arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Ypperlig 8,4
baserat på 1001 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Ypperlig



baserat på 1001 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 8,5

8,3 patrick O.
Sverige
16 november 2011
bra läge fina rum!
den italienska restaurangen är bra!
Detta är ett riktigt bra hotell priset är kanske lite högt men i slutändan är det värt pengarna. Bra pool områden med matställe och bra service. Om man inte har frukost inkluderat så finns en trevlig smörgås shop på gatuplan där man kan designa sin egen macka. Hotellet ligger vägg i vägg med ett shopping center där man kan hitta divese prylar, vi köpte dryck och snacks där.

9,7 Lars H.
Sverige
29 augusti 2011
Tjusigt hotell och mycket bra service
Trevlig personal och stort utbud av resturanger
Vi hade en mycket trevlig vistelse på hotellet med spa behandling på kvällen + god mat och dryck , en utmärkt frukost , rummet var suveränt ,vi fick frukt och choklad ,personalen var mycket trevlig och service inriktade

8 Arno B.
Sverige
13 mars 2011
Fantastisk lobby och trevliga rum
Med något för alla smaker
att komma till cinnamon grand hotel colombo är som att komma till en liten stad. lobbyområdet är fantastiskt vackert och incheckningen gick mycket smidigt. ett flertal restauranger med olika inriktningar, flera pooler och en väldigt vacker och välskött trädgård med både fiskdam och poolbar. stort utbud och riktigt bra priser på roomservice och en galleria i direkt anslutning till hotellet gjorde att jag inte kände att jag behövde lämna området på flera dagar. sviten jag fick var inte så rolig. dom hade slagit ihop 2 enkelrum och gjort till svit. istället för säng i ena rummet var där matbord och soffa, annars ingen skillnad.

4,8 Marissa P.
Filippinerna
15 juni 2016
Overrated Hotel
The lobby is huge but room and service very disappointing. Corridors not well lit, making it so difficult for the guest to locate the room. Furnitures inside the room outdated, and bathroom has no bidet even. Very far from a 5 star hotel. Not even close. Oh for any guest who will stay in this hotel, have your mini bar inventoried first in your pressence prior to occupancy to prevent them from charging you of something you have not consumed. It happened to me. Good thing I've seen it. So be warned. I will never book this hotel again. Not recommended. Note: Do not avail of their taxi service. The price they charge for airport transfer is ridiculously overpriced. Better to use ordinary taxi.

7,6 Hoi C.
Hongkong
09 juni 2016
Good Hotel
Good Hotel

6 Ashantha J.
Storbritannien
01 juni 2016
Not the best stay for deluxe room
Was given a room on the deluxe side, with a view just on top of a side road. Was on honeymoon for one night stay, and didn't get a good service at reception. Need to improve quality. No extra attention given to us. Good location however.

8,8 Julie W.
Storbritannien
25 maj 2016
Overall pleasant experience
Everything great - especially as I stayed in new rooms. Service in breakfast area could be better and consistently had to ask for coffee! Americano not regular coffee. Slow to clear away tables & recognise what was missing from layup !

5,6 Uchiraka Y.
Australien
16 maj 2016
Absolutely pathetic customer service
Small rooms, not a 5 star experience and rude customer service staff at the front desk. Cinnamon grand should really up their game to save themselves from other growing 5 star resorts in the surrounding. This hotel is in central colombo, perfect location. But overpriced in comparison to other 'really' 5 star resorts in the country. Most of all disgraceful customer service by Cinnamon grand's front desk supervisors.

9,2 ILYAS A.
Maldiverna
09 maj 2016
Very good hotel with friendly staff
Very good hotel large and cozy lobby. Rooms are equipped with modern facilities such as USB charger power sockets. The annexed Crescat mall is very convenient for dining and shopping.

9,6 Abdul A.
Maldiverna
07 maj 2016
Pleasant stay
Enjoyed