Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Chinotel

133-135 Ranong Road, Phuket Stad, Phuket, Thailand 83000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 585 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,2
Läge
7,6
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (585)
Sortera efter:
Annika A. Ensamresenär Sweden, den 1 december 2015
Favorit i Phuket town!

Läget, priset, personalen.
9
Bor ofta på Chinotel när jag besöker stan. Läget vid den lokala busstationen är perfekt. Ett stenkast från Phuket Old Town. Flera trevliga musikpubar på fångavstånd. Kinsesiska kvarter utanför. Välj gärna ett rum på de nedre planen. Många trappor upp till vån 5 och 6. Ingen hiss.
Anmäl det här omdömet
Annika A. Ensamresenär Sweden, den 10 januari 2015
Billigt och bra boende nära till allt!

Läget, priset, personalen.
8,7
Har bott här flera gånger. Läget alldeles nära den lokala busstationen är perfekt. Rummen är rena och fina och personalen är trevlig. Hotellet är prisvärt. Det finns ingen frukost men det är nära till restauranger. Enda nackdelen är att det saknas hiss, så om man har tungt bagage så rekommenderas rum på de nedre våningsplanen. Hotellet har 5 våningar.
Anmäl det här omdömet
Annika A. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2012
Billigt och trevligt!

Bra läge, fina rum. till billigt pris. Fritt WiFi.
8,7
Chinotel var en mycket positiv upplevelse. Ligger alldeles vid den lokala busstationen, nära allt. Deluxerummen var nyrenoverade, ljusa fräscha möbler, fint och bekvämt badrum. Vi hade ett hörnrum med fönster åt två håll med liten balkong på både fram och baksida. Personalen var vänlig och rummen bra städade., Kommer definitivt att bo där igen vid besök i Phuket town. Hotellet har ingen mat.
Tips om nattklubbar: Blusklubb Rockin´ Angel finns i närheten. Bra bluesmusik live. Musikerna därifrån medverkade vid den Phuket internationella rock och bluesfestivalen i slutet av februari. Där gjorde dom en mycket bra spelning (jag var där). Jazzklubben Music matters ligger ner mot Robinson varuhuset. Värt ett besök. Skön och avslappnad jazz i ett litet "hål i väggen".
Anmäl det här omdömet
Anna R. Reste med partner Sweden, den 17 januari 2012
perfekt transferhotell

ett mycket prisvärt alternativ om du ska vidare med färja till tex phi phi eller lanta.
9
vi landade i phuket på kvällen och skulle vidare till phi phi med morgonfärjan dagen efter, så vi letade egentligen bara efter ett övernattningshotell nära piren. för det ändamålet var chinotel perfekt. personalen var jättetrevlig och hjälpte oss med bokning av färja och taxi dit, (allt för "rätt" pris), rummet var litet, trevligt och rent. området där det låg var rätt dött på kvällen och det luktade lite skumt i gränden där hotellet låg.
Restaurangtips: det finns en mysig pytteliten restaurang som heter "the old tricycle" i närheten, som serverar god billig mat, (och thailands kanske starkaste green curry fried rice). när vi var där hade de livemusik framförd av en härlig thai-kille med gitarr.
Anmäl det här omdömet
Chaiyaporn P. Reste med partner Thailand, den 23 februari 2016
Very near night market and restaurants but quite n
5,3
The hotel is in the center of the city. It is close to local bus stop, local restaurants and night market streets. The staffs are nice. A bad thing is that it is quite noisy at night and morning as it is next to the local market.
Anmäl det här omdömet
Kamfatt H. Ensamresenär Singapore, den 22 februari 2016
Hotel next to Market Place

Location, Cleaniliness and good value
8
Hotel is in a good location which is next to Market and busy Bus termimals. It is cheap to take bus to the beaches.It is about 20 mins walk to Big Malls Robinsons and 10 mins to night markets during weekend.However there is no lift so to avoid strenous walk asked for lower floor rooms.. Also there are fishy stench at the door since it is next to the wet market.
Anmäl det här omdömet
Ashley C. Reste med partner Australia, den 11 februari 2016
The staff make it worth the stay
6
The road can get noisy but the hotel offers free ear plugs Carrying out bags up two flights of stairs sucked but that's what I get for over packing We arrived at 9pm and found it easy to find a place for dinner, however we were out early looking for a place to get breakfast as we had a 7:30am pick up and could not find anywhere close open. Not the hotels fault just a tip for future guests. If the hotel supplied a continental breakfast or something that would be great. But overall a great hotel to spend the night with very helpful and friendly staff
Anmäl det här omdömet
Samantha H. Reste med partner United Kingdom, den 5 februari 2016
Cheap and cheerful
6
Just what we needed for 1'night.
Anmäl det här omdömet
Yvonna L. Familj med småbarn China, den 2 februari 2016
valuable
6,3
If you plan to spend some days in old town. It can be your choice. It is located nearby a fresh market. It is a good opportunity to you to observe the daily life of local people. Moreover, the staffs there are really very nice and helpful. They always can fulfill my needs.
Anmäl det här omdömet
Deirdre G. Reste med partner Ireland, den 27 december 2015
Chinotel

Location, value . Quaility
7,3
Stay was good, noise at night was only problem as we were in a room alside the road, very noisey during the night while markets are being set up, Other than that no complaints
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Chinotel PhuketChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - BadrumChinotel Phuket - LobbyChinotel Phuket - UtsiktChinotel Phuket - Hotellet från utsidanChinotel Phuket - Sevärdheter i närhetenChinotel Phuket - KartaChinotel Phuket - Kommunikationer


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02