eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93756 (Visa karta)

Boka nu!

Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Lobby Damai Beach Resort Kuching - Entré Damai Beach Resort Kuching - Barnklubb Damai Beach Resort Kuching - Pool Damai Beach Resort Kuching - Pool Damai Beach Resort Kuching - Gym Damai Beach Resort Kuching - Fritidsfaciliteter Damai Beach Resort Kuching - Fritidsfaciliteter
Damai Beach Resort Kuching - Fritidsfaciliteter Damai Beach Resort Kuching - Spa Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Strand Damai Beach Resort Kuching - Omgivningar Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan
Område: Damai / Santubong Antal rum: 224

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 801 recensioner

Valuta för pengarna
7,1
Läge
7,8
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (801)
Sortera efter:
Joel D. Reste med partner Sweden, den 7 oktober 2014
Wow, super mysigt hotell

Standarden, poolen & miljön
8,7
Bodde en natt och hotellet var verkligen fint. God mat, jätte stor frukostbuffe, fint och fräscht hotellrum, härlig pool med poolbar i mysig miljö. De negativa var att internet inte var gratis samt att mat och dryck var väldigt dyrt där, men bredvid hotellet finns en sevenelleven ;)
Nicklas N. Familj med småbarn Sweden, den 7 oktober 2012
Trevlig familjerum med två våningar.

Trevlig och tillmötesgående personal
7,7
Trevliga familjerum med två våningar. En våning för barn och för de vuxna. Tillmötesgående personal.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Bako national park är en trevlig upplevelse. Många olika vandringsleder för alla åldrar.
Lars B. Affärsresenär Sweden, den 4 januari 2012
Kunde enkelt göras mycket bättre

Ett perfekt läge för arbete i Sarawak
6,7
ett utmärkt ställe att koppla av på när man arbetar i kuching under förutsättning att man löser problemet med en vettig tillgång till internet.jag har bott här flera gånger men kortare tider då jag behöver ett fungerande internet.praktiskt taget alla andra hotell i kuching har fritt fungerande wifi. tills man löst problemet blir anläggning användbar endast för kortare besök. i helgerna strömmar stadens invånare till. poolerna blir då överfulla. för bad i havet ges oftast röd flagg med varning för kattfisk och maneter. om du besöker hotellet i en helg välj superior room som har bättre ljudisolering. i bungalows får man intryck av att bo tillsammans med grannen och deras festande gäster.
Restaurangtips: som granne har hotellet fått en nybyggd anläggning med flera små restauranger med enkel malajisk mat samt en bra fiskrestaurang.
Henrik S. Reste med partner Sweden, den 27 november 2011
Fin omgivning och fina rum, men dålig badstrand

Trevlig personal, god mat och stort hotellrum
7,7
trevligt hotell. dock ligger långt från allt. krävs taxi för att ta sig till stan eller nationalpark.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Beställ taxi själv istället för att använda hotellets transport då det blir billigare. Ordna taxi till Bako nationalpark
Ulf P. Ensamresenär Sweden, den 12 september 2011
Fint hotell men behöver rustas upp

Läge och strand
7,3
Trevligt hotell men lite slitet. Inget kassafack på rummet. Internet fungerar bara i receptionen och poolområdet. Rummen på bergsidan i bättre skick men höga trappor och backar upp från restaurang och reception. Eller vänta på bil som transporterar. Fin utsikt på stranden. Under helgen blev poolområdet fyllt av lokalbefolkningen. Den övre poolen är lugnare. Varierad och hyfsad frukost. Personalen i receptionen är tillmötesgående och hjälpsam. Dyr öl och dyrt vin i restaurang och bar.
Christer B. Ensamresenär Sweden, den 10 september 2011
Trevligt hotell

Personalen var mycket vänlig
8
Besökte Damai Beach Resort under verklig lågsäsong varför det var mycket lugnt i och vid poolen resp. i restaurangen. Hotellet ligger cirka en timmes bilresa från flygplatsen men då taxiresan bara kostar cirka så spelar detta ingen roll. Jag hade något för höga förväntaningar vad gäller frukostbordets innehåll men det var inget stort problem. Internet (Wi-Fi) fanns tillgänligt i receptionsområdet till en bra kostnad och fungerade bra.
Lars B. Gruppresenär Sweden, den 16 juli 2011
Bra läge men bristande mangaement

en utmärkt frukost
6
Aldrig mer en helg i ett chalet. Denna typ av boende är uppbyggd med två rum i en liten bungalow. Ljudisolering till grannen är värdelös. I närheten ligger ett partyställe som effektivt saboterar nattsömnen. Under vardagarna fungerar det bättre men är beroende av vem du fått till granne. Beachen fungerar någorlunda men är ofta stängd och rödflaggad. Varning för maneter. Vattnet är grumligt. Det går att bada i poolen. I den mindre poolen uppr på berget är det mindre folk.
Tips om att göra på hotellet: det finns inte mycket att göra på hotellet än sola, äta och bada i poolen. Det saknas framförallt en vettig uppkoppling till ett fungerande internet.
Bertil L. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2011
Fin anläggning

Bra badmöjlighet
9,7
vi var mycket nöjda med att vi valde poolside rum. en stor del av anläggningen låg högt upp ca trappsteg från centralanläggningen. en promenad upp var väldigt ansträngande, men det fanns möjlighet att åka shuttle. områdets resturanger hade omväxlande och bra mat vilket gjorde att det kändes som det fanns valmöjligheter. poolerna var rena och välskötta. även stranden var välskött.
Teck K. Affärsresenär Malaysia, den 13 november 2014
OLD RESORT

NOTHING SPECIAL
4,7
Zoe S. Reste med partner United Kingdom, den 12 november 2014
bukit suite

view,hilltop pool,staff.
8,7
We went wrong time of year.no water sports or river cruises. Resort worth the travel to get too.view from our balcony was brilliant. Staff friendly and helpful.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - LobbyDamai Beach Resort Kuching - EntréDamai Beach Resort Kuching - BarnklubbDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - GymDamai Beach Resort Kuching - FritidsfaciliteterDamai Beach Resort Kuching - FritidsfaciliteterDamai Beach Resort Kuching - FritidsfaciliteterDamai Beach Resort Kuching - SpaDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - StrandDamai Beach Resort Kuching - OmgivningarDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - OmgivningarDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - OmgivningarDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - Utsikt


AS-AGWEB-3C05