Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cititel Mid Valley Hotel

Lingkaran Syed Putra, Mid Valley / Bangsar, Kuala Lumpur, Malaysia 59200 (Visa på karta)

Boka nu!

Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Lobby Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Lobby Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Faciliteter Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Festvåning
Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Festvåning Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Buffé Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidan
Område: Mid Valley / Bangsar Antal rum: 646
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 9980
omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,6
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (9980)
Sortera efter:
Wan I. Affärsresenär Malaysia, den 22 juli 2013
bekvam och vart pengarna

rum, sand, renhet och mat
8,3
Jag ar glad och njuta varje sekund jag ar i malajsia, darfor har ar mitt hemland. Jag valde cititel darfor nara med shopping mall och atkomlig med tag, bus eller taxi.
Anmäl det här omdömet
Christer M. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
Ok hotell till bra pris med gångavstånd till shopp

Lugnt område, nära shopping i Mid Valley, trevlig personal
4,7
Anmäl det här omdömet
Jude A. Ensamresenär Malaysia, den 2 augusti 2015
Excellent

Good location, excellent staff, value for money
9,3
My stay way good and staff was very pleasant. I even got a personal note from housekeeper welcoming me to the hotel.
Anmäl det här omdömet
Ho F. Familj med äldre barn Malaysia, den 2 augusti 2015
Location

Location centralise, food and shopping just next door, easy accesible.
5,7
Satisfy.
Anmäl det här omdömet
Muhammad H. Reste med partner Malaysia, den 2 augusti 2015
Good location, value for money, ease of parking

Location, comfort, shopping
8,3
Anmäl det här omdömet
Hann T. Affärsresenär Malaysia, den 1 augusti 2015
Cleanliness best.

Toilet, tv and the aircond
8
Not bad. Good location.
Anmäl det här omdömet
Lian C. Affärsresenär Singapore, den 1 augusti 2015
Nice basic hotel

Location , shopping , economical
6,3
Very basic no frill hotel
Anmäl det här omdömet
John T. Familj med småbarn Malaysia, den 31 juli 2015
Satisfying

Strategic
6
Good
Anmäl det här omdömet
Lai Z. Affärsresenär Malaysia, den 31 juli 2015
small, comfortable and friendly staff

comfortable, friendly staff and good location
6,3
good for shopping and dining.
Anmäl det här omdömet
Yi F. Affärsresenär Taiwan, den 29 juli 2015
hoel location is good

location, location, location
8
overall good
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cititel Mid Valley Hotel Kuala LumpurCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - LobbyCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - LobbyCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - FaciliteterCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - FestvåningCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - MötesrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - MötesrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - MötesrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - FestvåningCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - BufféCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - RestaurangCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Cititel Mid Valley Hotel, Kuala Lumpur

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A02