eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Entré Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Trädgård Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Strand Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter
Område: Mactan Island Antal rum: 156

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 1122 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
6,8
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (1122)
Sortera efter:
Ulf N. Reste med partner Sweden, den 23 oktober 2013
Trevligt

stranden, poolområdet och personal
7,7
Hotellet som är beläget i Lapu-Lapu ligger en bit från närheten till shopping och restauranger. I en del av rummen är utsikten från fönster rakt in i en vägg. Frukosten ingår inte och är ganska dyr i förhållande till övriga prisbilden i landet. Cirka 80 svkr. Omgivningen utanför är odling av sötpotatis och närmaste restauranger och butiker ligger i ett smutsigt och trafikerat område. Många koreanska och kinesiska restauranger då detta är en stor turistgrupp.
Carl L. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Fint hotell med serviceminded personal

hög servicenivå, gratis skjuts till Cebu city, god frukostbuffé
7,3
Mysigt hotell med otroligt hjälpsam och trevlig personal. Supersköna sängar (vi hade ett deluxe rum med en kingsize + en queensize säng. God frukostbuffé, dock en aning "dyr" jämfört mot andra ställen (500.peso) om man inte har frukosten inkluderad. Varje morgon 10.00 gick en gratis minibuss in till Cebu city om man anmälde sig i receptionen dagen innan. Hotellet ligger lite öde men ett perfekt ställe för den som bara vill slappa. Stranden är inget vidare, stenigt i vattnet och stranden är liksom inmurad. Mycket stora sjöstjärnor. Sitter försäljare till dagsturer och Island hopping runt hela stranden, tar dock överpriser! Kort sagt; ett hotell bara för att ta det lugnt.
Tips om shopping: Boka in er på bussturen in till Cebu City som går 10.00 på morgonen, hotellet anordnar och det kostar ingenting (säg till dagen innan). I Cebu City finns ett stort shoppingcenter som heter "SM", otroligt många affärer. Man får ta sig tillbaka till hotellet på egen hand.
Bengt C. Reste med partner Sweden, den 2 oktober 2012
lovely

poolen och stranden
8
underbart hotell,värt pengarna.Poolen var jättemysig med poolbar.Liten strand men gott om plats.En bra frukostbuffe.
Bengt C. Reste med partner Sweden, den 1 oktober 2012
underbart hotell

poolen och stranden
8
Ett hotell värt pengarna.Poolen var mycket bra,fin liten strand med ändå gott om plats.Bra frukostbuffe med trevlig personal
Eva N. Reste med partner Sweden, den 6 december 2011
Trevlig personal

Stranden
5,3
Ett rent och snyggt hotell vad gäller rummen,resturangen var det lite sämre med,smutsiga bordsdukar. Maten håller inte så hög klass och priset var ganska högt,personalen försöker hålla hög standard Men klarar inte riktigt av det.närheten till stranden var fantastisk, insynsskyddad liten vik,däremot lite dåligt med solstolar.
Eva N. Reste med partner Sweden, den 3 december 2011
Trevlig personal

Rent
5,7
Ett fint hotell med bra pooler och privat sandstrand bara några meter bort. Bra frukostbuffe även om varmrätterna var lite kalla ibland. För övrigt var standarden på maten inte så hög,även om personalen var väldigt trevliga och artiga. Rummen var väl inte i så hög klass men rent och snyggt. Läget låg lite långt från centrum man måste åka taxi.
Charles S. Reste med partner Sweden, den 10 april 2011
Nära flygplatsen

Storlek på vårt rum var bra, frukosten var ok.
5,7
Till en början kan man säga att detta är ett 3 stjärnigt hotell inte 4. Stranden är in vallad ( ca 100 m bred ) och funkar vid högvatten, vid lågvatten så finns inget vatten att bada i havet. ps. glöm en enkel vandring på stranden här. maten är ok, inte mer. Vi hade 4 sjungande personer som gick från bord till bord och sjöng lite falskt en 3-4 låtar och självklart ville ha dricks för detta ( kan säga att det var lite jobbigt efter 20h resa ). Man måste åka bil, taxi om man skall göra något utanför hotellet, finns inget att göra i direkt anslutning till hotellet. Detta är ett hotell man stannar en natt på i anslutning till flyget inte någon längre vistelse.
Therese S. Ensamresenär Sweden, den 2 mars 2011
Praktiskt läge nära Mactan International Airport

God mat och egen strand
7,7
Om du ska avsluta din resa bland Filippinernas alla öar är Costabella ett utmärkt val. Hotellet erbjuder trevlig personal, god mat och en egen strand som fungerar för en avslutande eller inledande dag på din resa. Jag skulle inte välja att stanna här länge men det beror inte på hotellet utan på närområdet. Finns inte mycket att se eller att göra. Inte heller finns några trevliga restauranger närliggande. Maten på hotellet är god men du hittar bättre mat till en billigare peng om du rör dig bort från Mactan.
Tips om shopping: En regnig dag finns SM shoppingcenter en taxiresa bort för ca 250 PHP.
Ma. C. Gruppresenär Philippines, den 23 februari 2015
The staff are very unpleasant

Food, beach, room
6,3
Our first night stay at costabella really spoilt the whole evening , we sat at the restaurant and one staff gave us the menu each , there were three of us, when everyone is ready to order food staff came and took the orders of my foreign boyfriend and left didn't even bother asking for our orders, as if two Filipinas were invisible,so we shared his food cos it started giving me bad mood, later on staff came back again to ask if foreign guy enjoyed the food again didn't bother asking two Filipinas, my foreign boyfriend ordered a glass of wine and again they give him wine tasting and didn't bother asking us to taste it..and yet i book the hotel and it's under my credit card , I can't understand why they have a lot of respect for foreign people and not to Filipinas, it's a shame because I really love the place and food.. But couldn't be bothered to come back to this place in fact I would have to tell my friends not to stay in this hotel because I don't want them to experience the same.. I hope the management will do something about this and train them well to respect everybody and not to be rude to Filipinas..
Fernando T. Familj med småbarn Philippines, den 15 februari 2015
Costabella Stay

Room is good.
5,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu CityCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - EntréCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - TrädgårdCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Pool

Kundrecensioner - Costabella Tropical Beach Hotel, Cebu City

AS-AGWEB-3A01