Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93756 (Visa på karta)

Boka nu!

Damai Beach Resort Kuching - Utsikt Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Utsikt Damai Beach Resort Kuching - Utsikt Damai Beach Resort Kuching - Utsikt Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Reception Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Balkong/terrass Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan
Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Entré Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidan Damai Beach Resort Kuching - Gästrum Damai Beach Resort Kuching - Pool Damai Beach Resort Kuching - Utsikt Damai Beach Resort Kuching - Pool Damai Beach Resort Kuching - Pool Damai Beach Resort Kuching - Pool Damai Beach Resort Kuching - Utsikt
Område: Damai / Santubong Antal rum: 224

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 1011
omdömen

Valuta för pengarna
7,0
Läge
7,8
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,0
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (1011)
Sortera efter:
Joel D. Reste med partner Sweden, den 7 oktober 2014
Wow, super mysigt hotell

Standarden, poolen & miljön
8,7
Bodde en natt och hotellet var verkligen fint. God mat, jätte stor frukostbuffe, fint och fräscht hotellrum, härlig pool med poolbar i mysig miljö. De negativa var att internet inte var gratis samt att mat och dryck var väldigt dyrt där, men bredvid hotellet finns en sevenelleven ;)
Anmäl det här omdömet
Nicklas N. Familj med småbarn Sweden, den 7 oktober 2012
Trevlig familjerum med två våningar.

Trevlig och tillmötesgående personal
7,7
Trevliga familjerum med två våningar. En våning för barn och för de vuxna. Tillmötesgående personal.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Bako national park är en trevlig upplevelse. Många olika vandringsleder för alla åldrar.
Anmäl det här omdömet
Lars B. Affärsresenär Sweden, den 4 januari 2012
Kunde enkelt göras mycket bättre

Ett perfekt läge för arbete i Sarawak
6,7
ett utmärkt ställe att koppla av på när man arbetar i kuching under förutsättning att man löser problemet med en vettig tillgång till internet.jag har bott här flera gånger men kortare tider då jag behöver ett fungerande internet.praktiskt taget alla andra hotell i kuching har fritt fungerande wifi. tills man löst problemet blir anläggning användbar endast för kortare besök. i helgerna strömmar stadens invånare till. poolerna blir då överfulla. för bad i havet ges oftast röd flagg med varning för kattfisk och maneter. om du besöker hotellet i en helg välj superior room som har bättre ljudisolering. i bungalows får man intryck av att bo tillsammans med grannen och deras festande gäster.
Restaurangtips: som granne har hotellet fått en nybyggd anläggning med flera små restauranger med enkel malajisk mat samt en bra fiskrestaurang.
Anmäl det här omdömet
Henrik S. Reste med partner Sweden, den 27 november 2011
Fin omgivning och fina rum, men dålig badstrand

Trevlig personal, god mat och stort hotellrum
7,7
trevligt hotell. dock ligger långt från allt. krävs taxi för att ta sig till stan eller nationalpark.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Beställ taxi själv istället för att använda hotellets transport då det blir billigare. Ordna taxi till Bako nationalpark
Anmäl det här omdömet
Ulf P. Ensamresenär Sweden, den 12 september 2011
Fint hotell men behöver rustas upp

Läge och strand
7,3
Trevligt hotell men lite slitet. Inget kassafack på rummet. Internet fungerar bara i receptionen och poolområdet. Rummen på bergsidan i bättre skick men höga trappor och backar upp från restaurang och reception. Eller vänta på bil som transporterar. Fin utsikt på stranden. Under helgen blev poolområdet fyllt av lokalbefolkningen. Den övre poolen är lugnare. Varierad och hyfsad frukost. Personalen i receptionen är tillmötesgående och hjälpsam. Dyr öl och dyrt vin i restaurang och bar.
Anmäl det här omdömet
Christer B. Ensamresenär Sweden, den 10 september 2011
Trevligt hotell

Personalen var mycket vänlig
8
Besökte Damai Beach Resort under verklig lågsäsong varför det var mycket lugnt i och vid poolen resp. i restaurangen. Hotellet ligger cirka en timmes bilresa från flygplatsen men då taxiresan bara kostar cirka så spelar detta ingen roll. Jag hade något för höga förväntaningar vad gäller frukostbordets innehåll men det var inget stort problem. Internet (Wi-Fi) fanns tillgänligt i receptionsområdet till en bra kostnad och fungerade bra.
Anmäl det här omdömet
Lars B. Gruppresenär Sweden, den 16 juli 2011
Bra läge men bristande mangaement

en utmärkt frukost
6
Aldrig mer en helg i ett chalet. Denna typ av boende är uppbyggd med två rum i en liten bungalow. Ljudisolering till grannen är värdelös. I närheten ligger ett partyställe som effektivt saboterar nattsömnen. Under vardagarna fungerar det bättre men är beroende av vem du fått till granne. Beachen fungerar någorlunda men är ofta stängd och rödflaggad. Varning för maneter. Vattnet är grumligt. Det går att bada i poolen. I den mindre poolen uppr på berget är det mindre folk.
Tips om att göra på hotellet: det finns inte mycket att göra på hotellet än sola, äta och bada i poolen. Det saknas framförallt en vettig uppkoppling till ett fungerande internet.
Anmäl det här omdömet
Bertil L. Reste med partner Sweden, den 11 mars 2011
Fin anläggning

Bra badmöjlighet
9,7
vi var mycket nöjda med att vi valde poolside rum. en stor del av anläggningen låg högt upp ca trappsteg från centralanläggningen. en promenad upp var väldigt ansträngande, men det fanns möjlighet att åka shuttle. områdets resturanger hade omväxlande och bra mat vilket gjorde att det kändes som det fanns valmöjligheter. poolerna var rena och välskötta. även stranden var välskött.
Anmäl det här omdömet
Sophie R. Reste med partner France, den 29 augusti 2015
Good but Need renovation

Location, food, pool
7
Anmäl det här omdömet
Ong B. Reste med partner Malaysia, den 29 augusti 2015
Bad room condition but good staff service

nice view, near culture village and nice pool
6,3
We were staying at the Hill Top Rooms during week. The view to the sea and swimming pool was quite nice. But, we felt like we were the only one staying there, most guests were staying near the sea. At night was quite scary and quiet. Almost all the rooms there were unoccupied. Worse thing was that we were not allowed to drive our car to the hill top. When we needed to go to lobby or beach, we had to wait for hotel bus to take us. Besides, The hill top room was quite old and toilet flushing was not working properly. Fortunately, after complained, the hotel staff switched our room to the chalet near the beach with much better room condition. Conclusion, the hill top room is not value for money compared to the chalet.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - ReceptionDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - Balkong/terrassDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - EntréDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - Hotellet från utsidanDamai Beach Resort Kuching - GästrumDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - UtsiktDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - PoolDamai Beach Resort Kuching - CaféDamai Beach Resort Kuching - CaféDamai Beach Resort Kuching - Lekplats


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A08