Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Clarion Hotel Sign

Östra Järnvägsgatan 33, Vasastan, Stockholm, Sverige 101 26 (Visa på karta)

Boka nu!

Clarion Hotel Sign Stockholm - Restaurang Clarion Hotel Sign Stockholm - Spa Clarion Hotel Sign Stockholm - Buffé Clarion Hotel Sign Stockholm - Restaurang Clarion Hotel Sign Stockholm - Hotellet från insidan Clarion Hotel Sign Stockholm - Gästrum Clarion Hotel Sign Stockholm - Gästrum Clarion Hotel Sign Stockholm - Restaurang Clarion Hotel Sign Stockholm - Spa Clarion Hotel Sign Stockholm - Buffé Clarion Hotel Sign Stockholm - Hotellet från utsidan Clarion Hotel Sign Stockholm - Hotellet från utsidan Clarion Hotel Sign Stockholm - Gym Clarion Hotel Sign Stockholm - Lobby Clarion Hotel Sign Stockholm - Gym
Område: Vasastan Antal rum: 459

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 33 omdömen

Valuta för pengarna
7,3
Läge
9,2
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (33)
Sortera efter:
Viktoria D. Reste med partner Sweden, den 7 september 2014
en natt på clarion

frukost, rent och läget
8,7
Lena W. Reste med partner Sweden, den 12 maj 2013
Trevligt och rent

Rent, trevlig personal och bra läge.
9,3
Tobie H. Reste med partner Sweden, den 21 oktober 2012
OK hotell, inget speciell

Bra läge
6,3
Hotellet ligger bra till och rummet vi fick var rent och fräscht (förutom heltäckningsmattorna). Det kändes däremot lite lågt i tak och smått klaustrofobisk med en liten TV och lite utrymme. För få hiss innebär att man väntar varje gång man ska upp eller ner, fast dem olika musiktema i varje hiss är lite kul. Frukosten som serveras är av bra standard men om man inte lyckas få ett av dem få fina bord precis vid ingången kan man räkna med skolmatsal känslan (Vår vistelsen var under helgen så det är klart att man kan räkna med väldigt många frukostgäster) Som helhet anses hotellet vara helt OK men inget höjdare.
Goran J. Reste med partner Sweden, den 18 augusti 2012
Bra hotell med centralt läge

Nära stationen och flygbussar
7,3
Frukostmatsalen på hotellet var under ombyggnad, det var rörigt och som jag förstår en mer begränsad frukost än brukligt. Annars var vistelsen bra.
Oscar M. Reste med partner Sweden, den 28 juli 2012
Fräscht hotell med bra läge

Bra sängar och badrum
8,3
Fräscht hotell med bra läge för dig som kommer med tåget till Stockholm. Kul musikkoncept vid hissarna och bra rum med sköna säng och fräscht badrum. Stor frukostbuffé som har det mesta! Du får vad du betalar för helt enkelt! Vi var nöjda!
Per N. Reste med partner Sweden, den 8 januari 2012
Bra läge, fin lounge men dyster innergård

Läget, rest/baren.
8
Trevligt snyggt designhotell med snygg lounge/bar. Rummen bra, men inte speciellt "lyxiga". Vårt hade utsikt mot innergården som var väldigt dyster o grå. Personalen väldigt trevliga o glada. Besökte även spaanläggningen som drevs i egen regi, vilket krävde (rabatterad) entré, SEK 195:-/person. Inte värt pengarna - en bastu, minimalt gym o förvisso utepool på taket. Första gången jag betalar för att basta på hotell! Bra hissar, med olika musiktema - positivt!
Gunnar L. Reste med partner Sweden, den 15 oktober 2011
Modernt med känsla

Atmosfären i lobby o bar
8,3
Utmärkt hotell för weekend resa till Sthlm. Centralt läge nära shopping. Mycket trevlig personal i receptionen. Ljusa men relativt små rum.
Erik S. Reste med partner Sweden, den 9 oktober 2011
Modernt hotell med bra läge

Läget och trevlig personal
8,7
rent och snyggt. Mycket bra frukost. Hotellets läge mycket bra. Dålig wifi service. Nätet fungerade dåligt.
Jan R. Reste med partner Sweden, den 20 augusti 2011
Utmärkt läge och stiligt hotel

Gillade inredning och hotellets ljusa miljö
9
Ett härligt inrett hotell nära järnvägsstationen. På hotellet finns mycket stilren design från Sverige, Norge och Danmark. Bra service med det lilla extra där alla gäster blir uppassade. Hotellet ligger i den övre prisklassen men är väl värt ett besök. Restaurangen håller hög klass på maten och tillsammans med den ljusa öppna miljön blev detta en fullträff.
Jan R. Reste med partner Sweden, den 20 augusti 2011
Tjusigt Hotell

Häftig design
9,3
Detta hotell är har en häftig design och varje våningsplan har sin designer. Alla designers är från Skandinavien. Hotellet ligger nära till tåg och shopping samt all annan kollektiv kommunikation. Rummen är smakligt inredda och frukostbuffen var fantastisk. Jag vill rekommendera detta hotell både för romans där det finns ett spa i fastigheten likväl för affärsmöten. Hotellet tillhör den dyrare skalan.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Clarion Hotel Sign Stockholm - Hotellet från utsidanClarion Hotel Sign Stockholm - RestaurangClarion Hotel Sign Stockholm - SpaClarion Hotel Sign Stockholm - BufféClarion Hotel Sign Stockholm - RestaurangClarion Hotel Sign Stockholm - Hotellet från insidanClarion Hotel Sign Stockholm - GästrumClarion Hotel Sign Stockholm - GästrumClarion Hotel Sign Stockholm - RestaurangClarion Hotel Sign Stockholm - SpaClarion Hotel Sign Stockholm - BufféClarion Hotel Sign Stockholm - Hotellet från utsidanClarion Hotel Sign Stockholm - Hotellet från utsidanClarion Hotel Sign Stockholm - GymClarion Hotel Sign Stockholm - LobbyClarion Hotel Sign Stockholm - Gym


AS-AGWEB-3B02