Tillbaka till hotellinfo

Mycket bra 7,7
baserat på 961 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 961 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,9

Per E. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i oktober 2011
Prisvärt
Fruokst
Ett skönt rent hotell med en fin pool med jacuzzi uppe på taket.Frukosten var riktigt bra med gott om alternativ.Rummen lagom stora.Gratis wi-fi.Nära till barliv och annat.....
Recenserad 10 november 2011

Christer P. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i november 2011
Exklusivt hotell
Välstädat och bra rum
Ett exklusivt hotell mitt i hjärtat av Makati. Nära till allt. Välstädade rum och bra service. Prisnivån är därför högre än på närliggande hotell.
Recenserad 07 november 2011

Curt S. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i juli 2011
trevligt rum med fin utsikt
pool på taket
ett prisvärt trevligt och bra beläget hotell , fina rum och sköna sänger , tjusigt badrum , jättefin utsikt från 20e våningen , oxå bra frukostbuffe , trevlig personal , och många restauranger att välja på strax utanför hotellet , på taket finns en riktigt härlig pool som öppnades andra dagen vi var där , ett gym fanns det oxå på 21 våningen , helt okej det oxå , totalt sett klart trevligt ställe att bo på
Recenserad 03 september 2011

bengt L. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i januari 2011
Utmärkt läge
Rummets utrustning
vi valde exekutive deluxe och fick mycket för pengarna. ett stort rum med två sängar varav den ena var en stor dubbelsäng. rummet var rent o fräscht och där fanns säkerhetsbox, minibar, vattenkokare med tepåsar och kaffepulver. man ställde in 2 flaskor vatten gratis varje dag. badrummet hade badkar o dusch och man fick tvål, shampo o duschkräm samt tandborste o tandkräm.det fanns också hårtork. frukosten var buffé och det var lätt att hitta godsaker.
Recenserad 24 februari 2011

Britt E. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i februari 2010
Utmärkt hotell
Nära till shopping.Gott bemötande av alla anställda på hotellet.Alla gav ett proffisionellt intryck.Snabb och god service.
Upplevde inte något negativt alls vid denna vistelse.
Utmärkt hotell,vi stortrivdes.!!! Härlig takpool m.jazucci. Strålande utsikt därifrån.God mat serverades här.
Recenserad 23 februari 2010

Carl S. från Filippinerna
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Poor shower
Almost perfect stay but with the shower always hot. You cant do anything. Also they lack staff service quite slow.. hope they can inprove more
Recenserad 25 augusti 2016

Seng C. från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Poor shower conditions
Bathtub was damaged.
Recenserad 23 augusti 2016

Jacques N. från Filippinerna
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Great staff made it a great stay
I want to give thanks to Jerous, Vanesa, and the rest of the front office team. Very stellar group here. They helped us with our airport arrangements, figuring out traffic, spending a nice day in Makati, and falling in love with the city. The room was clean and wonderful and the hotel was perfectly situated.
Recenserad 23 augusti 2016

Maria B. från Australien
Gruppresenär
Bodde i 7 nätter i augusti 2016
The most polite and helpful people
They always say: yes Ma'am
Recenserad 20 augusti 2016

jason S. från Australien
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2016
Great
Great
Recenserad 18 augusti 2016