Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Chinotel

133-135 Ranong Road, Phuket Stad, Phuket, Thailand 83000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 568 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
7,6
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (568)
Sortera efter:
Annika A. Ensamresenär Sweden, den 1 december 2015
Favorit i Phuket town!

Läget, priset, personalen.
9
Bor ofta på Chinotel när jag besöker stan. Läget vid den lokala busstationen är perfekt. Ett stenkast från Phuket Old Town. Flera trevliga musikpubar på fångavstånd. Kinsesiska kvarter utanför. Välj gärna ett rum på de nedre planen. Många trappor upp till vån 5 och 6. Ingen hiss.
Anmäl det här omdömet
Annika A. Ensamresenär Sweden, den 10 januari 2015
Billigt och bra boende nära till allt!

Läget, priset, personalen.
8,7
Har bott här flera gånger. Läget alldeles nära den lokala busstationen är perfekt. Rummen är rena och fina och personalen är trevlig. Hotellet är prisvärt. Det finns ingen frukost men det är nära till restauranger. Enda nackdelen är att det saknas hiss, så om man har tungt bagage så rekommenderas rum på de nedre våningsplanen. Hotellet har 5 våningar.
Anmäl det här omdömet
Annika A. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2012
Billigt och trevligt!

Bra läge, fina rum. till billigt pris. Fritt WiFi.
8,7
Chinotel var en mycket positiv upplevelse. Ligger alldeles vid den lokala busstationen, nära allt. Deluxerummen var nyrenoverade, ljusa fräscha möbler, fint och bekvämt badrum. Vi hade ett hörnrum med fönster åt två håll med liten balkong på både fram och baksida. Personalen var vänlig och rummen bra städade., Kommer definitivt att bo där igen vid besök i Phuket town. Hotellet har ingen mat.
Tips om nattklubbar: Blusklubb Rockin´ Angel finns i närheten. Bra bluesmusik live. Musikerna därifrån medverkade vid den Phuket internationella rock och bluesfestivalen i slutet av februari. Där gjorde dom en mycket bra spelning (jag var där). Jazzklubben Music matters ligger ner mot Robinson varuhuset. Värt ett besök. Skön och avslappnad jazz i ett litet "hål i väggen".
Anmäl det här omdömet
Anna R. Reste med partner Sweden, den 17 januari 2012
perfekt transferhotell

ett mycket prisvärt alternativ om du ska vidare med färja till tex phi phi eller lanta.
9
vi landade i phuket på kvällen och skulle vidare till phi phi med morgonfärjan dagen efter, så vi letade egentligen bara efter ett övernattningshotell nära piren. för det ändamålet var chinotel perfekt. personalen var jättetrevlig och hjälpte oss med bokning av färja och taxi dit, (allt för "rätt" pris), rummet var litet, trevligt och rent. området där det låg var rätt dött på kvällen och det luktade lite skumt i gränden där hotellet låg.
Restaurangtips: det finns en mysig pytteliten restaurang som heter "the old tricycle" i närheten, som serverar god billig mat, (och thailands kanske starkaste green curry fried rice). när vi var där hade de livemusik framförd av en härlig thai-kille med gitarr.
Anmäl det här omdömet
Deirdre G. Reste med partner Ireland, den 27 december 2015
Chinotel

Location, value . Quaility
7,3
Stay was good, noise at night was only problem as we were in a room alside the road, very noisey during the night while markets are being set up, Other than that no complaints
Anmäl det här omdömet
Tomas P. Gruppresenär Denmark, den 13 december 2015
Nice, clean and very friendly staff

Good value hotel near the center. The staff was extremely friendly and helpful.
8
Anmäl det här omdömet
Aidan D. Affärsresenär United Kingdom, den 30 november 2015
Exactly what it says on their website

"Cheap, Clean, Convenient"
7,3
Anmäl det här omdömet
Evert D. Ensamresenär Netherlands, den 15 november 2015
Cheap decent place in Phuket old town

Cleanliness, location and price/quality ratio
8
Anmäl det här omdömet
Lorraine Q. Reste med partner United Kingdom, den 9 november 2015
Very good value for money.

Clean modern hotel, friendly staff, very good vfm.
8,7
Clean modern hotel, friendly staff, very good value for money. Straight out of the door into the bustle around the local morning market and local bus station in the main streets of downtown. No food in this hotel but who needs it with so much around. Reasonably priced mini bar. A modern hotel room for which we paid around £13/night. No wonder it's recommended by travel fish.
Anmäl det här omdömet
Charlotte M. Reste med partner United Kingdom, den 3 november 2015
No free coffe

Room is nice
6,3
The room was nice,the location was close to the old town and next to a market with a fish smell on the reception.they charge is 2 coffees that looked as complementary in the room
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Chinotel PhuketChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - BadrumChinotel Phuket - LobbyChinotel Phuket - UtsiktChinotel Phuket - Hotellet från utsidanChinotel Phuket - Sevärdheter i närhetenChinotel Phuket - KartaChinotel Phuket - Kommunikationer


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05