eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Citi Park Hotel

F Cabahug Street,Mabolo Panagdait St., Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Citi Park Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Citi Park Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Restaurang Citi Park Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Citi Park Hotel Cebu City - Gästrum Citi Park Hotel Cebu City - Gästrum Citi Park Hotel Cebu City - Gästrum Citi Park Hotel Cebu City - Gästrum Citi Park Hotel Cebu City - Gästrum Citi Park Hotel Cebu City - Gästrum Citi Park Hotel Cebu City - Gästrum Citi Park Hotel Cebu City - Gästrum Citi Park Hotel Cebu City - Gästrum Citi Park Hotel Cebu City - Festvåning
Citi Park Hotel Cebu City - Festvåning Citi Park Hotel Cebu City - Festvåning Citi Park Hotel Cebu City - Festvåning Citi Park Hotel Cebu City - Festvåning
Område: Cebu City Antal rum: 103
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 367 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,4
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (367)
Sortera efter:
Roger R. Ensamresenär Sweden, den 7 mars 2013
tjusigt hotel o rum

allt
9
trevlig personal mycke fina rum mycke bra mat men frukost var inte den bästa.bra läge mitt i stan nära till köpcentrum ayala.ska bo där igen om jag ska till ceby bodde på deluxe kostar ju lite men var ju värt dom pengarna.boka ju med agoda var bra rabbat halva priset.
Bjorn G. Ensamresenär Sweden, den 21 januari 2013
Stort hotell och trevlig personal

Rent och snyggt
5
Stannade 5 nätter på Citi Park Hotel men blev besviken och tycker inte alla att det var värt pengarna,varmvattnet på rummet var dåligt och dåligt tryck i duschen,städningen var inte alltid bra även om man sa till att man ville städat så hände inget,dåligt utbud av TV kanaler,mkt.högt ljud från AC och gatan så sömnen blev inte den bästa.Frukosten i bästa fall medelmåttig,dåligt utbud av maträtter.Ingen Wi-Fi i rummen bara i lobbyn och den fungerade inte alltid.Dåligt läge med lång promenad till tex.Ayla som tar ca.20 minuter att gå,så man är tvungen att åka taxi överallt.Så mitt tips är att välja ett annat hotell som säkerligen är både bättre och billigare för det här är inte prisvärt.
Jimmy K. Gruppresenär Sweden, den 4 januari 2013
Bra standard

Hjälpsam personal
7
Jag blev tyvärr sjuk första natten. Personalen hjälpte mig och såg till att jag kom till sjukhus.
Krister A. Ensamresenär Sweden, den 30 december 2012
Rent och snyggt med bra personal.

fina rum och många matställen i området, 15 min promenad till Ayala shopping
7,7
Bra hotell i Cebu 10 min med taxi till båtarna mot Bohol
Tips om shopping: Ta en promenad till Ayala shopping, många matställen.
Krister A. Ensamresenär Sweden, den 22 december 2012
Bra läge med trevlig personal

Bra rum och prisvärt
7,3
Ligger ok med 15 min promenad till ayala köpcentrum, bra pris på rummen.
Kjell L. Reste med partner Sweden, den 8 december 2011
Fint hotell med bra frukost

rummet och frukosten
7
nöjd med detta hotell, läget är väl lite off och man får ta taxi till det mesta. hotellet är ganska nytt och känns fräscht och sängen var mycket bekväm. internet var gratis på rummet, se till att få en nätverkssladd i receptionen. även wifi i lobby och restaurang. Frukosten var bra. det som var negativt var att det saknades swimmingpool samt att det inte fanns så mycket på gångavstånd att göra.
Tips om shopping: mittemot hotellet låg en bra outlet-butik med märkeskläder till bra priser
Kjell L. Reste med partner Sweden, den 7 december 2011
fint hotell

bra rum och frukost
7
nöjd med detta hotell, läget är väl lite off och man får ta taxi till det mesta. hotellet är ganska nytt och känns fräscht och sängen var mycket bekväm. internet var gratis på rummet, se till att få en nätverkssladd i receptionen. även wifi i lobby och restaurang. Frukosten var bra. det som var negativt var att det saknades swimmingpool samt att det inte fanns så mycket på gångavstånd att göra.
Bo-Lennart K. Reste med partner Sweden, den 1 april 2011
Bra hotell.

Ett bra hotell med trevlig personal.
8
rent och snyggt hotell. rent och snyggt på rummet. mycket trevlig och förstående personal.
Ulf W. Ensamresenär Sweden, den 7 mars 2011
fräscht hotel med bra läge

läget, roomservice, trevlig personal
7,3
Hotellet ligger uptown så man slipper de slitna områderna i downtown. Personalen var trevlig och hotellet ingav ett fräscht intryck. Rummet var även det i fint skick. Kändes helt klart prisvärt med tanke på det man fick. 3-4 dar kan man utan problem checka in här under resans gång. Den hjälpsamma vakten utanför ordnar snabbt utan problem fram en taxi åt en då man vill ta del av det staden har att erbjuda.
Maggie L. Ensamresenär Australia, den 15 september 2014
Fantastic location and value for money

Location, value and helpful staff
9,3
Very close to main malls and Mango area. Great price and service.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Citi Park Hotel Cebu CityCiti Park Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCiti Park Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - RestaurangCiti Park Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCiti Park Hotel Cebu City - GästrumCiti Park Hotel Cebu City - GästrumCiti Park Hotel Cebu City - GästrumCiti Park Hotel Cebu City - GästrumCiti Park Hotel Cebu City - GästrumCiti Park Hotel Cebu City - GästrumCiti Park Hotel Cebu City - GästrumCiti Park Hotel Cebu City - GästrumCiti Park Hotel Cebu City - GästrumCiti Park Hotel Cebu City - FestvåningCiti Park Hotel Cebu City - FestvåningCiti Park Hotel Cebu City - FestvåningCiti Park Hotel Cebu City - FestvåningCiti Park Hotel Cebu City - Festvåning


AS-AGWEB-3A04