eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cocoville Phuket Resort

10/23-30 Soi Ta-iad, Moo 5, Chalong, Phuket, Thailand 83130 (Visa karta)

Boka nu!

Cocoville Phuket Resort Phuket - Pool Cocoville Phuket Resort Phuket - Pool Cocoville Phuket Resort Phuket - Pool Cocoville Phuket Resort Phuket - Utsikt Cocoville Phuket Resort Phuket - Utsikt Cocoville Phuket Resort Phuket - Pool Cocoville Phuket Resort Phuket - Restaurang Cocoville Phuket Resort Phuket - Spa Cocoville Phuket Resort Phuket - Pool Cocoville Phuket Resort Phuket - Business Center Cocoville Phuket Resort Phuket - Entré Cocoville Phuket Resort Phuket - Lobby Cocoville Phuket Resort Phuket - Restaurang Cocoville Phuket Resort Phuket - Restaurang Cocoville Phuket Resort Phuket - Lobby Cocoville Phuket Resort Phuket - Lobby
Cocoville Phuket Resort Phuket - Lobby Cocoville Phuket Resort Phuket - Lobby Cocoville Phuket Resort Phuket - Lobby Cocoville Phuket Resort Phuket - Pool Cocoville Phuket Resort Phuket - Pool
Område: Chalong
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 90 recensioner

Valuta för pengarna
8,9
Läge
7,4
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (90)
Sortera efter:
Patrik H. Reste med partner Sweden, den 23 december 2014
kanon

Lugnet. Standarden. Bemötandet
9,3
Bott här 5 gånger och det är alltid superbra
Sandra G. Ensamresenär Sweden, den 16 juli 2014
Grymt hotell för thaiboxningsresa!

Läget bredvid dragon muay thai, personalen var grymt serviceminded, bra mat på restaurangen
8,7
Grymt läge för träningsresa! Ligger precis bredvid dragon muay thai, 5mim promenad till både tiger muay thai och Top team om man hellre vill köra på nåt av de gymen. Bra mat i restaurangen. Managern och personalen var sjukt trevliga och hjälpsamma. Rummen var stora och fräscha. Dock var städpersonalen ibland lite slarviga med att fylla på toapapper och sånt. Det enda som saknades var en strand i närheten, (tar ca 15-20 min att ta sig till närmaste) men ska du åka på träningsresa tror jag att cocoville är ett av de bästa hotellen på den gatan. Kommer absolut åka tillbaka.
Rodrigo R. Reste med partner Sweden, den 18 november 2012
grym pool, bra läge

bra mycket training camps omkring
9,3
Shysst läge om man inte vill vara allt för nära stranden och njuter mer av träning framför strand och turister, skönt att kuna plaska i poolen efter hårt träningspass i en av de olika tränings camp som finns stenkast ifrån hotellet, många bra restauranger utan turist priser, bra vänligt för den thailändkse plånboken, moppe går att hyra rubt jörnet som gör det värt att bo i området, en stunds moppe åkande så är man vid turist stränderna,.. Rummen var mycket fräaha o snygga med tv och massa kanaler för den som bara vill vara i rummet mycket grönt runt omkring käbnslan av jungel finns lite mysigt,..
Rickard D. Reste med partner Sweden, den 19 februari 2012
Bra mat och trevlig personal

Nära till gym, nära till massage, nära till köpcentrum och sjukhus.
8,3
bra läge för thaiboxning/mma och gymträning. nära till bra massage, nära till flera stora köpcentrum samt två stora sjukhus. bra och billig mat på hotellet, trevlig personal och ett lugnt område i stort.
Tips om shopping: Hyfsat nära till Central World.
Erik P. Ensamresenär United States of America, den 28 november 2014
Best place to stay in chalong

Staff is great, right near all the gyms to train.
10
Excellent place to stay house manager Philip is great. Right near all the gyms I highly recommend cocoville!
Edward C. Ensamresenär Australia, den 15 september 2014
serenity

friendly staff, clean and quiet
9
Looking forward to going back and staying at this fine establishment. Friendly staff and very helpful manager.
Tony R. Familj med äldre barn United Kingdom, den 3 september 2014
great rooms great service

a
9,3
A
Amelia D. Gruppresenär Australia, den 27 juni 2014
Great friendly staff and guests

Location near gyms and fitness centres, small boutique size, quiet
7,7
Excellent would highly recommend for travelers looking to relax away from the more popular touristy destinations.
Mari N. Reste med partner Japan, den 9 juni 2014
great stay

clean, nice pool and friendly staff
10
We only stayed one night but I was plesantly surprised by the quality of the hotel. Having stayed in Patong for couple of days, we were looking something quiet and this place was perfect. Nice room for resonable price, great pool and also good restaurant.
Jorji C. Ensamresenär Australia, den 17 maj 2014
The best holiday ever

Staff Surroundings Food
10
The most wonderful stay with the most wonderful people.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cocoville Phuket Resort PhuketCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - UtsiktCocoville Phuket Resort Phuket - UtsiktCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - RestaurangCocoville Phuket Resort Phuket - SpaCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - Business CenterCocoville Phuket Resort Phuket - EntréCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - RestaurangCocoville Phuket Resort Phuket - RestaurangCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - Pool

Kundrecensioner - Cocoville Phuket Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C03