Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

247 Koktanode Road, Kata, Phuket, Thailand (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Tropical Garden Resort
Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pool Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pool Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pool Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Utsikt Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Utsikt Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Utsikt Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Utsikt Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pool Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Utsikt Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pool Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Utsikt Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Utsikt
Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Utsikt Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pool Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Pool Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Svit Chanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Badrum
Område: Kata Antal rum: 209
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 85
omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,8
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (85)
Sortera efter:
Tarek A. Reste med partner Sweden, den 8 februari 2015
Helt ok hotell

Nära stranden, säkerheten, personal
6,7
Vi hade beställt rum med frukost. Nät vi kom dit sa dem att vi inte beställt frukost och att det skulle kosta oss 300 baht varje dag per person för frukost buffén.
Susanne A. Familj med äldre barn Sweden, den 4 januari 2015
6 nätter på Chanalai över nyår

Utsikten från ett av våra rum, mycket trevlig personal, hyfsad frukost.
8,3
Fick en dålig start då vi bokade rummen. Vi bokade ett erbjudande som vi läste igenom mycket noga. Det var först efter att betalningen var genomförd som vi fick se att vi även bokat nyårssupén på hotellet, vilket vi hade tänkt att fira på annat håll. Eftersom vårt erbjudande ej var avbokningsbart gick det inte heller att skicka meddelande till hotellet eller er ( agoda) om detta ( i speciella önskningar/ meddelandefält). Jag försökte även via hotellets facebooksida. Vid incheckning dagen efter försökte vi att åtgärda detta problem men fick då veta att det inte var möjligt att åtgärda då det var bokat genom agoda. Så det blev 4500sek dyrare än vi hade tänkt tyvärr. Vi fick annars två fina rum brevid varandra, varav det ena med vacker utsikt. Övriga utsikter på det planet verkade vara skymda av trädkronor. Hotellet är byggt i flera byggnader med många trappor o gång emellan. Två olika ganska långsamma, ofta upptagna hissar, så vi fick en del trappträning iallafall. Tråkigt med människor som på ett ohyfsat sätt lastar tallrikar överfulla med mat o frukt som de sedan bara lämnar på frukosten. Det gjorde oss illa berörda att se personalen som sedan bara fick slänga mat i onödan. Vi hade ändå en trevlig nyår till slut med bra underhållning och personalen tackade oss för att vi bjudit på oss själva och firat in det nya året.
Lars J. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2015
Vackert läge med utsikt över Kata beach

Läget, rummet och servicen
9
Mycket bra mottagande direkt vi ankomsten där vi blev visade till rummet och även fick all nödvändig information. Vårt rum var högst upp vilket innebar 2 olika hissar och 2 kortare trappor till fots. Väl ute på balkongen var denna den transporten glömd, underbar utsikt över Kata beach. Bra förvaring, toalett med dusch och en stor platt tv på väggen. Sängen var hård men det ordnade de direkt med en tjockare bäddmadrass. Nere vid receptionen finns en dam som man kan köpa olika resor och utflykter av. Mycket trevlig och service inriktad samt det viktigaste även villig att pruta på resorna. Vid entrén finns även taxi service som med fördel kan användas för diverse transporter. På det stora hela ett hotell vi mycket väl kan tänka oss att återvända till. ALL personal var mycket service inriktad och måna om att vår vistelse var till belåtenhet. Vid poolbaren jobbar "Oskar" och genom honom får man många skratt samtidigt som han kan ge tips och råd om det mesta. Frukosten var helt ok utan att på något sätt sticka ut om man jämför med många andra hotell vi varit på i Thailand.
David C. Reste med partner United Kingdom, den 25 juli 2015
Good location and value for money

Price, location and bed
8,3
Slept well, nice and quiet. Comfy bed and pillows. Hotel is in a great spot in Kata , just a few mins walk from the beach. Some of the rooms are much further up hill (great view but need to climb stairs to get there) so do ask for a lower room if u have mobility issues. T
Duy N. Reste med partner Australia, den 24 juli 2015
I feel great

Romantic , good view & convinience
8,3
I was very excited with this near by the beach front & convenience down town
Saad M. Familj med småbarn Pakistan, den 21 juli 2015
bang for the buck

location, pool, seaview
7,7
Despite all the steps & elevators I enjoyed my stay. Once you understand the layout it's easy to move around. 2 big pools ensure that it's never crowded. The seaview room on the top floor is worth the view. The room itself is very basic, don't expect to be amazed. The location is superb, just a minutes walk to beautiful Kata beach. The hotel is surrounded by mini marts, currency exchanges, restaurants & so much more. For 48 bucks I'm happy with my stay. Wifi signal is weak on top floor but if you have a 3G/4G sim then you can use your mobile as hotspot. Kata is the place to be.
Dmitriy L. Reste med partner Russia, den 20 juli 2015
Good hotel

Stairs, stairs, stairs
9,7
nice
Vipin Y. Reste med partner India, den 14 juli 2015
Best place to live

1 .view from balcony 2 .staff 3 . clean room
10
My wife was sooo happy when she saw their welcome & honeymoon decoration in our room. Staff was so helpful especially kimberley. Wrong decision that I booked it for just 3 nights. ...will stay here again for sure.
Fabricio L. Reste med partner Brazil, den 7 juli 2015
Amazing service, great location

Location, service and price
9,7
Booked for one night only and ended extending my stay for another 4 nights. Great location, amazing view, 2 swimming pools, great service. Definitely will stay there again. Thanks Chanalai for the amazing experience.
Paul A. Gruppresenär South Korea, den 3 juli 2015
Good value, very attentive staff

Staff, clean rooms, view
9
Our stay was great. Rooms clean and comfortable, breakfast buffet was good. Pools close quite early at 7 but overall a really good place. The staff frequently checked to make sure everything was okay. The only problem we had was we thought we booked a taxi and ferry ride to the next island via whomever the hotel uses but then found out an hour before departure that they hadn't actually booked it because we didn't pay the night before. Miscommunication I suppose and I don't think that's the hotels fault. Make sure you pay for any travel immediately!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Chanalai Garden Resort, Kata Beach PhuketChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - UtsiktChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - PoolChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - SvitChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadrumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadrumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadrumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - BadrumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - ReceptionChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Balkong/terrassChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - LobbyChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestaurangChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestaurangChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - RestaurangChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - StrandChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - GymChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - GymChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - MötesrumChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - GymChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - GymChanalai Garden Resort, Kata Beach Phuket - Planlösning

Kundrecensioner - Chanalai Garden Resort, Kata Beach, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A02