arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,4
baserat på 1008 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1008 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 8,5

patrick O.
Sverige
16 november 2011
bra läge fina rum!
den italienska restaurangen är bra!
Detta är ett riktigt bra hotell priset är kanske lite högt men i slutändan är det värt pengarna. Bra pool områden med matställe och bra service. Om man inte har frukost inkluderat så finns en trevlig smörgås shop på gatuplan där man kan designa sin egen macka. Hotellet ligger vägg i vägg med ett shopping center där man kan hitta divese prylar, vi köpte dryck och snacks där.

Lars H.
Sverige
29 augusti 2011
Tjusigt hotell och mycket bra service
Trevlig personal och stort utbud av resturanger
Vi hade en mycket trevlig vistelse på hotellet med spa behandling på kvällen + god mat och dryck , en utmärkt frukost , rummet var suveränt ,vi fick frukt och choklad ,personalen var mycket trevlig och service inriktade

Arno B.
Sverige
13 mars 2011
Fantastisk lobby och trevliga rum
Med något för alla smaker
att komma till cinnamon grand hotel colombo är som att komma till en liten stad. lobbyområdet är fantastiskt vackert och incheckningen gick mycket smidigt. ett flertal restauranger med olika inriktningar, flera pooler och en väldigt vacker och välskött trädgård med både fiskdam och poolbar. stort utbud och riktigt bra priser på roomservice och en galleria i direkt anslutning till hotellet gjorde att jag inte kände att jag behövde lämna området på flera dagar. sviten jag fick var inte så rolig. dom hade slagit ihop 2 enkelrum och gjort till svit. istället för säng i ena rummet var där matbord och soffa, annars ingen skillnad.

Ahmad S.
Komorerna
24 juli 2016
Excellent
Enjoyed my stay at the hotel, no issues faced

Yasser B.
Egypten
19 juli 2016
Great place for Business Travellers
I was surprised by the hospitality I did experience during my stay. The Hotel General Manager must be proud to have such friendly & Professional Team that can make your stay perfect. Clean room, variety of outlet and staff who take care of details . I sincerely appreciate the service and care that was provided by Mario Gibson and Raglan Buhari which made my stay very comfortable.

Thomas H.
Tyskland
18 juli 2016
overall good hotel
Hotel Taxi a bit bad organized and overpriced

paarthipan B.
Norge
15 juli 2016
First time in Sri Lanka
Good and clean back of the toilet so very all type and very very expensive but if you have money stay there I don't base units to find other trade if you have money stay there

anuwatr E.
Thailand
08 juli 2016
Good location with many good restaurants inside the hotel.
The hotel is connected to a small shopping mall, you will just walk and buy something you want and back to your room. The room is clean, and there are many good restaurants for your to choose for your lunch and dining. Room service is also good.

Marissa P.
Filippinerna
15 juni 2016
Overrated Hotel
The lobby is huge but room and service very disappointing. Corridors not well lit, making it so difficult for the guest to locate the room. Furnitures inside the room outdated, and bathroom has no bidet even. Very far from a 5 star hotel. Not even close. Oh for any guest who will stay in this hotel, have your mini bar inventoried first in your pressence prior to occupancy to prevent them from charging you of something you have not consumed. It happened to me. Good thing I've seen it. So be warned. I will never book this hotel again. Not recommended. Note: Do not avail of their taxi service. The price they charge for airport transfer is ridiculously overpriced. Better to use ordinary taxi.

Hoi C.
Hongkong
09 juni 2016
Good Hotel
Good Hotel