Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Västra Hongkongön, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

CHI Residences 138 Hong Kong - Gym CHI Residences 138 Hong Kong - Gästrum CHI Residences 138 Hong Kong - Utsikt CHI Residences 138 Hong Kong - Gästrum CHI Residences 138 Hong Kong - Badrum CHI Residences 138 Hong Kong - Gästrum CHI Residences 138 Hong Kong - Badrum CHI Residences 138 Hong Kong - Gästrum
Område: Västra Hongkongön Antal rum: 52
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 724
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,3
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
6,1
Alla omdömen (724)
Sortera efter:
David H. Familj med småbarn Sweden, den 14 november 2013
Stort lägenhetsliknande boende med bra utsikt

Storlek på rummet, utsikten, kokvrå med kyl
8
Bodde på våning 30 med fantastisk utsikt mot Kowloon. Rummet är på nästan 100 m2, mycket avlångt, med stort badrum. Kombinerat vardagsrum och sovrum. Sängen vänd för utsikt mot fönstret. Även stor sittyta vid fönstret vilken barnen uppskattade. Soffa och många engelskspråkiga kanaler tillgängliga, t.ex. HBO, Discovery etc. Praktiskt med kök/micro/kylskåp med bra utrustning. Viss promenad (ca 15 min) till tunnelbana men lätt att ta buss, spårvagn eller taxi (ca 20 dollar). Hotellet inte välkänt för taxi men då det ligger nästan vägg i vägg som är känt är det en enklare sätt att vägleda taxi. 7-11, Starbucks, matvarubutiker etc. finns lätt tillgängligt.
Anmäl det här omdömet
Pauline L. Familj med äldre barn Sweden, den 12 augusti 2012
Rymligt med vackert utsikt

Rent o hemtrevligt , rymligt ,gratis wifi
8,3
Jätte rymligt och hemtrevligt. Rent och bekvämt med härligt utsikt över Viktoria . Hjälpsamma personal och städning mån- lör. Ett extra plus med gratis wifi och lokal samtal.
Anmäl det här omdömet
Eric E. Affärsresenär Germany, den 27 augusti 2015
big room with nice sea view

very big room, sea viee, cleanliness
4,3
Close to Central the location is OK. The seas view and the huge room space is unique.
Anmäl det här omdömet
Nansi S. Reste med partner Singapore, den 9 augusti 2015
expectation

price, big room and place
9,7
very big room with good facilities and good sea view, the transport, special bus services make trip be easier
Anmäl det här omdömet
Sok F. Familj med småbarn Hong Kong, den 1 augusti 2015
Very comfortable stay

Spacious, accessibile, convenient
8,3
Very spacious room that made us feel like home. With a baby we could easily prepare meals at the kitchenette and access different tourist spots by tram
Anmäl det här omdömet
Gennaro B. Familj med småbarn Italy, den 15 juli 2015
A b c

A b c
9,7
Excellent
Anmäl det här omdömet
Ka M. Affärsresenär Hong Kong, den 12 juli 2015
pleasant stay

Convenient, clean and spacious
8
Satisfactory
Anmäl det här omdömet
Zhaoying Y. Ensamresenär Singapore, den 2 juli 2015
Hotel gem in an upcoming neighbourhood

Close approximity to MTR and professional staff who speaks good English.
8,3
Comfortable and spacious bathroom and bedroom. Great !
Anmäl det här omdömet
Franz W. Ensamresenär Hong Kong, den 28 juni 2015
staff no idea of customer service

location, big bath room, close to some restaurants
5,3
the CHI Residences 138 size of the rooms is good but the staff performance on check out is just not acceptable, if you dont mind somebody is unfriendly is the place to stay for you. I tell you my experiance on my check out. "Because you have to pay deposit 1.000HKD room was paid in advance, i went to the counter to check out, the person on the check out counter asked me to wait because somebody will check the room(if i check out of a hotel everything is clean and looks tidy, i never check out of a messy hotelroom)....... after waiting a while the guy on the counter said " is OK you can go " i asked for my deposit 1.000hkd he didnt sai anything gave me the money with a bad face, I took the money and left. No good-bye, no how was your stay, no see you again. I have only here on Agoda 150 bookings i have a very good understanding how hotels should be....... service in CHI Residences 138 is just bad.
Anmäl det här omdömet
Longho K. Reste med partner Hong Kong, den 23 juni 2015
Good

service, room, view
8,7
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - GymCHI Residences 138 Hong Kong - GästrumCHI Residences 138 Hong Kong - UtsiktCHI Residences 138 Hong Kong - GästrumCHI Residences 138 Hong Kong - BadrumCHI Residences 138 Hong Kong - GästrumCHI Residences 138 Hong Kong - BadrumCHI Residences 138 Hong Kong - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06