eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Restaurang Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Restaurang Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Restaurang Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Festvåning Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Omgivningar Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Restaurang Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Restaurang Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Fritidsfaciliteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Fritidsfaciliteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Strand Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Restaurang Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Festvåning
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mötesrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Mötesrum Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Fritidsfaciliteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Fritidsfaciliteter Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Entré Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteter
Område: Mactan Island Antal rum: 156

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 989 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
6,7
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (989)
Sortera efter:
Ulf N. Reste med partner Sweden, den 23 oktober 2013
Trevligt

stranden, poolområdet och personal
7,7
Hotellet som är beläget i Lapu-Lapu ligger en bit från närheten till shopping och restauranger. I en del av rummen är utsikten från fönster rakt in i en vägg. Frukosten ingår inte och är ganska dyr i förhållande till övriga prisbilden i landet. Cirka 80 svkr. Omgivningen utanför är odling av sötpotatis och närmaste restauranger och butiker ligger i ett smutsigt och trafikerat område. Många koreanska och kinesiska restauranger då detta är en stor turistgrupp.
Carl L. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Fint hotell med serviceminded personal

hög servicenivå, gratis skjuts till Cebu city, god frukostbuffé
7,3
Mysigt hotell med otroligt hjälpsam och trevlig personal. Supersköna sängar (vi hade ett deluxe rum med en kingsize + en queensize säng. God frukostbuffé, dock en aning "dyr" jämfört mot andra ställen (500.peso) om man inte har frukosten inkluderad. Varje morgon 10.00 gick en gratis minibuss in till Cebu city om man anmälde sig i receptionen dagen innan. Hotellet ligger lite öde men ett perfekt ställe för den som bara vill slappa. Stranden är inget vidare, stenigt i vattnet och stranden är liksom inmurad. Mycket stora sjöstjärnor. Sitter försäljare till dagsturer och Island hopping runt hela stranden, tar dock överpriser! Kort sagt; ett hotell bara för att ta det lugnt.
Tips om shopping: Boka in er på bussturen in till Cebu City som går 10.00 på morgonen, hotellet anordnar och det kostar ingenting (säg till dagen innan). I Cebu City finns ett stort shoppingcenter som heter "SM", otroligt många affärer. Man får ta sig tillbaka till hotellet på egen hand.
Bengt C. Reste med partner Sweden, den 2 oktober 2012
lovely

poolen och stranden
8
underbart hotell,värt pengarna.Poolen var jättemysig med poolbar.Liten strand men gott om plats.En bra frukostbuffe.
Bengt C. Reste med partner Sweden, den 1 oktober 2012
underbart hotell

poolen och stranden
8
Ett hotell värt pengarna.Poolen var mycket bra,fin liten strand med ändå gott om plats.Bra frukostbuffe med trevlig personal
Eva N. Reste med partner Sweden, den 6 december 2011
Trevlig personal

Stranden
5,3
Ett rent och snyggt hotell vad gäller rummen,resturangen var det lite sämre med,smutsiga bordsdukar. Maten håller inte så hög klass och priset var ganska högt,personalen försöker hålla hög standard Men klarar inte riktigt av det.närheten till stranden var fantastisk, insynsskyddad liten vik,däremot lite dåligt med solstolar.
Eva N. Reste med partner Sweden, den 3 december 2011
Trevlig personal

Rent
5,7
Ett fint hotell med bra pooler och privat sandstrand bara några meter bort. Bra frukostbuffe även om varmrätterna var lite kalla ibland. För övrigt var standarden på maten inte så hög,även om personalen var väldigt trevliga och artiga. Rummen var väl inte i så hög klass men rent och snyggt. Läget låg lite långt från centrum man måste åka taxi.
Charles S. Reste med partner Sweden, den 10 april 2011
Nära flygplatsen

Storlek på vårt rum var bra, frukosten var ok.
5,7
Till en början kan man säga att detta är ett 3 stjärnigt hotell inte 4. Stranden är in vallad ( ca 100 m bred ) och funkar vid högvatten, vid lågvatten så finns inget vatten att bada i havet. ps. glöm en enkel vandring på stranden här. maten är ok, inte mer. Vi hade 4 sjungande personer som gick från bord till bord och sjöng lite falskt en 3-4 låtar och självklart ville ha dricks för detta ( kan säga att det var lite jobbigt efter 20h resa ). Man måste åka bil, taxi om man skall göra något utanför hotellet, finns inget att göra i direkt anslutning till hotellet. Detta är ett hotell man stannar en natt på i anslutning till flyget inte någon längre vistelse.
Therese S. Ensamresenär Sweden, den 2 mars 2011
Praktiskt läge nära Mactan International Airport

God mat och egen strand
7,7
Om du ska avsluta din resa bland Filippinernas alla öar är Costabella ett utmärkt val. Hotellet erbjuder trevlig personal, god mat och en egen strand som fungerar för en avslutande eller inledande dag på din resa. Jag skulle inte välja att stanna här länge men det beror inte på hotellet utan på närområdet. Finns inte mycket att se eller att göra. Inte heller finns några trevliga restauranger närliggande. Maten på hotellet är god men du hittar bättre mat till en billigare peng om du rör dig bort från Mactan.
Tips om shopping: En regnig dag finns SM shoppingcenter en taxiresa bort för ca 250 PHP.
Trevor J. Ensamresenär Australia, den 18 juli 2014
Excellent.

Food. Facilities. Staff.
9
Excellent. Great location for a quiet break, romantic trip away or a family holiday by the beach.
Anny C. Familj med äldre barn United States of America, den 6 juli 2014
Nice family hotel with great food and friendly sta

Staff, food, spa
8,3
We flew in from Manila to Cebu and stayed for 1 night at Costabella. We arrived early in the morning and the staff was very accommodative and allowed us to check in early. The meals that we had at Costabella were great and the wines were reasonably priced. We were very happy with the buffet and food choices. The only problem is that a section of the hotel is under construction which is right by the beach. We used the spa to escape from the noise and the it was a very relaxing experience.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu CityCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - RestaurangCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - RestaurangCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - RestaurangCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - FestvåningCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - OmgivningarCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - RestaurangCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - RestaurangCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - FritidsfaciliteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - FritidsfaciliteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från insidanCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - RestaurangCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - FestvåningCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - MötesrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - MötesrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - FritidsfaciliteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - FritidsfaciliteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - EntréCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - TrädgårdCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Cebu City - Gästrum

Kundrecensioner - Costabella Tropical Beach Hotel, Cebu City

AS-AGWEB-3A06