eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Chinotel

133-135 Ranong Road, Phuket Stad, Phuket, Thailand 83000 (Visa karta)

Boka nu!

Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Lobby Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum
Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Lobby
Område: Phuket Stad Antal rum: 24
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 509 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,6
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
5,8
Alla recensioner (509)
Sortera efter:
Annika A. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2012
Billigt och trevligt!

Bra läge, fina rum. till billigt pris. Fritt WiFi.
8,7
Chinotel var en mycket positiv upplevelse. Ligger alldeles vid den lokala busstationen, nära allt. Deluxerummen var nyrenoverade, ljusa fräscha möbler, fint och bekvämt badrum. Vi hade ett hörnrum med fönster åt två håll med liten balkong på både fram och baksida. Personalen var vänlig och rummen bra städade., Kommer definitivt att bo där igen vid besök i Phuket town. Hotellet har ingen mat.
Tips om nattklubbar: Blusklubb Rockin´ Angel finns i närheten. Bra bluesmusik live. Musikerna därifrån medverkade vid den Phuket internationella rock och bluesfestivalen i slutet av februari. Där gjorde dom en mycket bra spelning (jag var där). Jazzklubben Music matters ligger ner mot Robinson varuhuset. Värt ett besök. Skön och avslappnad jazz i ett litet "hål i väggen".
Anna R. Reste med partner Sweden, den 17 januari 2012
perfekt transferhotell

ett mycket prisvärt alternativ om du ska vidare med färja till tex phi phi eller lanta.
9
vi landade i phuket på kvällen och skulle vidare till phi phi med morgonfärjan dagen efter, så vi letade egentligen bara efter ett övernattningshotell nära piren. för det ändamålet var chinotel perfekt. personalen var jättetrevlig och hjälpte oss med bokning av färja och taxi dit, (allt för "rätt" pris), rummet var litet, trevligt och rent. området där det låg var rätt dött på kvällen och det luktade lite skumt i gränden där hotellet låg.
Restaurangtips: det finns en mysig pytteliten restaurang som heter "the old tricycle" i närheten, som serverar god billig mat, (och thailands kanske starkaste green curry fried rice). när vi var där hade de livemusik framförd av en härlig thai-kille med gitarr.
Julius L. Reste med partner Indonesia, den 11 november 2014
The only minus is the noise

Location, Cleanlines, Price
8,7
This hotel is fresh new when I stay here. The location are great, it's really close the bus stop to patong, and also near Thalang road where you can find night market. The room are comfort and clean. They clean the room and change the towel everyday. The only minus are the noise which coming from the market beside this hotel. On the night, the seller on market preparing their items to sold so it's really noisy. If this hotel would add their gordyn with the thick one, it will help
Julius L. Reste med partner Indonesia, den 10 november 2014
Nice hotel except for the noise

Cleanliness, location, price
8,7
Everything are good except the noise from the market nextvto the hotel.. if they could install double layered window, or add thick gordyn, it will help.
Chairat P. Reste med partner Thailand, den 4 november 2014
i like this typicalle hotel

good
9,3
2 days
Eero H. Reste med partner Finland, den 26 oktober 2014
Good location but rooms are noisy

Staff, clean and location
8,3
Noisy room, because food markets and parking place start at 2am (opposite street). Cannot sleep well, because cars and scooters driving in parking hall around and it wakes you up. Staff really friendly. Room was clean and nice. Location is really good. Free water bottles every day. Tv. Aircon. No safety box.
David L. Affärsresenär United States of America, den 3 oktober 2014
Noisy all night

location location location
4
even though I asked in advance to be roomed away from street, on arrival I was told only room they had was fourth floor facing the street where all night market and Vegetarian Festival were going on. I expect some noise as the hotel is very near Jui tui shrine but it was impossible to sleep. After two nights I requested my money back and suddenly a room away from the street bacame available. This is my third time to stay at this hotel mainly becasue of location to daily Vegetarian Festival however next year I will pass on this hotel.
Ploypatcha T. Reste med partner Thailand, den 16 september 2014
Good price

But the location next by fresh market. Sometime smell from the market come in to the room easily.
5,7
If the room got some refresher spray or aroma thing will be benefit. All good for hotel. Just the smell from the market make the place down a bit.
Ploypatcha T. Gruppresenär Thailand, den 15 september 2014
Good

Good price
5,7
Reasonable price but a bit noisy from next door market.
Robert H. Reste med partner United States of America, den 14 augusti 2014
Great location. Not for light sleepers.

location, balcony view, value
8,3
We came for the Queen's birthday festivities. We had a great view from our balcony including a partial view of one of the stages. The room was very nice, clean, and fairly modern. The staff was courteous though I had little interaction with them. There are no dining facilities, but you can easily find anything you want within a few minutes walk. The one drawback was the noise. The hotel is on a busy street and adjacent to a night market.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Chinotel PhuketChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - LobbyChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - LobbyChinotel Phuket - LobbyChinotel Phuket - UtsiktChinotel Phuket - Hotellet från utsidanChinotel Phuket - Sevärdheter i närhetenChinotel Phuket - BadrumChinotel Phuket - KartaChinotel Phuket - Kommunikationer


AS-AGWEB-3A02