eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cityscape Hotel

Ayala Access Road, F. Cabahug Street corner H. Cortes, Subangdaku, Mandaue City, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Cityscape Hotel Cebu City - Festvåning Cityscape Hotel Cebu City - Festvåning Cityscape Hotel Cebu City - Badrum Cityscape Hotel Cebu City - Badrum Cityscape Hotel Cebu City - Gästrum Cityscape Hotel Cebu City - Gästrum Cityscape Hotel Cebu City - Gästrum Cityscape Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Cityscape Hotel Cebu City - Pool Cityscape Hotel Cebu City - Pub/lounge Cityscape Hotel Cebu City - Fritidsfaciliteter Cityscape Hotel Cebu City - Restaurang Cityscape Hotel Cebu City - Restaurang Cityscape Hotel Cebu City - Restaurang Cityscape Hotel Cebu City - Restaurang Cityscape Hotel Cebu City - Restaurang
Cityscape Hotel Cebu City - Spa Cityscape Hotel Cebu City - Restaurang Cityscape Hotel Cebu City - Restaurang Cityscape Hotel Cebu City - Restaurang Cityscape Hotel Cebu City - Entré Cityscape Hotel Cebu City - Pool Cityscape Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Cityscape Hotel Cebu City - Gästrum Cityscape Hotel Cebu City - Gästrum Cityscape Hotel Cebu City - Gästrum Cityscape Hotel Cebu City - Gästrum Cityscape Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 93
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

från 211 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
6,9
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
5,9
Alla recensioner (211)
Sortera efter:
Jonas R. Reste med partner Sweden, den 1 mars 2013
ett ok hotel

tvkanalerna sängen
6
Ett hyfsat hotel men de finns förmodlingen mer prisvärda hotel i cebu city....
Daniel F. Ensamresenär Sweden, den 6 februari 2013
Nytt Hotell, något off läge.

Bra rumm.
6,3
Wifi gratis och fungerade bra på mitt rum, Lite swimmingpool på liten yta, duger att svalkasig i, Duschen gick inte att justera temperaturen under 40 grader?
Catherine C. Familj med småbarn Philippines, den 2 februari 2015
Nice

location,food,staff
10
Great and we will be coming back
Catherine C. Familj med småbarn Philippines, den 1 februari 2015
Excellent

Food,staff, location
10
I will definitely come back.thank you.we had a wonderful stay.
Catherine C. Familj med småbarn Philippines, den 31 januari 2015
Feels like home!

Friendly staff, location, food
10
Feels like home! My kids love it and so do I!
Hedinn S. Ensamresenär Iceland, den 30 januari 2015
clean but bad

clean room,
4,3
Catherine C. Familj med småbarn Philippines, den 29 januari 2015
Amazing stay!

friendly staff,food, location
10
i will come back here definitely!
Catherine C. Familj med småbarn Philippines, den 27 januari 2015
Excellent!`

Friendly staff, Location. food is affordable
10
I will be coming back over and over again
Catherine C. Familj med småbarn Philippines, den 26 januari 2015
I will definitely come back!

friendly staff, food, location
10
As always its warm and perfect!
Michael M. Ensamresenär United States of America, den 16 september 2014
lousy location

nice pillows
6
I rather sleep at the airport terminal than return to this hotel!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cityscape Hotel Cebu CityCityscape Hotel Cebu City - FestvåningCityscape Hotel Cebu City - FestvåningCityscape Hotel Cebu City - BadrumCityscape Hotel Cebu City - BadrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCityscape Hotel Cebu City - PoolCityscape Hotel Cebu City - Pub/loungeCityscape Hotel Cebu City - FritidsfaciliteterCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - SpaCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - EntréCityscape Hotel Cebu City - PoolCityscape Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - BadrumCityscape Hotel Cebu City - BadrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - RestaurangCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - GästrumCityscape Hotel Cebu City - BadrumCityscape Hotel Cebu City - LobbyCityscape Hotel Cebu City - Pool


AS-AGWEB-3A01