsidanChalong Beach Hotel & Spa Phuket - Hotellet från insidanChalong Beach Hotel & Spa Phuket - PoolChalong Beach Hotel & Spa Phuket - PoolChalong Beach Hotel & Spa Phuket - FritidsfaciliteterChalong Beach Hotel & Spa Phuket - SpaChalong Beach Hotel & Spa Phuket - ReceptionChalong Beach Hotel & Spa Phuket - SpaChalong Beach Hotel & Spa Phuket - PoolChalong Beach Hotel & Spa Phuket - PoolChalong Beach Hotel & Spa Phuket - PoolChalong Beach Hotel & Spa Phuket - PoolChalong Beach Hotel & Spa Phuket - PoolChalong Beach Hotel & Spa Phuket - GästrumChalong Beach Hotel & Spa Phuket - Hotellet från utsidanChalong Beach Hotel & Spa Phuket - Hotellet från utsidanChalong Beach Hotel & Spa Phuket - GästrumChalong Beach Hotel & Spa Phuket - StrandChalong Beach Hotel & Spa Phuket - GästrumChalong Beach Hotel & Spa Phuket - StrandChalong Beach Hotel & Spa Phuket - GästrumChalong Beach Hotel & Spa Phuket - PoolChalong Beach Hotel & Spa Phuket - PoolChalong Beach Hotel & Spa Phuket - ReceptionChalong Beach Hotel & Spa Phuket - UtsiktChalong Beach Hotel & Spa Phuket - UtsiktChalong Beach Hotel & Spa Phuket - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3A01