eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cititel Mid Valley Hotel

Lingkaran Syed Putra, Mid Valley / Bangsar, Kuala Lumpur, Malaysia 59200 (Visa karta)

Boka nu!

Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Festvåning Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Lobby Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidan Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten
Område: Mid Valley / Bangsar Antal rum: 646
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 8754 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,6
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
7,0
Alla recensioner (8754)
Sortera efter:
Wan I. Affärsresenär Malaysia, den 22 juli 2013
bekvam och vart pengarna

rum, sand, renhet och mat
8,3
Jag ar glad och njuta varje sekund jag ar i malajsia, darfor har ar mitt hemland. Jag valde cititel darfor nara med shopping mall och atkomlig med tag, bus eller taxi.
Christer M. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
Ok hotell till bra pris med gångavstånd till shopp

Lugnt område, nära shopping i Mid Valley, trevlig personal
4,7
Teck B. Ensamresenär Malaysia, den 22 september 2014
Strategic location

Location, convenient, nice
7,7
Wen C. Ensamresenär Singapore, den 21 september 2014
Value for money

cost, close to shopping, convenient
8,7
cost, close to shopping, convenient. food aplenty, night life aplenty
Alexander C. Gruppresenär Brunei Darussalam, den 20 september 2014
Group stay, next to Shopping Centre

Lobby(Bell boy)staff., Convenience, Shopping
8,3
I stayed here many years back and have came back due to the location & convenience. The Lobby(porter) staff are friendly and professional. Rooms are adequate.
Jaganathan N. Familj med småbarn Malaysia, den 20 september 2014
Good place to stay.

Location. Hospitality.
8
Good
Ng S. Affärsresenär Malaysia, den 19 september 2014
most recommended budget hotel

location, best value and convenient
7,7
Yen M. Familj med äldre barn Malaysia, den 19 september 2014
Convenient

Convenient, clean and great location
9
Hotel room is clean and cosy. It is a great location for pick up point to anywhere. It is also convenient for shopping and eatery.
Tan P. Familj med småbarn Malaysia, den 17 september 2014
convenient

location, cleaniless, friendy staffs
7,3
goog
Swie G. Reste med partner Netherlands, den 17 september 2014
Good location

Location
7,3
Arrived early morning 0300 reception was efficient Room was OK Breakfast good choice

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cititel Mid Valley Hotel Kuala LumpurCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - MötesrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - FestvåningCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - MötesrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - LobbyCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten

Kundrecensioner - Cititel Mid Valley Hotel, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A06