eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Entré Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Trädgård Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Strand Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter
Område: Mactan Island Antal rum: 156

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 1138 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
6,8
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (1138)
Sortera efter:
Ulf N. Reste med partner Sweden, den 23 oktober 2013
Trevligt

stranden, poolområdet och personal
7,7
Hotellet som är beläget i Lapu-Lapu ligger en bit från närheten till shopping och restauranger. I en del av rummen är utsikten från fönster rakt in i en vägg. Frukosten ingår inte och är ganska dyr i förhållande till övriga prisbilden i landet. Cirka 80 svkr. Omgivningen utanför är odling av sötpotatis och närmaste restauranger och butiker ligger i ett smutsigt och trafikerat område. Många koreanska och kinesiska restauranger då detta är en stor turistgrupp.
Carl L. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Fint hotell med serviceminded personal

hög servicenivå, gratis skjuts till Cebu city, god frukostbuffé
7,3
Mysigt hotell med otroligt hjälpsam och trevlig personal. Supersköna sängar (vi hade ett deluxe rum med en kingsize + en queensize säng. God frukostbuffé, dock en aning "dyr" jämfört mot andra ställen (500.peso) om man inte har frukosten inkluderad. Varje morgon 10.00 gick en gratis minibuss in till Cebu city om man anmälde sig i receptionen dagen innan. Hotellet ligger lite öde men ett perfekt ställe för den som bara vill slappa. Stranden är inget vidare, stenigt i vattnet och stranden är liksom inmurad. Mycket stora sjöstjärnor. Sitter försäljare till dagsturer och Island hopping runt hela stranden, tar dock överpriser! Kort sagt; ett hotell bara för att ta det lugnt.
Tips om shopping: Boka in er på bussturen in till Cebu City som går 10.00 på morgonen, hotellet anordnar och det kostar ingenting (säg till dagen innan). I Cebu City finns ett stort shoppingcenter som heter "SM", otroligt många affärer. Man får ta sig tillbaka till hotellet på egen hand.
Bengt C. Reste med partner Sweden, den 2 oktober 2012
lovely

poolen och stranden
8
underbart hotell,värt pengarna.Poolen var jättemysig med poolbar.Liten strand men gott om plats.En bra frukostbuffe.
Bengt C. Reste med partner Sweden, den 1 oktober 2012
underbart hotell

poolen och stranden
8
Ett hotell värt pengarna.Poolen var mycket bra,fin liten strand med ändå gott om plats.Bra frukostbuffe med trevlig personal
Eva N. Reste med partner Sweden, den 6 december 2011
Trevlig personal

Stranden
5,3
Ett rent och snyggt hotell vad gäller rummen,resturangen var det lite sämre med,smutsiga bordsdukar. Maten håller inte så hög klass och priset var ganska högt,personalen försöker hålla hög standard Men klarar inte riktigt av det.närheten till stranden var fantastisk, insynsskyddad liten vik,däremot lite dåligt med solstolar.
Eva N. Reste med partner Sweden, den 3 december 2011
Trevlig personal

Rent
5,7
Ett fint hotell med bra pooler och privat sandstrand bara några meter bort. Bra frukostbuffe även om varmrätterna var lite kalla ibland. För övrigt var standarden på maten inte så hög,även om personalen var väldigt trevliga och artiga. Rummen var väl inte i så hög klass men rent och snyggt. Läget låg lite långt från centrum man måste åka taxi.
Charles S. Reste med partner Sweden, den 10 april 2011
Nära flygplatsen

Storlek på vårt rum var bra, frukosten var ok.
5,7
Till en början kan man säga att detta är ett 3 stjärnigt hotell inte 4. Stranden är in vallad ( ca 100 m bred ) och funkar vid högvatten, vid lågvatten så finns inget vatten att bada i havet. ps. glöm en enkel vandring på stranden här. maten är ok, inte mer. Vi hade 4 sjungande personer som gick från bord till bord och sjöng lite falskt en 3-4 låtar och självklart ville ha dricks för detta ( kan säga att det var lite jobbigt efter 20h resa ). Man måste åka bil, taxi om man skall göra något utanför hotellet, finns inget att göra i direkt anslutning till hotellet. Detta är ett hotell man stannar en natt på i anslutning till flyget inte någon längre vistelse.
Therese S. Ensamresenär Sweden, den 2 mars 2011
Praktiskt läge nära Mactan International Airport

God mat och egen strand
7,7
Om du ska avsluta din resa bland Filippinernas alla öar är Costabella ett utmärkt val. Hotellet erbjuder trevlig personal, god mat och en egen strand som fungerar för en avslutande eller inledande dag på din resa. Jag skulle inte välja att stanna här länge men det beror inte på hotellet utan på närområdet. Finns inte mycket att se eller att göra. Inte heller finns några trevliga restauranger närliggande. Maten på hotellet är god men du hittar bättre mat till en billigare peng om du rör dig bort från Mactan.
Tips om shopping: En regnig dag finns SM shoppingcenter en taxiresa bort för ca 250 PHP.
Michael K. Reste med partner Australia, den 21 mars 2015
Very comfortable

Room, gardens, pool
9
Very comfortable and aesthetic rooms. Gardens are nice, and pools are very clean. Staff are very helpful and friendly.
Min T. Familj med småbarn Myanmar, den 15 mars 2015
Facilities standard drop

Private beach, comfortable room size, parking
4,3
We are returning guest and this is our sixth times. We book second highest class room and no bath robe was provided and we used to have it in our previous trip as well as mentioned in agoda. When we called they said bath robe only provide for suite rooms which is one class higher than us. For 4 star hotel it should have. Overall stay not bad. Breakfast is poor and boring no change at all and very limited. Staff at breakfast stations are so rude, keep staring at individual guest like no manner and gossip between them instead of doing their job. Management should correct this seriously as it is very annoying and unprofessional and rude. Room service team eat left over foods from guest while they cleaning the rooms which is very bad image. Pool attendants not polite. Breakfast station staff who handle the coupon is not professional and rude. Majorly it is staff who spoil the image of hotel. Reception and concierge staffs are polite and helpful. Trouble with driving in and out of hotel as there are two security gates and keep asking room number and name of guest every time we go out. I drive same car and same room and same name and even se day I go out a few times the same guard keep asking me same question and stop me. It might be for security reason but can't they be synchronise and more professional to handle this? Our room has nice view of ocean and big bed which we like about this hotel. Food at hotel restaurant are over price and taste is not really good. Overall I disagree with 4 stars rating. It should be 3 stars. There is no special treatment for returning guest even paying more attention so not sure it's worth to keep going there.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu CityCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - EntréCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - TrädgårdCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mat och dryck

Kundrecensioner - Costabella Tropical Beach Hotel, Cebu City

AS-AGWEB-3C03