Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cocoville Phuket Resort

10/23-30 Soi Ta-iad, Moo 5, Chalong, Phuket, Thailand 83130

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 102 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,9
Läge
7,5
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (102)
Sortera efter:
Riffa H. Reste med partner Finland, den 5 mars 2015
Fitneshotell med fina bungalows

Fina bungalows, två välskötta pooler, vacker trädgård
9,3
För första gången stämde hemsidans bilder med verkligheten :) Hotellet profilerar sig som fitnesshotell och ligger i närheten av flera gym och Tiger Thai Boxing Camp. Trevliga smakfullt inredda bungalows. Rent både i rummen och trädgården/poolerna. Gratis WiFi, kabel-tv med BBC Worldwide, serviceminded personal. Erbjuder flera fitnessfrukostalternativ, men frukost ingår inte i priset. Rekommenderas! (Detta är FJÄRDE gången jag skickar in denna recension, Agodas hemsida verkar inte fungera?)
Patrik H. Reste med partner Sweden, den 23 december 2014
kanon

Lugnet. Standarden. Bemötandet
9,3
Bott här 5 gånger och det är alltid superbra
Sandra G. Ensamresenär Sweden, den 16 juli 2014
Grymt hotell för thaiboxningsresa!

Läget bredvid dragon muay thai, personalen var grymt serviceminded, bra mat på restaurangen
8,7
Grymt läge för träningsresa! Ligger precis bredvid dragon muay thai, 5mim promenad till både tiger muay thai och Top team om man hellre vill köra på nåt av de gymen. Bra mat i restaurangen. Managern och personalen var sjukt trevliga och hjälpsamma. Rummen var stora och fräscha. Dock var städpersonalen ibland lite slarviga med att fylla på toapapper och sånt. Det enda som saknades var en strand i närheten, (tar ca 15-20 min att ta sig till närmaste) men ska du åka på träningsresa tror jag att cocoville är ett av de bästa hotellen på den gatan. Kommer absolut åka tillbaka.
Rodrigo R. Reste med partner Sweden, den 18 november 2012
grym pool, bra läge

bra mycket training camps omkring
9,3
Shysst läge om man inte vill vara allt för nära stranden och njuter mer av träning framför strand och turister, skönt att kuna plaska i poolen efter hårt träningspass i en av de olika tränings camp som finns stenkast ifrån hotellet, många bra restauranger utan turist priser, bra vänligt för den thailändkse plånboken, moppe går att hyra rubt jörnet som gör det värt att bo i området, en stunds moppe åkande så är man vid turist stränderna,.. Rummen var mycket fräaha o snygga med tv och massa kanaler för den som bara vill vara i rummet mycket grönt runt omkring käbnslan av jungel finns lite mysigt,..
Rickard D. Reste med partner Sweden, den 19 februari 2012
Bra mat och trevlig personal

Nära till gym, nära till massage, nära till köpcentrum och sjukhus.
8,3
bra läge för thaiboxning/mma och gymträning. nära till bra massage, nära till flera stora köpcentrum samt två stora sjukhus. bra och billig mat på hotellet, trevlig personal och ett lugnt område i stort.
Tips om shopping: Hyfsat nära till Central World.
Chia C. Gruppresenär United States of America, den 3 april 2016
Home away from home!
6,3
A little paradise in the hidden alley - A group of us stayed at Cocoville for a week and we all fell in love with the place, the food and the service provided by the staff members. The food was absolutely amazing and healthy, there were several nights that we preferred to dine in instead of going out. The staff members were accommodating and personable. They will try their best to meet your needs and help you plan your stay. Will definitely come back to Phuket and stay at Cocoville again!
Lama S. Ensamresenär Australia, den 2 april 2016
Always enjoyable
5,3
Cocoville is a great little gem located amongst the busy Muay Thai training camps. It provides clean & spacious rooms and 2 great pools to relax in after a hard day's training.
Christian G. Reste med partner Italy, den 14 februari 2016
Nice room, good stay, but in Ao Chalong

NIce design, good staff, nice pool
7,3
The stay was good, staff was helpful despite the overbooking mistake. I'm satisfied and I can recommend Cocoville if you have something to do in Ao Chalong...
Morteza A. Reste med partner Sweden, den 1 april 2015
Perfect for training

It's perfect if you are visiting chalong for training, good healthy choices for eating , great staff
8,3
I had very good experience, very good staff and helpful, compared to other places I have visited. I loved the protein shakes and healthy food alternatives to choose from.
Bob A. Reste med partner United Kingdom, den 10 mars 2015
On the way home

Room, pool, bed all great
8,7
Really great find, stunning room (cheap upgraded room), fabulous pools owner very helpful, only downside not much booze selection and shops a fair way away but the owner took us for free!!!
1 - 5 av 5 omdömen
Cocoville Phuket Resort PhuketCocoville Phuket Resort Phuket - UtsiktCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - GästrumCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - UtsiktCocoville Phuket Resort Phuket - UtsiktCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - RestaurangCocoville Phuket Resort Phuket - RestaurangCocoville Phuket Resort Phuket - Business CenterCocoville Phuket Resort Phuket - EntréCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - RestaurangCocoville Phuket Resort Phuket - RestaurangCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - LobbyCocoville Phuket Resort Phuket - PoolCocoville Phuket Resort Phuket - BadrumCocoville Phuket Resort Phuket - BadrumCocoville Phuket Resort Phuket - BadrumCocoville Phuket Resort Phuket - BadrumCocoville Phuket Resort Phuket - BadrumCocoville Phuket Resort Phuket - BadrumCocoville Phuket Resort Phuket - BadrumCocoville Phuket Resort Phuket - Badrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08