Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cosmo Hotel Hong Kong

375 - 377 Queen's Road East Wan Chai, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Cosmo Hotel
Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkong/terrass Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkong/terrass
Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/lounge Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Mat och dryck Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Mat och dryck Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Svit Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Faciliteter Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Gästrum Cosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum
Område: Wanchai Antal rum: 142
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 870
omdömen

Valuta för pengarna
7,1
Läge
7,1
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (870)
Sortera efter:
Niklas W. Gruppresenär Sweden, den 16 juni 2013
Fräscht hotell med gångavstånd till time square

Stora rum, gångavstånd till time square, trevlig personal
9
Vi bodde i ett rum för tre personer vilket var stort och rymligt. Gång avstånd till time square, dock långt till närmaste tunnelbanan. Dock var personalen tillmötesgående och tipsade om vilka bussat man kunde hoppa på (dessa gick precis utanför entrén) Hotellet bredvid anordnade gratis buss till flygtåget vilket var okej för oss att nyttja. Mycket bra och helt klart ett plus. Rekommendera hotellet då jag tycker det ligger på rätt sida av HK ön.
Anmäl det här omdömet
Ka M. Ensamresenär Portugal, den 23 augusti 2015
small but nice room, nice staff

clean room, soft bed, good staff
8,7
besides the location is a bit far away from the MTR station, everything else is not bad and meets the expectation of a 4 star hotel.
Anmäl det här omdömet
Manoj M. Familj med äldre barn United Kingdom, den 11 augusti 2015
Great Value for 2 x 2 rooms, good location, comfy

Price Value, Location and comfy rooms
8
Reached early morning and got our rooms. Great location for a first time visit to Hong Kong and downward walk to the Pier for Kowloon in 25 minutes.
Anmäl det här omdömet
Loren M. Ensamresenär Australia, den 2 augusti 2015
Served it's purpose

Close to Happy Valley Racecourse, Close to Rutenjee Hospital, hypoallergenic beds
6,7
The stay was fine and the hotel served its purpose for me. I had business at happy valley and Rutenjee hospital. Both 5 mins walk away. A nice 15 minute walk down to wan chai area. Rooms are small, so probably not suited for couple with a baby in cot. Beds are very firm which wasn't great for me personally. I didn't eat at restaurant so cannot offer feedback. I would definitely return if it was convenient to do so.
Anmäl det här omdömet
Yunyun X. Reste med partner China, den 31 juli 2015
Inconvenience

Price
4,3
It's not near the MTR, smells terrible in room, everything in the room was wet! Air condition was so noisy that we can't sleep at all! Room is small and I requested high floor but turn out it was 5/f
Anmäl det här omdömet
Siripim A. Affärsresenär Thailand, den 9 juli 2015
Shuttle bus service to Exhibiton Centre

Location , Shuttle bus , Service
9
comfortable and clean
Anmäl det här omdömet
Ying H. Affärsresenär Singapore, den 26 juni 2015
Cosmo Hotel Hong Kong

Cosmo Hotel Hong Kong
5
Poor experience and below my expectation
Anmäl det här omdömet
Zjen F. Gruppresenär Malaysia, den 22 juni 2015
Not bad

Free wifi, friendly staff, good location
7,3
Pleasant
Anmäl det här omdömet
Kalith R. Ensamresenär United Kingdom, den 22 juni 2015
Cosmo Hong Kong

Value / Staff at Cjeck in - knowledgeble and helpfiul / Esy
7
un-eventful/
Anmäl det här omdömet
Vanessa C. Ensamresenär Hong Kong, den 17 juni 2015
Nice

Libby staff room
7,7
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cosmo Hotel Hong Kong Hong KongCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - BadrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkong/terrassCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Balkong/terrassCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Pub/loungeCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Mat och dryckCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Mat och dryckCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - SvitCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - FaciliteterCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - GästrumCosmo Hotel Hong Kong Hong Kong - Badrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01