eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Cosmopolitan Hotel

387-397 Queen's Road East, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Pub/lounge Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gästrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gästrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gym Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gästrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gästrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Utsikt Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gästrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gästrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Lobby Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gästrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gästrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Mötesrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Mötesrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Mötesrum
Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Restaurang Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Restaurang Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Gästrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Badrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Badrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Svit Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Badrum Cosmopolitan Hotel Hong Kong - Svit
Område: Wanchai Antal rum: 454
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 1441 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
7,2
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,7
Alla recensioner (1441)
Sortera efter:
Asa J. Gruppresenär Sweden, den 10 november 2012
trevlig persona

Läget var bra nära till metron,bussar, hjälpsam personal
9,3
Vi hade rummet på 25 v med en strålande utsikt.Rummen var fina med bra luftkondisionering så vi sov jätte bra. Frukosten var underbar man höll sig mätt hela dagen.Buss från hotellet till metron gratis.Personalen var trevliga och hjälpsamma, det var de alla när vi gick på stan så frågade alla m vi behövde hjälp. En nackdel var att taxischaufförerna inte pratade engelska.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Budda att åka linbana dit och en buss utflykt till Stanley med en trevlig marknad, Vicktoria peek. Vi tog tåget till Kina Schenchen 40 min tog det med tåg.Endags visum behövs.Det finns ett 5-6 vånings hus med marknad massa billiga varor.
Niclas T. Ensamresenär Sweden, den 26 oktober 2012
Bra läge och bra rum

Läget
8
Prisvärt hotell, minus för frukosten man får väta en kvart innan man får bord.
Oscar E. Reste med partner Sweden, den 27 juni 2011
Bra hotel med fina rum.

Bra läge. Rent och fint.
7,3
Ett fint hotell med bra läge. 5-10min ned till tunnelbanan, buss direkt utanför dörren. Fina och rena rum. Hotellet ligger precis vid Happy Valley, vilket är den stora hästkapplöpningsbanan i Hong Kong. Detta ställe är väl värt ett besök.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Stanley Beach, Victoria Peak
Karen W. Ensamresenär United States of America, den 23 februari 2015
Good Location, Staff performance needs improvement

Location, Cleanliness, Amenities
7,3
Good stay. Room was a little dark so I asked for extra light, staff was unwilling at first but I indicated that I do work at night and it's hard for me to see, and they sent a lamp up. Second instance of weird staff performance - I was moving rooms, so I left my old room locked with a "Do not disturb" sign on while keeping my belongings in there. When I returned to my old room, there are already staff cleaning my room. I have a "Do not disturb" sign that they disregard since the old room is showed as checked out perhaps, but that is poor coordination. Other than that, location is great and room size is good for the price.
Chai T. Reste med partner Canada, den 15 februari 2015
Great hotel

Great location, friendly and accomidating staff
9,7
Fantastic experience. We had a suite to use for our wedding here. The location is great as we had our wedding at Hong Kong Jockey Club. They also provide a lot of shuttle buses to key locations. Very clean hotel.
Chia W. Reste med partner Singapore, den 5 februari 2015
Good Hotel

Price, Services, location
8,3
Location was near city center but far from metro, but hotel do provide shuttle bus to metro station.
Karen W. Ensamresenär United States of America, den 2 februari 2015
Clean, Good Location Hotel

Location, Cleanliness, Free Smartphone usage
7,7
Great Stay! Would definitely come back. The rooms are pretty clean, and the location is great. close to Times Square and there is a hotel shuttle to other attractions
Ida R. Familj med äldre barn Indonesia, den 1 februari 2015
Good hotel

Room, clean, near MRT
6,7
By agoda
Mary J. Familj med småbarn Philippines, den 20 januari 2015
Satisfaction and highly recommended

Clean, friendly, cozy
9,7
hospitality and great service
Timothy H. Affärsresenär United States of America, den 20 januari 2015
HK west side

Service, location, corp name
8,3
Easy and comfy, very classy

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Cosmopolitan Hotel Hong KongCosmopolitan Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pub/loungeCosmopolitan Hotel Hong Kong - GästrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - GästrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - GymCosmopolitan Hotel Hong Kong - GästrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - GästrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - UtsiktCosmopolitan Hotel Hong Kong - GästrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - GästrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - LobbyCosmopolitan Hotel Hong Kong - GästrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - GästrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - MötesrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - MötesrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - MötesrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - RestaurangCosmopolitan Hotel Hong Kong - RestaurangCosmopolitan Hotel Hong Kong - GästrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - BadrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - BadrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - SvitCosmopolitan Hotel Hong Kong - BadrumCosmopolitan Hotel Hong Kong - Svit


AS-AGWEB-3C04