arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 943 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 943 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,9

Per E.
Sverige
10 november 2011
Prisvärt
Fruokst
Ett skönt rent hotell med en fin pool med jacuzzi uppe på taket.Frukosten var riktigt bra med gott om alternativ.Rummen lagom stora.Gratis wi-fi.Nära till barliv och annat.....

Christer P.
Sverige
07 november 2011
Exklusivt hotell
Välstädat och bra rum
Ett exklusivt hotell mitt i hjärtat av Makati. Nära till allt. Välstädade rum och bra service. Prisnivån är därför högre än på närliggande hotell.

Curt S.
Sverige
03 september 2011
trevligt rum med fin utsikt
pool på taket
ett prisvärt trevligt och bra beläget hotell , fina rum och sköna sänger , tjusigt badrum , jättefin utsikt från 20e våningen , oxå bra frukostbuffe , trevlig personal , och många restauranger att välja på strax utanför hotellet , på taket finns en riktigt härlig pool som öppnades andra dagen vi var där , ett gym fanns det oxå på 21 våningen , helt okej det oxå , totalt sett klart trevligt ställe att bo på

bengt L.
Sverige
24 februari 2011
Utmärkt läge
Rummets utrustning
vi valde exekutive deluxe och fick mycket för pengarna. ett stort rum med två sängar varav den ena var en stor dubbelsäng. rummet var rent o fräscht och där fanns säkerhetsbox, minibar, vattenkokare med tepåsar och kaffepulver. man ställde in 2 flaskor vatten gratis varje dag. badrummet hade badkar o dusch och man fick tvål, shampo o duschkräm samt tandborste o tandkräm.det fanns också hårtork. frukosten var buffé och det var lätt att hitta godsaker.

Britt E.
Sverige
23 februari 2010
Utmärkt hotell
Nära till shopping.Gott bemötande av alla anställda på hotellet.Alla gav ett proffisionellt intryck.Snabb och god service.
Upplevde inte något negativt alls vid denna vistelse.
Utmärkt hotell,vi stortrivdes.!!! Härlig takpool m.jazucci. Strålande utsikt därifrån.God mat serverades här.

Thomas G.
Thailand
27 juli 2016
Fun and inexpensive part of Makati
The hotel is situated in the middle of this area of Makati called Poblacion. It's pretty close to the CBD but not smack in it. There is a mall nearby called Power Plant and Century City, which is nice. to be honest the area felt more honest than the business district; especially helpful that there were so many bars in the area ;)

Jona G.
USA
26 juli 2016
Fine hotel -- business traveler
We were visiting here for a short time and had a good stay. The high floors had a really good view and the non-smoking room we requested smelled very nice. Our housekeeper Franco was so friendly and their concierge was so helpful.

Dianne T.
Sydkorea
25 juli 2016
Had a great time!
This hotel here is very nice. We paid a good deal that day but had a fantastic weekend. Rooms were put together well with a TV that had quite a range of channels (perfect for the time where we were rainy). Wifi was really good so that's a plus. The location is what sells it for me. It's in a pretty cool neighborhood, and so close to Makati. Very charming. Just be careful of your surroundings!

James F.
Japan
23 juli 2016
Very Nice Place
I thought it was a good place -- great for business travelers Early breakfast service, clean hotel all over, and good proximity to the city. They have a lot of things I really appreciated, like room service, gym, spa, and pool. Front desk was very helpful to getting around a crazy city like Manila

Albert T.
Filippinerna
21 juli 2016
Value for money but I suspect the cleanliness
Clean looking room until I checked below the sink and saw what look like rat droppings. It stayed there for 2 days until I told the cleaning staff about it. And the front counter staff don't seem to talk to each other as I keep getting asked the same question over and over. But overall minor things but could certainly be improved.