eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93756 (Visa karta)

Boka nu!

Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Lobby Damai Beach Resort Kuching - Entré Damai Beach Resort Kuching - Barnklubb Damai Beach Resort Kuching - Pool Damai Beach Resort Kuching - Pool Damai Beach Resort Kuching - Gym Damai Beach Resort Kuching - Fritidsfaciliteter Damai Beach Resort Kuching - Fritidsfaciliteter
Damai Beach Resort Kuching - Fritidsfaciliteter Damai Beach Resort Kuching - Spa Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Restaurang Damai Beach Resort Kuching - Strand Damai Beach Resort Kuching - Omgivningar Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan
Område: Damai / Santubong Antal rum: 224

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 738 recensioner

Valuta för pengarna
7,1
Läge
7,8
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (738)
Sortera efter:
Nicklas N. Familj med småbarn Sweden, den 7 oktober 2012
Trevlig familjerum med två våningar.

Trevlig och tillmötesgående personal
7,7
Trevliga familjerum med två våningar. En våning för barn och för de vuxna. Tillmötesgående personal.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Bako national park är en trevlig upplevelse. Många olika vandringsleder för alla åldrar.
Lars B. Affärsresenär Sweden, den 4 januari 2012
Kunde enkelt göras mycket bättre

Ett perfekt läge för arbete i Sarawak
6,7
ett utmärkt ställe att koppla av på när man arbetar i kuching under förutsättning att man löser problemet med en vettig tillgång till internet.jag har bott här flera gånger men kortare tider då jag behöver ett fungerande internet.praktiskt taget alla andra hotell i kuching har fritt fungerande wifi. tills man löst problemet blir anläggning användbar endast för kortare besök. i helgerna strömmar stadens invånare till. poolerna blir då överfulla. för bad i havet ges oftast röd flagg med varning för kattfisk och maneter. om du besöker hotellet i en helg välj superior room som har bättre ljudisolering. i bungalows får man intryck av att bo tillsammans med grannen och deras festande gäster.
Restaurangtips: som granne har hotellet fått en nybyggd anläggning med flera små restauranger med enkel malajisk mat samt en bra fiskrestaurang.
Henrik S. Reste med partner Sweden, den 27 november 2011
Fin omgivning och fina rum, men dålig badstrand

Trevlig personal, god mat och stort hotellrum
7,7
trevligt hotell. dock ligger långt från allt. krävs taxi för att ta sig till stan eller nationalpark.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Beställ taxi själv istället för att använda hotellets transport då det blir billigare. Ordna taxi till Bako nationalpark
Ulf P. Ensamresenär Sweden, den 12 september 2011
Fint hotell men behöver rustas upp

Läge och strand
7,3
Trevligt hotell men lite slitet. Inget kassafack på rummet. Internet fungerar bara i receptionen och poolområdet. Rummen på bergsidan i bättre skick men höga trappor och backar upp från restaurang och reception. Eller vänta på bil som transporterar. Fin utsikt på stranden. Under helgen blev poolområdet fyllt av lokalbefolkningen. Den övre poolen är lugnare. Varierad och hyfsad frukost. Personalen i receptionen är tillmötesgående och hjälpsam. Dyr öl och dyrt vin i restaurang och bar.
Christer B. Ensamresenär Sweden, den 10 september 2011
Trevligt hotell

Personalen var mycket vänlig
8
Besökte Damai Beach Resort under verklig lågsäsong varför det var mycket lugnt i och vid poolen resp. i restaurangen. Hotellet ligger cirka en timmes bilresa från flygplatsen men då taxiresan bara kostar cirka så spelar detta ingen roll. Jag hade något för höga förväntaningar vad gäller frukostbordets innehåll men det var inget stort problem. Internet (Wi-Fi) fanns tillgänligt i receptionsområdet till en bra kostnad och fungerade bra.
Lars B. Gruppresenär Sweden, den 16 juli 2011
Bra läge men bristande mangaement

en utmärkt frukost
6
Aldrig mer en helg i ett chalet. Denna typ av boende är uppbyggd med två rum i en liten bungalow. Ljudisolering till grannen är värdelös. I närheten ligger ett partyställe som effektivt saboterar nattsömnen. Under vardagarna fungerar det bättre men är beroende av vem du fått till granne. Beachen fungerar någorlunda men är ofta stängd och rödflaggad. Varning för maneter. Vattnet är grumligt. Det går att bada i poolen. I den mindre poolen uppr på berget är det mindre folk.
Tips om att göra på hotellet: det finns inte mycket att göra på hotellet än sola, äta och bada i poolen. Det saknas framförallt en vettig uppkoppling till ett fungerande internet.
Bertil L. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2011
Fin anläggning

Bra badmöjlighet
9,7
vi var mycket nöjda med att vi valde poolside rum. en stor del av anläggningen låg högt upp ca trappsteg från centralanläggningen. en promenad upp var väldigt ansträngande, men det fanns möjlighet att åka shuttle. områdets resturanger hade omväxlande och bra mat vilket gjorde att det kändes som det fanns valmöjligheter. poolerna var rena och välskötta. även stranden var välskött.
Anthony C. Familj med småbarn Malaysia, den 13 juli 2014
The worst night mare begin here

nothing is good.
2
Came to book this hotel as a friend of mine recommend me that it has a nice beach. The unfriendly staff has put me to a room very far to the end facing nowhere. I said I don't mind to top up a fee for a decent room that is nearer to the pool or seaside but the answer is negative. Would never come to this place any more!!!
Sing F. Gruppresenär Malaysia, den 6 juli 2014
Unsatisfied

I don't find any best 3 things about this hotel during this trip.
4,7
It was honestly quite disappointing. The swimming pool was very very dirty, chalet wasn't soundproof and very dusty on the side table, t.v. Cabinet and also the flooring, air conditioner wasn't cooling at all, water pressure in the bathroom was really weak.
Hans V. Gruppresenär Denmark, den 3 juli 2014
Stay away from this resort!
2,7
I stayed at this resort with my entire family (parents, siblings, their families, and my own family). Not a single one of us enjoyed the stay. The rooms were dirty. The food was edible, but can be much much better. The staff was friendly, except when I complained about the state of our rooms. We stayed in the refurbished Standard Bacony rooms. We had come expecting that the rooms would be new and fresh, however they looked exactly the same as they had been 14 years ago! The only thing different was the new air condition. The floor looked like it hadn't been cleaned properly. The bedsheets were sandy, and made us itch. My dad even found bedbugs! There were also spiderwebs in the bathroom, and in the corners of the bedrooms. This is definitely one tired resort that needs more than just new ACs and wallpapers. Stay away if you can! They claim that the resort is close to damai central, where you can get food. However, only a few stalls were opened when we were there. Seriously, stay away!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - LobbyDamai Beach Resort Kuching - EntréDamai Beach Resort Kuching - BarnklubbDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - GymDamai Beach Resort Kuching - FritidsfaciliteterDamai Beach Resort Kuching - FritidsfaciliteterDamai Beach Resort Kuching - FritidsfaciliteterDamai Beach Resort Kuching - SpaDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - RestaurangDamai Beach Resort Kuching - StrandDamai Beach Resort Kuching - OmgivningarDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - OmgivningarDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - OmgivningarDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - Utsikt


AS-AGWEB-3A01