Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Mactan Island, Filippinerna 6015 (Visa på karta)

Boka nu!

Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Entré Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Trädgård Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Strand Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Spa Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Gästrum Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hotellet från insidan Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hotellet från insidan Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteter
Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteter Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Pool Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryck Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryck Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryck Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryck Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryck Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryck Costabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryck
Område: Mactan Island Antal rum: 156

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 1217
omdömen

Valuta för pengarna
7,3
Läge
6,8
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (1217)
Sortera efter:
Ulf N. Reste med partner Sweden, den 23 oktober 2013
Trevligt

stranden, poolområdet och personal
7,7
Hotellet som är beläget i Lapu-Lapu ligger en bit från närheten till shopping och restauranger. I en del av rummen är utsikten från fönster rakt in i en vägg. Frukosten ingår inte och är ganska dyr i förhållande till övriga prisbilden i landet. Cirka 80 svkr. Omgivningen utanför är odling av sötpotatis och närmaste restauranger och butiker ligger i ett smutsigt och trafikerat område. Många koreanska och kinesiska restauranger då detta är en stor turistgrupp.
Anmäl det här omdömet
Carl L. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2013
Fint hotell med serviceminded personal

hög servicenivå, gratis skjuts till Cebu city, god frukostbuffé
7,3
Mysigt hotell med otroligt hjälpsam och trevlig personal. Supersköna sängar (vi hade ett deluxe rum med en kingsize + en queensize säng. God frukostbuffé, dock en aning "dyr" jämfört mot andra ställen (500.peso) om man inte har frukosten inkluderad. Varje morgon 10.00 gick en gratis minibuss in till Cebu city om man anmälde sig i receptionen dagen innan. Hotellet ligger lite öde men ett perfekt ställe för den som bara vill slappa. Stranden är inget vidare, stenigt i vattnet och stranden är liksom inmurad. Mycket stora sjöstjärnor. Sitter försäljare till dagsturer och Island hopping runt hela stranden, tar dock överpriser! Kort sagt; ett hotell bara för att ta det lugnt.
Tips om shopping: Boka in er på bussturen in till Cebu City som går 10.00 på morgonen, hotellet anordnar och det kostar ingenting (säg till dagen innan). I Cebu City finns ett stort shoppingcenter som heter "SM", otroligt många affärer. Man får ta sig tillbaka till hotellet på egen hand.
Anmäl det här omdömet
Bengt C. Reste med partner Sweden, den 2 oktober 2012
lovely

poolen och stranden
8
underbart hotell,värt pengarna.Poolen var jättemysig med poolbar.Liten strand men gott om plats.En bra frukostbuffe.
Anmäl det här omdömet
Bengt C. Reste med partner Sweden, den 1 oktober 2012
underbart hotell

poolen och stranden
8
Ett hotell värt pengarna.Poolen var mycket bra,fin liten strand med ändå gott om plats.Bra frukostbuffe med trevlig personal
Anmäl det här omdömet
Eva N. Reste med partner Sweden, den 6 december 2011
Trevlig personal

Stranden
5,3
Ett rent och snyggt hotell vad gäller rummen,resturangen var det lite sämre med,smutsiga bordsdukar. Maten håller inte så hög klass och priset var ganska högt,personalen försöker hålla hög standard Men klarar inte riktigt av det.närheten till stranden var fantastisk, insynsskyddad liten vik,däremot lite dåligt med solstolar.
Anmäl det här omdömet
Eva N. Reste med partner Sweden, den 3 december 2011
Trevlig personal

Rent
5,7
Ett fint hotell med bra pooler och privat sandstrand bara några meter bort. Bra frukostbuffe även om varmrätterna var lite kalla ibland. För övrigt var standarden på maten inte så hög,även om personalen var väldigt trevliga och artiga. Rummen var väl inte i så hög klass men rent och snyggt. Läget låg lite långt från centrum man måste åka taxi.
Anmäl det här omdömet
Charles S. Reste med partner Sweden, den 10 april 2011
Nära flygplatsen

Storlek på vårt rum var bra, frukosten var ok.
5,7
Till en början kan man säga att detta är ett 3 stjärnigt hotell inte 4. Stranden är in vallad ( ca 100 m bred ) och funkar vid högvatten, vid lågvatten så finns inget vatten att bada i havet. ps. glöm en enkel vandring på stranden här. maten är ok, inte mer. Vi hade 4 sjungande personer som gick från bord till bord och sjöng lite falskt en 3-4 låtar och självklart ville ha dricks för detta ( kan säga att det var lite jobbigt efter 20h resa ). Man måste åka bil, taxi om man skall göra något utanför hotellet, finns inget att göra i direkt anslutning till hotellet. Detta är ett hotell man stannar en natt på i anslutning till flyget inte någon längre vistelse.
Anmäl det här omdömet
Therese S. Ensamresenär Sweden, den 2 mars 2011
Praktiskt läge nära Mactan International Airport

God mat och egen strand
7,7
Om du ska avsluta din resa bland Filippinernas alla öar är Costabella ett utmärkt val. Hotellet erbjuder trevlig personal, god mat och en egen strand som fungerar för en avslutande eller inledande dag på din resa. Jag skulle inte välja att stanna här länge men det beror inte på hotellet utan på närområdet. Finns inte mycket att se eller att göra. Inte heller finns några trevliga restauranger närliggande. Maten på hotellet är god men du hittar bättre mat till en billigare peng om du rör dig bort från Mactan.
Tips om shopping: En regnig dag finns SM shoppingcenter en taxiresa bort för ca 250 PHP.
Anmäl det här omdömet
Diane M. Reste med partner Australia, den 24 juli 2015
End of the journey.Costabella stay.

The impressive wellcome the beautiful grounds wraped us in as we arrived at the end of the driveway set the scene for the most relaxed pampered 2 days. Absoloutley beautiful.
10
From the moment we checked in, from the moment we saw the room to the next moments spent in the restuarant,the amazing food,the quality. The staff assistance all the way through. This was an experience not to be missed. The Costabella was a tropical oasis behind a compound walklwith manicured gardes and amazing greenery displays. I have found a standard of holiday travel stay that I now wish to continue to uphold.
Anmäl det här omdömet
Eunnae L. Reste med partner South Korea, den 23 juli 2015
Perfact choice for my summer vacation

Quite and nice view of private beach:)
8,7
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Costabella Tropical Beach Hotel Mactan IslandCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - EntréCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - TrädgårdCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - StrandCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - SpaCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - GästrumCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hotellet från insidanCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Hotellet från insidanCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Sport och fritidsaktiviteterCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - PoolCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryckCostabella Tropical Beach Hotel Mactan Island - Mat och dryck

Kundrecensioner - Costabella Tropical Beach Hotel, Mactan Island

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08