Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

City Garden Suites Hotel

1158 A. Mabini Street, Ermita / Intramuros, Manilla, Filippinerna 1000 (Visa karta)

Boka nu!

City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum
City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum City Garden Suites Hotel Manilla - Restaurang City Garden Suites Hotel Manilla - Restaurang City Garden Suites Hotel Manilla - Restaurang City Garden Suites Hotel Manilla - Restaurang City Garden Suites Hotel Manilla - Restaurang
Område: Ermita / Intramuros Antal rum: 142
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 1337 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,5
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
7,0
Alla recensioner (1337)
Sortera efter:
Jan E. Familj med småbarn Sweden, den 15 januari 2014
Bra shopping

Bra läge, Trevlig personal, Fina rum
9,3
Väldigt trevligt hotell nära shopping och resturanger
Peter M. Ensamresenär Sweden, den 27 januari 2011
Bra Läge men usel Service!

Läget!
4,3
Jag hade bokat transfer från flygplatsen via hotellet eftersom jag anlände mitt i natten (0:55) och har dålig erfarenhet av Filippinska taxichaffisar, men det var ingen chaufför där från hotelet när jag kom fram. Jag fick ett rum som luktade som det var nymålat samma dag, lösningsmedelsångor, orkade inte bråka då jag var trött, ingen minibar och inget vatten att dricka. Wi-Fi funkade inte....
Tips: Jag väljer Best Western Hotel La Corona nästa gång jag ska övernatta i Manila.
Bryon W. Ensamresenär Australia, den 19 juli 2014
Pleasant and relaxing

Friendly staff. great service, quiet
7,7
Robert S. Familj med småbarn United States of America, den 24 juni 2014
The Hotel was good the Wifi was less that I expect

Location Location Location
7
It was ok, But I did ask for assistance with the WiFi and no one came, then the TV malfunctioned and that was also not acted on until I complained to the manager
Lonnie H. Ensamresenär United States of America, den 24 juni 2014
Bad

Nothing
4,7
My booking statement claimed the price paid include my guest, after arriving I was told I had to pay extra for my guest. Breakfast was not included. Once in the room the TV did not have any cable channels. After 3 phone calls to the front desk about the TV I had to go to the front desk and complain. Once the engineers installed a cable box I could NOT get all the TV channels to work. On the 6th floor the street noise was loud. Bugs in the room. The bed was not comfortable it sagged in the middle and the pillows were like rocks. I do not plan to stay there every again. Out of the 7 hotels I stayed at it rated 5( 1 being the best).
Tomoyuki S. Ensamresenär Japan, den 16 juni 2014
silent

safety clean kindness
6
Lina M. Familj med äldre barn Australia, den 3 juni 2014
fine

staff
7
fine
Joyce E. Reste med partner Philippines, den 1 juni 2014
It was Great

easy location to where i need to go, comfortable, great
10
It was great!
Andrew B. Ensamresenär Australia, den 30 maj 2014
very impressed

location comfort price
8
very impressed stands head and shoulders above anything else in the area at the same price
Othello R. Gruppresenär Philippines, den 23 maj 2014
Satisfactory. There is only 1 elevator.

Cleanliness of the room.
5,7
Satisfactory. Clean room. Clean bathroom. The beds are wide. Internet connection is ok, but speed is quite slow.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

City Garden Suites Hotel ManillaCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - RestaurangCity Garden Suites Hotel Manilla - RestaurangCity Garden Suites Hotel Manilla - RestaurangCity Garden Suites Hotel Manilla - RestaurangCity Garden Suites Hotel Manilla - RestaurangCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - LobbyCity Garden Suites Hotel Manilla - LobbyCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - LobbyCity Garden Suites Hotel Manilla - LobbyCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - FestvåningCity Garden Suites Hotel Manilla - FestvåningCity Garden Suites Hotel Manilla - FestvåningCity Garden Suites Hotel Manilla - GymCity Garden Suites Hotel Manilla - RestaurangCity Garden Suites Hotel Manilla - SvitCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - RestaurangCity Garden Suites Hotel Manilla - RestaurangCity Garden Suites Hotel Manilla - CaféCity Garden Suites Hotel Manilla - CaféCity Garden Suites Hotel Manilla - Pub/loungeCity Garden Suites Hotel Manilla - Pub/loungeCity Garden Suites Hotel Manilla - Pub/loungeCity Garden Suites Hotel Manilla - MötesrumCity Garden Suites Hotel Manilla - Business CenterCity Garden Suites Hotel Manilla - Hotellet från utsidanCity Garden Suites Hotel Manilla - GymCity Garden Suites Hotel Manilla - Pub/loungeCity Garden Suites Hotel Manilla - MötesrumCity Garden Suites Hotel Manilla - MötesrumCity Garden Suites Hotel Manilla - MötesrumCity Garden Suites Hotel Manilla - MötesrumCity Garden Suites Hotel Manilla - Pub/loungeCity Garden Suites Hotel Manilla - MötesrumCity Garden Suites Hotel Manilla - MötesrumCity Garden Suites Hotel Manilla - MötesrumCity Garden Suites Hotel Manilla - CaféCity Garden Suites Hotel Manilla - ReceptionCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - GästrumCity Garden Suites Hotel Manilla - Gästrum

Kundrecensioner - City Garden Suites Hotel, Manilla

AS-AGWEB-3C02