Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Comfort Lodge

2/F Block A, Knight Garden, 7 - 8 Tak Hing Street, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Comfort Lodge Hong Kong - Badrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Hotellet från insidan Comfort Lodge Hong Kong - Faciliteter Comfort Lodge Hong Kong - Kommunikationer Comfort Lodge Hong Kong - Kommunikationer Comfort Lodge Hong Kong - Faciliteter Comfort Lodge Hong Kong - Badrum Comfort Lodge Hong Kong - Badrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum
Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Gästrum Comfort Lodge Hong Kong - Entré
Område: Jordan Antal rum: 68

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,6

baserat på 883 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,4
Läge
8,3
Personal
6,2
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
6,7
Mat/Middag
5,5
Alla omdömen (883)
Sortera efter:
Jan O. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2013
Budgethotell med bra centralt läge men små rum.

Centralt, rent och bra personal
6,7
Ett litet men välutrustat rum med såväl kylskåp och säkerhetsbox. Centralt läge, tyst och lugnt på gatan bakom stora genomfartsgatan. Renbäddat och städat varje dag. Lite hårda sängar men annars inget att klaga på. Personal som ställer upp.
Anmäl det här omdömet
Stepanus K. Familj med småbarn Indonesia, den 23 augusti 2012
Lokasi yang strategis, tetapi kamarnya sgt kecil

dekat dgn MTR station
4,7
Lokasi yang strategis, dekat dgn MTR Station kamar yang sangat kecil dan perabotan sederhana, tetapi kondisi kamar cukup bersih
Tips om shopping: beda 1 stasiun untuk ke ladies market atau temple night street, bisa dijangkau dengan jalan kaki. sepanjang jalan banyak toko2 yang buka sampai malam hari
Anmäl det här omdömet
Per-Olof H. Reste med partner Sweden, den 17 januari 2011
Trevligt familjeägt hotell

Prisvärt. Bra läge. Trevlig personal.
8,3
Bra läge på intill Nathan Road och nära Jordan MTR. Nära till affärer, billiga restauranger och olika street markets. Små rum men bra standard. Mycket trevlig personal (familjeägt hotell?)
Anmäl det här omdömet
Krister B. Ensamresenär Sweden, den 27 september 2009
Litet med OK

Bra läge. Rent, Bra standard
7,7
Hotellet ligger en lite bit vid på Nathan road, vilket är Hongkongs "turistcentrum". Kan vara ganska svårt att hitta då man måste gå upp i en lite smal port och dåligt skyltat. Titta dig ordentlig omkring innan du går ut så att du hittar tillbaka. Mitt rum var mycket litet, men standarden förvånande bra. Badrummet var fint med fräscht kakel och det fanns både kylskåp, säkerhetsbox och internet. For några få nätter är det ett OK budgetalternativ.
Anmäl det här omdömet
Rio S. Affärsresenär Indonesia, den 12 januari 2016
fraud
2
it completely fraud, please take care. it not a hotel, its apartment more likely, we have to ring a bell to enter, all maid were wearing pajama, i've ask to change the bedcover but they just ignore me, we cannot lock the door properly, room's smell is musty. light very dimmed
Anmäl det här omdömet
Pupana K. Reste med partner Thailand, den 5 december 2015
Near MTR Jordan

Near MTR, Shopping Street, Safety
6
+ This hotel is very near mtr jordan and shopping street - the light in the room is not enough for using
Anmäl det här omdömet
Yu W. Familj med äldre barn Singapore, den 19 november 2015
More like a Hostel

Location , friendly staff , clean rooms
6
It's disappointing that I did not get all the rooms as per my booking . Only 2 rooms were according to my booking . Instead of a super double room , I got a room with one double bed . The double bed is too small for 2 adults . Instead of a twin room , I was given 2 single rooms .
Anmäl det här omdömet
Richard K. Affärsresenär United States of America, den 6 november 2015
Location good but for slightly more expensive

none
5,3
Anmäl det här omdömet
Robert C. Affärsresenär United States of America, den 23 september 2015
location

location
5,3
Sleep well.
Anmäl det här omdömet
Son T. Reste med partner Vietnam, den 22 juni 2015
good hotel

near center trading
8,7
very good
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Comfort Lodge Hong KongComfort Lodge Hong Kong - BadrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - Hotellet från insidanComfort Lodge Hong Kong - FaciliteterComfort Lodge Hong Kong - KommunikationerComfort Lodge Hong Kong - KommunikationerComfort Lodge Hong Kong - FaciliteterComfort Lodge Hong Kong - BadrumComfort Lodge Hong Kong - BadrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - GästrumComfort Lodge Hong Kong - Entré


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02