Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Crown Regency Hotel & Towers

Osmeña Boulevard, Fuente Osmena, Cebu City, Filippinerna (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Crown Regency Hotel Fuente
Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Fritidsfaciliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Restaurang Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Restaurang Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Hotellet från utsidan Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Mötesrum Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Buffé Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Fritidsfaciliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Pool Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Pub/lounge Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Fritidsfaciliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Fritidsfaciliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Gästrum Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Gästrum Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Gästrum Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Gästrum Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Gästrum
Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Lobby Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Butiker Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Hotellet från utsidan Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Pool Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Mötesrum Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Faciliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Faciliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Faciliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Faciliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Faciliteter Crown Regency Hotel & Towers Cebu City - Restaurang
Område: Fuente Osmena Antal rum: 470

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 1862
omdömen

Valuta för pengarna
7,4
Läge
8,3
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (1862)
Sortera efter:
Lars A. Ensamresenär Sweden, den 20 december 2014
Härligt hotell

Restaurangerna med deras trevliga personal!
9,7
Mycket bra
Anmäl det här omdömet
Lars J. Ensamresenär Sweden, den 13 december 2014
Väl värt priset

Läget, personalen och effektiviteten.
7
Anmäl det här omdömet
Nina M. Reste med partner Sweden, den 15 mars 2013
Stort och rörigt hotell

Sköna sängar, pool med solläge, stort rum
5,3
Vi hade höga förväntningar efter att ha sett bilder och läst om detta 4-stjärniga hotell. Tyvärr infriades inte dessa förväntningar. Ett väldigt stort och extremt rörigt hotell, det var kaos i lobyn av turister i princip dygnet runt. Hotellfrukost ingick inte i våran bokning så vi köpte till den en av morgnarna (500 peso). Det skulle vi inte ha gjort, frukosten var nog enbart anpassat för kineser; kinamat, vitt formbröd, och friterade saker. Omeletten (görs på beställning) var ok och det enda jag kunde få i mig, en sorg eftersom jag äääälskar hotellfrukostar! Till nästa morgon köpte vi med oss frukost och förvarade i kylskåpet på rummet.Det som var bra var läget mitt i Cebu City, rummen som var stora med bekväma sängar och att det fanns utomhuspool med solläge. Gymet var välutrustat men utan AC.Att det kostar att åka upp till högsta våningsplanet även när man bor på hotellet var ett skämt. Dessutom hade dom riktiga tigrar som man kunde fotas med, fruktansvärt att se i en hotellmiljö! :(Nästa gång blir det ett annat hotell.
Anmäl det här omdömet
Thomas L. Ensamresenär Sweden, den 20 februari 2013
bra hotell rent och fint

Rent, fint , stora rum, skön sän
7,7
Ovanligt nöjd över detta hotell som ligger i centrum av cebu, stort rum rent och fint, trevlig personal, har inget att klaga över,
Tips om nattklubbar: ca 200m bort ligger en liten bargata där det finns både klubbar och barer
Anmäl det här omdömet
Daniel F. Ensamresenär Sweden, den 10 februari 2013
Hotell med möjligheter.

Centralt.
8,3
Bokade en suite kul at testa, Tycker dock inte det var värt priset. AC förde för mycket ljud igrånsig, Badrum bra med rejält badkar och separat dusch, Trevlig utsikt nattetid genom dom många fönstren i hörn suiten, natt klubb bara runt hörnet. Silver dollar club. Stort pool område tre pooler at prov bada samt jaqusi. Nära till lunch ställen och starbucks .
Anmäl det här omdömet
Fredrik W. Familj med småbarn Sweden, den 28 december 2012
Ett hotell med många aktiviteter

