eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cititel Mid Valley Hotel

Lingkaran Syed Putra, Mid Valley / Bangsar, Kuala Lumpur, Malaysia 59200 (Visa karta)

Boka nu!

Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Badrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Lobby Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Restaurang Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidan Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidan Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidan Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Festvåning
Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Mötesrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Lobby Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidan Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidan Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/lounge Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Gästrum Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten Cititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten
Område: Mid Valley / Bangsar Antal rum: 646
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 8528 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,6
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
7,0
Alla recensioner (8528)
Sortera efter:
Wan I. Affärsresenär Malaysia, den 22 juli 2013
bekvam och vart pengarna

rum, sand, renhet och mat
8,3
Jag ar glad och njuta varje sekund jag ar i malajsia, darfor har ar mitt hemland. Jag valde cititel darfor nara med shopping mall och atkomlig med tag, bus eller taxi.
Christer M. Ensamresenär Sweden, den 4 mars 2013
Ok hotell till bra pris med gångavstånd till shopp

Lugnt område, nära shopping i Mid Valley, trevlig personal
4,7
Evangeline W. Reste med partner Malaysia, den 19 augusti 2014
great stay

convinence and fund
7,3
Excellent
Evangeline W. Reste med partner Malaysia, den 19 augusti 2014
Wonderful

convinience
6,3
Wonderful
Yien C. Gruppresenär Malaysia, den 17 augusti 2014
Location good, environment good, friendly staff

Location good, environment good, friendly staff
6
Location good, environment good, friendly staff
Su L. Gruppresenär Malaysia, den 17 augusti 2014
Good Location

Clean,Friendly staff,near shopping
8
Good and will stay again
Su L. Gruppresenär Malaysia, den 17 augusti 2014
Good Location

Claen, Friendly staff,near shopping
8
Good and will stay again
Victor Q. Affärsresenär Malaysia, den 16 augusti 2014
Great convenient location but horrible bed

Convenient location, cheap, spa
5,3
Fortunately with the great convenient location but sadly a nightmare bed, pillow and air condition.
Pink Y. Affärsresenär Australia, den 15 augusti 2014
Easy to get around, near to shopping.

Excellent location, shopping center is in the same building, excellent customer service, and hassle free check in.
7,3
Excellent stay, had always stay in Cititel whenever going to Kuala Lumpur for a short trip.
Joko Y. Ensamresenär Singapore, den 15 augusti 2014
Good located mid valley hotel

Good location, taxi is easy, next to mall
7,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cititel Mid Valley Hotel Kuala LumpurCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - BadrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - LobbyCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - RestaurangCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - RestaurangCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - MötesrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - MötesrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - FestvåningCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - MötesrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - LobbyCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från utsidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Hotellet från insidanCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Pub/loungeCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - GästrumCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närhetenCititel Mid Valley Hotel Kuala Lumpur - Sevärdheter i närheten

Kundrecensioner - Cititel Mid Valley Hotel, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A05