Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Chinotel

133-135 Ranong Road, Phuket Stad, Phuket, Thailand 83000 (Visa på karta)

Boka nu!

Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum Chinotel Phuket - Gästrum
Chinotel Phuket - Badrum Chinotel Phuket - Lobby Chinotel Phuket - Utsikt Chinotel Phuket - Hotellet från utsidan Chinotel Phuket - Sevärdheter i närheten Chinotel Phuket - Karta Chinotel Phuket - Kommunikationer
Område: Phuket Stad Antal rum: 24
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 541 omdömen

Valuta för pengarna
8,2
Läge
7,6
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
5,9
Alla omdömen (541)
Sortera efter:
Annika A. Ensamresenär Sweden, den 10 januari 2015
Billigt och bra boende nära till allt!

Läget, priset, personalen.
8,7
Har bott här flera gånger. Läget alldeles nära den lokala busstationen är perfekt. Rummen är rena och fina och personalen är trevlig. Hotellet är prisvärt. Det finns ingen frukost men det är nära till restauranger. Enda nackdelen är att det saknas hiss, så om man har tungt bagage så rekommenderas rum på de nedre våningsplanen. Hotellet har 5 våningar.
Annika A. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2012
Billigt och trevligt!

Bra läge, fina rum. till billigt pris. Fritt WiFi.
8,7
Chinotel var en mycket positiv upplevelse. Ligger alldeles vid den lokala busstationen, nära allt. Deluxerummen var nyrenoverade, ljusa fräscha möbler, fint och bekvämt badrum. Vi hade ett hörnrum med fönster åt två håll med liten balkong på både fram och baksida. Personalen var vänlig och rummen bra städade., Kommer definitivt att bo där igen vid besök i Phuket town. Hotellet har ingen mat.
Tips om nattklubbar: Blusklubb Rockin´ Angel finns i närheten. Bra bluesmusik live. Musikerna därifrån medverkade vid den Phuket internationella rock och bluesfestivalen i slutet av februari. Där gjorde dom en mycket bra spelning (jag var där). Jazzklubben Music matters ligger ner mot Robinson varuhuset. Värt ett besök. Skön och avslappnad jazz i ett litet "hål i väggen".
Anna R. Reste med partner Sweden, den 17 januari 2012
perfekt transferhotell

ett mycket prisvärt alternativ om du ska vidare med färja till tex phi phi eller lanta.
9
vi landade i phuket på kvällen och skulle vidare till phi phi med morgonfärjan dagen efter, så vi letade egentligen bara efter ett övernattningshotell nära piren. för det ändamålet var chinotel perfekt. personalen var jättetrevlig och hjälpte oss med bokning av färja och taxi dit, (allt för "rätt" pris), rummet var litet, trevligt och rent. området där det låg var rätt dött på kvällen och det luktade lite skumt i gränden där hotellet låg.
Restaurangtips: det finns en mysig pytteliten restaurang som heter "the old tricycle" i närheten, som serverar god billig mat, (och thailands kanske starkaste green curry fried rice). när vi var där hade de livemusik framförd av en härlig thai-kille med gitarr.
Tatsakorm R. Reste med partner Thailand, den 5 maj 2015
It's as good as a 2-star-hotel.

Clean room, helpful staffs and good location
8
Worawan C. Reste med partner Thailand, den 22 april 2015
near the bus station to Patong and other beaches.

near the bus station to Patong and other beaches.
6
the hotel is near fresh market, it was so noisy and smelly at night. good to access to Patong and other beaches
Minnbo M. Ensamresenär Myanmar, den 14 april 2015
Staff are helpful!

- staff are helpful, Clean and comfortable room.
8,3
I didn't regrets for booking at the Chinotel. I will probably stay again when I return to Phuket Town.
Prawat M. Ensamresenär Thailand, den 11 februari 2015
Lovely

Room
9,7
Great
Stacy S. Familj med äldre barn United States of America, den 18 januari 2015
noisy

location,close to the beautiful architecture of Phuket
8
Clean and confortable, but very noisy outside with a 3-story parking structure and market right next door that starts at 6:00 am!
Nisarasmi T. Gruppresenär Thailand, den 4 januari 2015
Good location in Phuket Old Town

Good location, Clean room and easy to find cheap local food.
9,3
Julius L. Reste med partner Indonesia, den 11 november 2014
The only minus is the noise

Location, Cleanlines, Price
8,7
This hotel is fresh new when I stay here. The location are great, it's really close the bus stop to patong, and also near Thalang road where you can find night market. The room are comfort and clean. They clean the room and change the towel everyday. The only minus are the noise which coming from the market beside this hotel. On the night, the seller on market preparing their items to sold so it's really noisy. If this hotel would add their gordyn with the thick one, it will help

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Chinotel PhuketChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - GästrumChinotel Phuket - BadrumChinotel Phuket - LobbyChinotel Phuket - UtsiktChinotel Phuket - Hotellet från utsidanChinotel Phuket - Sevärdheter i närhetenChinotel Phuket - KartaChinotel Phuket - Kommunikationer


AS-AGWEB-3C08