Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93762 (Visa på karta)

Boka nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pool Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurang Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkong/terrass Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgivningar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Utsikt Damai Puri Resort & Spa Kuching - Utsikt Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgivningar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pool
Område: Damai / Santubong Antal rum: 207

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,7

baserat på 873 omdömen

Valuta för pengarna
6,4
Läge
7,8
Personal
6,6
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
5,8
Alla omdömen (873)
Sortera efter:
Asa L. Familj med äldre barn Sweden, den 19 juni 2013
Enorm pool,underbar utsikt

Stor pool,vacker utsikt,gångavstånd till culture village
4,3
Sen incheckning,trots att hotellet nästan var tomt,fick ej checka in förrän 15.00. När vi äntligen fick checka in,var inte rummet klart,extrasängen fanns ej där,inga örngott på kuddarna och handdukar fattades. Personalen behöver gå kurs för att lära sig hur man sköter ett hotell med så många stjärnor. Dag 2,ingen städning utförd,när vi frågade varför,fick vi svaret att vi skulle få byta rum,ingen information och ingen hänvisning,var vi skulle gå,fick leta oss fram själva.Poolhanddukar var bara för 2 personer,trots att vi betalt för x-tra bädd i rummet,fick dock en Poolhandduk till efter receptionen ringt till poolside. Förbudsskyltar över hela hotellområdet om än det ena än det andra. Hotellkomplexet var tomt och öde och vi förstår varför!!! Läget är underbart,så potential finns,ledningen borde ta till sig klagomålen!!!
Tage E. Reste med partner Sweden, den 22 april 2013
lugn, avstressande, sol värme bad och regnskog

Den fantastiska utsikten över hav och regnskog ända från sängen , den otroligt trevliga personalen som alltid hälsade och den härliga stranden + poolen
9,3
mycket trevlig upplevelse med sol bad regnskogsvandringar mat och en mycket trevlig personal mat ,dryck bra komfort . rummet stort med bra badrum skön säng och enorm balkong med en helt fantastisk utsikt . Vistelsen har med andra ord varit nästan perfekt ! Det ända vi har att klaga på är WIFI,n som inte fanns på rummet och var ganska slött nere i lobbyn
Kristine L. Reste med partner Sweden, den 9 februari 2012
Tjustigt hotell

luftigt med havsbris
9,3
Här finns allt för en avkopplande vecka. vacker sandstrand underbar pool små affärer två resturanger samt två pubar. Gångavstånd till sarawak kulturby möjlighet till trevliga djungdl promenader utflykt på floden och se sötvattens delfiner.
Lee Y. Ensamresenär Malaysia, den 16 maj 2015
nice resort overall

ambience, sunset, music
6,3
No wifi in room....aircon area leaked water to the floor. However, overall ambience was good and the view facing the pool and sea from my room was beautiful...
Lim W. Gruppresenär Malaysia, den 15 maj 2015
No SPA facilities in the hotel

nice beach, quiet
6
No SPA facilities although it written spa resort!! No water sports such as banana boats and jet ski. Almost every facilities (ping pong table, chess table, pool table etc) in the resort need charges. Dining is closed during daytime and just open during the night. By the way the staff is friendly and the room is comfortable and clean.
Kwee G. Reste med partner Malaysia, den 14 maj 2015
Hotel lead of maintainance

1. View is nice 2. pool also not bad
6
First complaint was the shower handle is fixed and you need to hold it with one hand to take a shower. Can this be accepted by the management? The water was not filtered, the color is dark brown color. After my pee, I flushed the toilet bowl but after 5 minutes my wife want to use it and first thing she complaint I did not flush the toilet and she tell me to take more water. Later we found out it was the water so dirty. (i captured a video and will put it up in trip adviser). We have to by a big 5 liters water to wash our mouth and to clean after shower. The bed spread was not changed when we check in, we have to ask house keeping to change it.
Aii Y. Reste med partner Malaysia, den 10 maj 2015
The room is spacious with nice beach view.

nice view & conform
8,3
Relax & Good.
Merziela O. Familj med småbarn Malaysia, den 4 maj 2015
Short trip to Damai Puri

Beach, scenery & kid's pool
5,7
Quiet unhappy.Very unfortunate to found out the water pipe was very dirty(yellowish colour).So frustrating coz I hv small kids and its below my expectations.The hospitality also quiet lame.No body answer my phone call at all although I've called so many times.Sadly for 4 star rated hotel need LOTS AND LOTS of improvement!Pls do something bout it..
Lai K. Familj med småbarn Malaysia, den 4 maj 2015
Water no filter very dirty. Bathroom fooding .
5
No maintenance . Telephone line not good condition . Water every dirty. Bathroom fooding after shower. Must be upgrate the hotel room. Hopefully look forward my suggestion.
Lai K. Familj med småbarn Malaysia, den 3 maj 2015
Nice family getaway

The pool is great for children
7
Pleasant, but crowded due to weekend holiday.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurangDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkong/terrassDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgivningarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business CenterDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgivningarDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - EntréDamai Puri Resort & Spa Kuching - FestvåningDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum


AS-AGWEB-3B02