eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Charming Hotel

15 Yen Thai Street, Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam 084 (Visa karta)

Boka nu!

Charming Hotel Hanoi - Gästrum Charming Hotel Hanoi - Gästrum Charming Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Charming Hotel Hanoi - Badrum Charming Hotel Hanoi - Restaurang Charming Hotel Hanoi - Gästrum Charming Hotel Hanoi - Restaurang Charming Hotel Hanoi - Gästrum Charming Hotel Hanoi - Gästrum Charming Hotel Hanoi - Gästrum Charming Hotel Hanoi - Gästrum Charming Hotel Hanoi - Faciliteter Charming Hotel Hanoi - Faciliteter Charming Hotel Hanoi - Faciliteter Charming Hotel Hanoi - Badrum Charming Hotel Hanoi - Faciliteter
Område: Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren Antal rum: 36
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 552 recensioner

Valuta för pengarna
8,7
Läge
8,6
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
9,0
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (552)
Sortera efter:
Per-Gunnar K. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2011
Litet trevligt hotell

rent, fritt Internet på rummet
7
Det är ett litet smalt hotell inne på en liten sidogata. Fint, modernt,rent rum med bra badrum och fritt Internet. Ett minus är att det inte finns fönster ut mot någon gata utan bara från högt upp i badrummet till en korridor. Mycket trevlig och hjälpsam och tillmötesgående personal.
Hans G. Reste med partner Sweden, den 28 november 2010
utmärkt läge ,,

vet inte komm aldrig in
6
men nu kommer saningen, vi kom från flyget kl 8 på morgonen till detta hotell i taxi ,,ut från hotellet komm en man och sa det är fullt skulle ni viljakomma med till ett liknande hotell, nej sa jag jag vill tala med receptionen först då sa han att jag repsentera det hotellet,,, så vi följde med,,det var inget fel med det nya han gav oss ,,namnet var ,lucky eden hotell,,, följ aldrig med någon ,,efter det blev vi såååå blåååsta,,, han var en stor lögnare,,,från början till slut ,,,med detta vill jag säga,,att jag har inte en aning om charming hotell vet något om vad som händer utanför deras hotell,,för vi fick aldrig en chans att kontakta dem,,för efter utflykter vi köpte från denna man ville vi bara därifrån ,,,
Magnus H. Reste med partner Sweden, den 24 april 2010
Nöjda och glada

Mycket trevlig och proffsig personal! Snabb städning! Fina (rymliga) rum! Bra frukost! Engelsktalande och tillmötesgående receptionister.
9,3
Sammanfattningsvis: Bo här! Hotellet är bra, och vi var jättenöjda. Hotellet låg i en gränd i turist-distriktet. Vår åsikt är att personalen höll hög service-standard jämfört med landets snitt. De var trevliga och hjälpsamma, och var ganska duktiga på engelska. Vi bodde där i två omgångar, första rummet var ett twin-rum som konverterats till double, och därför hade vi en gigantisk säng i ett stort rum. Dubbelrummet vi fick den andra gången var något mindre, men också fint och fräscht. Badrummen var fina och kändes nybyggda. En trevlig detalj var att städningen alltid skedde medan vi åt hotellfrukosten. Frukosten ingick, och man valde från tre alternativ som de lagade på ett litet kök bakom en liten "bar". Receptionisterna var tillmötesgående och visade verkligen intresse av att hjälpa till. Wifi-tillgången var ok, något svag mottagning i vissa delar av rummet. Vi åkte på en flerdagarsexkursion, och då hjälpte de till med att kostnadsfritt förvara våra väskor och värdesaker. När vi bodde där borrade grannen i väggen, vilket störde oss när vi vistades i rummet på dagarna.
Tips om att göra på hotellet: Duscha! Vårt rum hade två duschmunstycken, varav ett hängde rakt ovanför en och spred ett jämnt flöde av välbehag över ens lekamen :)
Tino W. Reste med partner Germany, den 14 mars 2010
Nice stay!

Really warm and friendly reception and staff... Room was absolutely ok, we can recommend this hotel to others! Close to the lake and most other sights.
8,3
If you´re looking for a well-priced, but still clean and central place, Charming might be just the place you were looking for. We´d stay there again if we came back to Hanoi.
Liisa L. Reste med partner Finland, den 18 december 2009
gammalt par pa luffen

personalen laget
8,7
Charmig hotell var verkligen charmig oas mitt i kaotiska Hanoi. En liten grand med forsaljning av mat och sen nagra sma hotell mitt i riktiga livet i Hanoi.Rummet var snygg,valstadat o trevlig och personalen alltid trevlig och hjalpsam och gjorde sitt basta att fa oss trivas och gav oss sina rad for att kunna overleva i Hanois trafik-kaos.
Jaunelle P. Reste med partner United States of America, den 20 juni 2014
Great hotel for a great price!

staff, food, and location
8,3
We really enjoyed our stay at Charming Hotel. The staff were extremely friendly and helpful. The hotel is on a smaller street that can be hard for taxis to find but it is centrally located. We were able to get to all the major strips and sights. We really enjoyed the breakfast that was included. They have a lot of choices and each meal is accompanied with fresh fruit, juice, and tea. Definitely worth the stay!
Kathryn A. Reste med partner Australia, den 19 april 2014
Small rooms but comfortable

Good for one night stopover
6,7
Very small room and even smaller bathroom but we only stayed for one night so very adequate for what we needed. Could touch the wall of the next doors building outside our bedroom window!
Lynne O. Ensamresenär United States of America, den 19 april 2014
Central location, english speaking helpful staff

clean & safe, helpful staff, central location
8,3
We enjoyed our stay. The hotel is not fancy but is clean and safe. The staff spoke english, was friendly and very helpful.
Jordan I. Reste med partner United States of America, den 9 mars 2014
A remarkable, loving and caring hotel staff

1) The offered the best customer service I have ever experienced, ever! 2) They were genuinely interested in our itinerary, helping to enhance where appropriate. 3) Best bang for your buck, affordable
10
I had an amazing experience with some of the most thoughtful and kind hotel staff I have ever encountered. We were greeted with big smiles and warm hello's each and every time (let alone stating our names). The were helpful in every sense and was much more than I could have ever expected out of such an economic-friendly hotel. I would highly recommend to friends and family.
Brian C. Reste med partner Australia, den 30 januari 2014
great little hotel.

location, friendly staff, adequate bfeakfast
9

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Charming Hotel HanoiCharming Hotel Hanoi - GästrumCharming Hotel Hanoi - GästrumCharming Hotel Hanoi - Hotellet från insidanCharming Hotel Hanoi - BadrumCharming Hotel Hanoi - RestaurangCharming Hotel Hanoi - GästrumCharming Hotel Hanoi - RestaurangCharming Hotel Hanoi - GästrumCharming Hotel Hanoi - GästrumCharming Hotel Hanoi - GästrumCharming Hotel Hanoi - GästrumCharming Hotel Hanoi - FaciliteterCharming Hotel Hanoi - FaciliteterCharming Hotel Hanoi - FaciliteterCharming Hotel Hanoi - BadrumCharming Hotel Hanoi - Faciliteter


AS-AGWEB-3C04