eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93762 (Visa karta)

Boka nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pool Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurang Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkong/terrass Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgivningar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Utsikt Damai Puri Resort & Spa Kuching - Utsikt Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgivningar
Område: Damai / Santubong Antal rum: 207

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,7

från 838 recensioner

Valuta för pengarna
6,4
Läge
7,8
Personal
6,6
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
5,8
Alla recensioner (838)
Sortera efter:
Asa L. Familj med äldre barn Sweden, den 19 juni 2013
Enorm pool,underbar utsikt

Stor pool,vacker utsikt,gångavstånd till culture village
4,3
Sen incheckning,trots att hotellet nästan var tomt,fick ej checka in förrän 15.00. När vi äntligen fick checka in,var inte rummet klart,extrasängen fanns ej där,inga örngott på kuddarna och handdukar fattades. Personalen behöver gå kurs för att lära sig hur man sköter ett hotell med så många stjärnor. Dag 2,ingen städning utförd,när vi frågade varför,fick vi svaret att vi skulle få byta rum,ingen information och ingen hänvisning,var vi skulle gå,fick leta oss fram själva.Poolhanddukar var bara för 2 personer,trots att vi betalt för x-tra bädd i rummet,fick dock en Poolhandduk till efter receptionen ringt till poolside. Förbudsskyltar över hela hotellområdet om än det ena än det andra. Hotellkomplexet var tomt och öde och vi förstår varför!!! Läget är underbart,så potential finns,ledningen borde ta till sig klagomålen!!!
Tage E. Reste med partner Sweden, den 22 april 2013
lugn, avstressande, sol värme bad och regnskog

Den fantastiska utsikten över hav och regnskog ända från sängen , den otroligt trevliga personalen som alltid hälsade och den härliga stranden + poolen
9,3
mycket trevlig upplevelse med sol bad regnskogsvandringar mat och en mycket trevlig personal mat ,dryck bra komfort . rummet stort med bra badrum skön säng och enorm balkong med en helt fantastisk utsikt . Vistelsen har med andra ord varit nästan perfekt ! Det ända vi har att klaga på är WIFI,n som inte fanns på rummet och var ganska slött nere i lobbyn
Kristine L. Reste med partner Sweden, den 9 februari 2012
Tjustigt hotell

luftigt med havsbris
9,3
Här finns allt för en avkopplande vecka. vacker sandstrand underbar pool små affärer två resturanger samt två pubar. Gångavstånd till sarawak kulturby möjlighet till trevliga djungdl promenader utflykt på floden och se sötvattens delfiner.
Ching S. Reste med partner Malaysia, den 27 februari 2015
Good

Tranquility
7,3
Kho K. Reste med partner Malaysia, den 25 februari 2015
not up to expectations

it can be better. good swimming pool but the rest not that good
5,3
Ok
Mathias R. Familj med äldre barn Norway, den 24 februari 2015
To huge for the Management to handle

The location, size of the room and the kids loved the Spaghetti Bollo.
5,3
Could be a really good hotel probably even 5 star but the Management can not really handle the size of the hotel with the maintenance that comes with that.
Cormac D. Gruppresenär Ireland, den 22 februari 2015
Terrible service and Charge for everything.

Pool
3,3
The hotel is dated and staff are useless. The environment is nice with the mountains and the pool and sea but that's about it. You need to pay for everything from an extra towel for the pool, play table tennis on an ancient table, even if you leave food on your plate at the breakfast buffet they say they will charge you extra. I had an issue with the manager which he handled very badly and left me feeling quite pissed off. In short: ordered drinks at the bar near the pool (two mins walk away), after 30 mins the drinks hadn't arrived at the pool (second time this happened) so I marched back to the bar and yelled at the barman, eventually 15 mins later he arrives with the drinks and a bill. We ordered at 5.30pm, happy hour is till 6pm and he arrives at 6.15 with a full price non happy hour bill. So i'm pissed at this stage and refuse to pay the bill because they are trying to cheat me. Manager arrives to my room later, explains its a glitch in their computer system - fine. But I explain I'm upset about what happened and the fuss. The best he can do is charge me happy hour price and tells me not to argue with him because he is more senior than me!! I tell him to get stuffed and didn't pay. I get it that this is not an international hotel, I don't expect amazing service but this is basic hospitality. It was cheap beers that cost the hotel nothing. Not worth it.
Tee L. Familj med småbarn Malaysia, den 21 februari 2015
Excellent value for money!

Location, lanscape and room size
6,3
It is pleasant stay with all of our family enjoyed
Ismadi B. Familj med småbarn Malaysia, den 15 februari 2015
O.k

Location
6,7
o.k and comfort.
Fresley J. Reste med partner Malaysia, den 15 februari 2015
Comfortable yet peaceful,friendly staff n tidyroom

1.The pool n beach view 2.Comfortable 3.Awesome food
8,3
Terrific n looking forward to stay in again

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurangDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkong/terrassDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgivningarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business CenterDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgivningarDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - EntréDamai Puri Resort & Spa Kuching - FestvåningDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum


AS-AGWEB-3C03