Alla aktiviteter och pooler.
6,3
Vi bodde här en natt och var ganska nöjda med hotellet. Vi nyttjade poolen bara, men kollade in inomhuspoolen som såg fin ut och miniolfbanan såg ok ut. Slutligen tyckte vi dock att hotellet såg ut som att det hade haft sina glansdagar. Det var lite slitet här och var.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Bra pool plus en mängd andra aktiviteter såsom 4d bio, minigolf, biljard och extreme walk på taket.
Anmäl det här omdömet
Carsten L. Reste med partner Germany, den 27 augusti 2012
Schönes Hotel.

freundlicher Service
7
ein luxusriöses Hotel, aber leider war bei mir das Frühstück nicht inklusiv. Warum nicht? der günstige Zimmerpreis war damit futsch, weil das Frühstück schlichtweg zu teuer war.
Restaurangtips: Das Restaurant kann man nicht empfehlen.
Anmäl det här omdömet
Michael M. Ensamresenär Sweden, den 9 mars 2012
"känt hotell"

flashigt med bra läge
6,7
Något av ett "landmärke" I Cebu stad med sin höjd på ca. 40 våningar så är det den högsta byggnaden i staden. Minus förr att man som gäst på hotellet inte får titta på utsikten från toppen utan måste betala som alla andra.. överpris på de flesta aktiviteter som finns att tillgå på hotellet. rummen är ok med fri internet och många tv kanaler, verkar lite oorganiserat på det hela taget. Dock plus för snabb rum-service och lösning av eventuella problem som uppkom. Skaplig frukost för asien och filipinerna.. nära till lokala shoppingmalls och alltid taxi tillgängligt. ca 30 - 45 min från flygplatsen och kostar ca. 250 - 300 php familjevänligt, men även några barer och övrigt nöje i närheten-- tråkigt med alla tiggare som rycker i en så fort man kommit utanför hotellet
Anmäl det här omdömet
Mattias O. Reste med partner Sweden, den 28 februari 2010
Crown Regency Hotel & Tower

Fint ljust rum.
7,3
Det högsta huset i Cebu City. Vi bodde på 24 våningen och hade fin utsikt över Cebu City. Men det slår inte utsikten på skywalkingen på hotellets utsida på 38 våningen. Hotellrummet hade gratis internetuppkoppling. Rummet var ljust och fräscht. Men ACn var inte den bästa. Frukostbuffen var stor och god.
Anmäl det här omdömet
Souridet T. Familj med småbarn United States of America, den 30 augusti 2015
concierge very rude

The cleaning staff and checkin staff were really nice the room was nice. Breakfast was good.
5
our overall stay was very accommodating but our very last day, we had breakfast a little later and and the coffee that was served at the buffet tasted like it had been siting there all morning, bread section was very dirty and staff were standing around chating amongst each other.If this is truly a 4 star they should always keep an eye on their food and staff. The chair cushions in buffet area should really be changed they have ugly stains. And when my son and our helper were sitting in the lobby waiting as I checked out the of our rooms. Our helper placed my small son 2 years old on the carriage display and the concierge ran up to her very rude like and said get that child off our display and said " you know how much is that?"And continued to answered himself "2 million" and with a rude attitude walked away. That attitude and rudeness towards our helper is unacceptable, especially a local person. The hotel maybe very accommodating to foreigners, like myself, but to belittle a local person is what makes this place not very pleasant for me.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Crown Regency Hotel & Towers Cebu CityCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - FritidsfaciliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - RestaurangCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - RestaurangCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - Hotellet från utsidanCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - MötesrumCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - BufféCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - FritidsfaciliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - PoolCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - Pub/loungeCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - FritidsfaciliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - FritidsfaciliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - GästrumCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - GästrumCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - GästrumCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - GästrumCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - GästrumCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - LobbyCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - ButikerCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - Hotellet från utsidanCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - PoolCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - MötesrumCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - FaciliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - FaciliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - FaciliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - FaciliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - FaciliteterCrown Regency Hotel & Towers Cebu City - Restaurang

Kundrecensioner - Crown Regency Hotel & Towers, Cebu City

AS-AGWEB-3B01