eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

City Garden Hotel Makati

Makati Avenue corner Kalayaan Avenue, Makati, Manila, Filippinerna 7870 (Visa på karta)

Boka nu!

City Garden Hotel Makati Manila - Pool City Garden Hotel Makati Manila - Gym City Garden Hotel Makati Manila - Café City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Gym City Garden Hotel Makati Manila - Reception City Garden Hotel Makati Manila - Pool City Garden Hotel Makati Manila - Pool City Garden Hotel Makati Manila - Café City Garden Hotel Makati Manila - Pool City Garden Hotel Makati Manila - Gym City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Café City Garden Hotel Makati Manila - Café City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter City Garden Hotel Makati Manila - Café
City Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter
Område: Makati Antal rum: 160
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 782 omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (782)
Sortera efter:
Per-Anders B. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2015
Bra centralt boende i trygg del av Manila

Centralt. Nära till shopping (5 minuter med taxi). Trevlig personal och god stämning.
9
Vi gjorde ett stopp i Manila på väg mot Visayas och ville bo bekvämt med fin utsikt. På det hela taget mycket nöjda och kan rekommendera hotellet. Utsikten från takterrassen är storslagen.
Tom G. Ensamresenär Sweden, den 9 januari 2015
Ännu ett hotell som ligger på bra avstånd till fly

WiFi, utsikt och läge.
7,7
Som på alla ställen denna gången snabbincheckning, Ett stort bra rum på 19:de våningen. Jag önskade bra WiFi och det var nog därför jag hamnade så högt upp i huset.Detta rummet var i princip "condor". Här fanns vask, grytor och strykjärn med tillbehör. Rummet var rymligt och praktiskt inrett. Men "bäst före" låg nära. Som vanligt på Filippinska hotell var all personal av bästa märke. Hotellet har bra avstånd till flygplatsen. Man kan lugnt räkna under timmen oavsett trafik. Så härifrån behöver man inte ha så stor marginaler som från andra stadsdelar.
Gert-Eje K. Reste med partner Sweden, den 22 mars 2014
Helt ok men det är en puls 24 tim.

Läget Personalen Rummen.
10
Helt ok bra rum nära till shopping och nöjen trevliga människor god mat.
Helene O. Reste med partner Sweden, den 3 januari 2014
Bra

Bra, duktiga, snabba
7,7
Bra tryggt och säkert, snäll personal. Endast mycket varmt i hissen. Frukosten ok men inget speciellt.picknup service från hotellet funkade mycket bra. Bra chaufför...........................
Hakan A. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
bra läge o trevlig personal

bra gym o fin takpool
8
bodde på 21:e våningen i executiv deluxe,,, fint rum med bra utsikt,bra sängar ,, rummet bestod av en queen size bed och en vanlig,,, bra frukost och förövrigt bra restaurang. åkte mitt på dan till och från flygplatsen sky way till hotellet o vanliga från bägge vägarna tog ca 1/2 timma o ca.
Restaurangtips: G point,,, bra restaurang o underhållning
Tom G. Ensamresenär Sweden, den 11 januari 2013
I centrum av Makati.

Bra plats för avkoppling på översta våningen.
8,7
Ett bra hotell.Stora rum med vask och kaffekonings möjligheter. WiFi stundtals bra på rummet för att sedan koppla ner helt. Bra mat båda till frukost och middag på översta våningen. Här var en fantastisk utsikt över området. Poolen ligger också här. Även den var i utmärkt skick. Bra gym en våning under. Dessa två saker var höjpunkter på hotellet. Nyttjar man inte dassa bor man billigare och i bättre rum i grann hotellet St Giles. Hotellet har bara två hissar och det räcker inte alls. Väntetiden vid frukost var mycket lång.
Christer P. Reste med partner Sweden, den 19 april 2012
Lite dyrare men mycket bättre

Detta hotel har klass
10
lite dyrare men mycket bättre än hotellen i grannskapet. fina rum, pool på taket med bar och restaurang. mycket restauranger och nattklubbar i omgivningen.
Christer P. Reste med partner Sweden, den 6 april 2012
Dyrare hotel men valuta för pengarna

Mitt i nöjescentrum
10
Ett mycket bra hotel med utmärkt frukostbuffe. Pool på taket. Dyrare än närliggande hotel men du vet vad du får för pengarna.
Tips om att göra på hotellet: Gå till poolen och ta en drink eller ät middag
Katarina J. Reste med partner Sweden, den 14 mars 2012
Bra hotell

Resturang och pool på taket
7,7
Bra hotell i en ganska sliten del av Manila. God mat i en trevlig restaurang med fantastisk utsikt. Poolen på taket känns skön och avslappnad. Bra service och trevligt bemötande. Taxi är ett måste eftersom trafiksituationen är så svår. Vi promenerade en del men det var med en viss osäkerhetskänsla, svårt att hitta rätt och lätt att villa bort sig i området. Taxi rekommenderas.
Tips om att göra på hotellet: Massage
Christer P. Reste med partner Sweden, den 3 november 2011
Exklusivt hotell

Välstädat och bra rum
9,7
Ett exklusivt hotell mitt i hjärtat av Makati. Nära till allt. Välstädade rum och bra service. Prisnivån är därför högre än på närliggande hotell.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

City Garden Hotel Makati ManilaCity Garden Hotel Makati Manila - PoolCity Garden Hotel Makati Manila - GymCity Garden Hotel Makati Manila - CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - GymCity Garden Hotel Makati Manila - ReceptionCity Garden Hotel Makati Manila - PoolCity Garden Hotel Makati Manila - PoolCity Garden Hotel Makati Manila - CaféCity Garden Hotel Makati Manila - PoolCity Garden Hotel Makati Manila - GymCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - CaféCity Garden Hotel Makati Manila - CaféCity Garden Hotel Makati Manila - FaciliteterCity Garden Hotel Makati Manila - CaféCity Garden Hotel Makati Manila - Faciliteter


AS-AGWEB-3A08