Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cleverlearn Residences

Saac II, Mactan, Lapu-Lapu, Mactan Island, Mactan Island, Filippinerna 6015 (Visa på karta)

Boka nu!

Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Faciliteter Cleverlearn Residences Mactan Island - Entré Cleverlearn Residences Mactan Island - Reception Cleverlearn Residences Mactan Island - Café Cleverlearn Residences Mactan Island - Café Cleverlearn Residences Mactan Island - Café Cleverlearn Residences Mactan Island - Lobby Cleverlearn Residences Mactan Island - Lobby Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Pub/lounge
Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Omgivningar Cleverlearn Residences Mactan Island - Faciliteter Cleverlearn Residences Mactan Island - Faciliteter Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidan Cleverlearn Residences Mactan Island - Pool Cleverlearn Residences Mactan Island - Pool Cleverlearn Residences Mactan Island - Pool
Område: Mactan Island Antal rum: 82

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,6

baserat på 138
omdömen

Valuta för pengarna
6,9
Läge
6,3
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
5,2
Alla omdömen (138)
Sortera efter:
Isabelle F. Reste med partner Sweden, den 1 februari 2012
Inte alls som på bilderna

Okej rum
3
Detta hotellet ligger väldigt dåligt till. Finns ingen strand, affär eller restaurang i närheten. Poolen gick inte och bada i. Lite av ett ungdomshäng för "locals". Det enda positiva var rummen som var stora.
Anmäl det här omdömet
Bernt E. Reste med partner Sweden, den 14 februari 2011
Trist hotell

Nära flygplatsen
4,7
Utlovade faciliteter fanns ej. Måste åka taxi för att handla eller äta. Trevlig personal och bra service.
Anmäl det här omdömet
Matthew K. Reste med partner Canada, den 19 januari 2015
Close to airport- very average

close to airport
5
we needed a place close to the airport- this did the trick. Price was quite high for what the accommodations are but it was during the Sinulog festival so that was somewhat expected. Basically staying in a dorm room at an English language school.
Anmäl det här omdömet
Michael H. Ensamresenär Germany, den 16 januari 2015
i become not the room what i booked.
2
For Holiday,the first and the last,that was the badest Hotel in 6 Week travel in Asia.
Anmäl det här omdömet
Ma C. Gruppresenär Philippines, den 20 oktober 2014
not so nice hotel

not so nice location, bedroom and we don't even know the taste of the food
4,7
no good, we don't even stay at the cleverlearn because no elevator and we don't even like their beddings so we decided to transfer to another hotel that is comfortable.
Anmäl det här omdömet
Fernando I. Ensamresenär Philippines, den 12 september 2014
location

location, service, cleanliness
6,7
Anmäl det här omdömet
Stephen C. Reste med partner Australia, den 12 juni 2014
good

Easy access to the airport.
5,7
it was okay but not great.
Anmäl det här omdömet
Marco M. Gruppresenär Philippines, den 3 maj 2014
Simple and Inexpensive

Inexpensive, value for money, average location
7,3
Stay was pleasant
Anmäl det här omdömet
Klaus P. Ensamresenär Germany, den 20 december 2013
every time again

Staff, room, aircon
8,3
good like every time. I stood many times there. I am like a firend in this hotel.
Anmäl det här omdömet
Retzel O. Reste med partner Philippines, den 5 augusti 2013
Very accessible but the room had leaks

Very accessible transport to the city and the beach, clean rooms and fast check in and check out
8,3
Our room at the 3rd floor had major leaking from the heavy rains. The aircon wasnt that cold and the ref was not working
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cleverlearn Residences Mactan IslandCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidanCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidanCleverlearn Residences Mactan Island - FaciliteterCleverlearn Residences Mactan Island - EntréCleverlearn Residences Mactan Island - ReceptionCleverlearn Residences Mactan Island - CaféCleverlearn Residences Mactan Island - CaféCleverlearn Residences Mactan Island - CaféCleverlearn Residences Mactan Island - LobbyCleverlearn Residences Mactan Island - LobbyCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidanCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidanCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidanCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidanCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidanCleverlearn Residences Mactan Island - Pub/loungeCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidanCleverlearn Residences Mactan Island - OmgivningarCleverlearn Residences Mactan Island - FaciliteterCleverlearn Residences Mactan Island - FaciliteterCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidanCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidanCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidanCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från insidanCleverlearn Residences Mactan Island - Hotellet från utsidanCleverlearn Residences Mactan Island - PoolCleverlearn Residences Mactan Island - PoolCleverlearn Residences Mactan Island - PoolCleverlearn Residences Mactan Island - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05