Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Comfort Hotel Stockholm

kungsbron 1, Centrum - Norrmalm, Stockholm, Sverige (Visa karta)

Boka nu!

Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Reception Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Reception Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Gästrum Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Gästrum Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Gästrum Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Gästrum Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Hotellet från insidan Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Hotellet från insidan Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Hotellet från insidan Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Hotellet från utsidan
Läge: Centrum - Norrmalm Antal rum: 281

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 57 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
9,2
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (57)
Kicki E. Reste med partner Sweden, den 9 november 2013
Bra hotell till bra pris

priset, läget, tysta rum
9
Roland L. Ensamresenär Sweden, den 5 oktober 2013
Mycket bra

Centralt prisvärt
9,3
Mycket nöjd allt överförväntan frukost tidningar internet mm
Lasse S. Affärsresenär Sweden, den 12 april 2013
Bra läge, litet rum

Bra läge, nära järnväg, tyst.
6
Kort med lite klaustrofobisk känsla. Väldigt litet rum, men rent och tyst.
Asa B. Familj med äldre barn Sweden, den 5 april 2013
Bra läge om man vill bo nära centrum

God frukost,nära shopping och flygplatsförbindelser
8
Bra hotell med god frukost o nära till flygbussarna.
Asa B. Familj med äldre barn Sweden, den 5 april 2013
Bra hotell till ett bra pris.

Bra frukost,nära till shopping o flygbussar.
7,3
Christer K. Affärsresenär Sweden, den 1 mars 2013
Centralt och bekvämt

Centralt, billigt, snabb in- och utcheckning
8,3
Bra, beställde sent då jag blev tvungen att övernatta i Stockholm, och hotellet låg centralt och lättillgängligt, blir nog fler gånger om jag hamnar i samma situation
Anette G. Ensamresenär Sweden, den 12 februari 2013
Bra läge

Nära till allt
7
Perfekt boende där man bara tillbringar natten att sova och duscha behöver inget större utrymme
Lola B. Ensamresenär Sweden, den 6 juli 2012
Bra hotell med bra läge

Ligger centralt
10
Rent och snyggt. Bra service. Bra frukost. Centralt beläget.
Bengt S. Ensamresenär Sweden, den 16 juni 2012
Bra läge.

Bra läge, rent, bra frukost.
9
Ett frächt hotell med bra läge nära centralstationen, bussterminalen och till restauranger och shopping. Fick ett rum utan fönster, hade räknat med det till det låga priset, men jag skulle ju bara sova där. Bra läge då man kan gå till hotellet för att lämna shoppingkassar och sedan shoppa mera. God frukost.
Krister F. Ensamresenär Sweden, den 17 augusti 2011
Mycket centralt vid centralstn. Litet rum utan

Rent och fint. Skön säng bra frukost
9,7
Inget fönster men inga problem för en natt och för det priset jag gav. Bedrövligt dock att ingen rejäl läslampa fanns vid sängen.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Comfort Hotel Stockholm Stockholm - Hotellet från utsidanComfort Hotel Stockholm Stockholm - ReceptionComfort Hotel Stockholm Stockholm - ReceptionComfort Hotel Stockholm Stockholm - GästrumComfort Hotel Stockholm Stockholm - GästrumComfort Hotel Stockholm Stockholm - GästrumComfort Hotel Stockholm Stockholm - GästrumComfort Hotel Stockholm Stockholm - Hotellet från insidanComfort Hotel Stockholm Stockholm - Hotellet från insidanComfort Hotel Stockholm Stockholm - Hotellet från insidanComfort Hotel Stockholm Stockholm - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3C03