Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93762 (Visa på karta)

Boka nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pool Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurang Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkong/terrass Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgivningar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Utsikt Damai Puri Resort & Spa Kuching - Utsikt Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgivningar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pool
Område: Damai / Santubong Antal rum: 207

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,6

baserat på 906
omdömen

Valuta för pengarna
6,4
Läge
7,8
Personal
6,6
Hotellets Skick/Renlighet
6,6
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (906)
Sortera efter:
Asa L. Familj med äldre barn Sweden, den 19 juni 2013
Enorm pool,underbar utsikt

Stor pool,vacker utsikt,gångavstånd till culture village
4,3
Sen incheckning,trots att hotellet nästan var tomt,fick ej checka in förrän 15.00. När vi äntligen fick checka in,var inte rummet klart,extrasängen fanns ej där,inga örngott på kuddarna och handdukar fattades. Personalen behöver gå kurs för att lära sig hur man sköter ett hotell med så många stjärnor. Dag 2,ingen städning utförd,när vi frågade varför,fick vi svaret att vi skulle få byta rum,ingen information och ingen hänvisning,var vi skulle gå,fick leta oss fram själva.Poolhanddukar var bara för 2 personer,trots att vi betalt för x-tra bädd i rummet,fick dock en Poolhandduk till efter receptionen ringt till poolside. Förbudsskyltar över hela hotellområdet om än det ena än det andra. Hotellkomplexet var tomt och öde och vi förstår varför!!! Läget är underbart,så potential finns,ledningen borde ta till sig klagomålen!!!
Tage E. Reste med partner Sweden, den 22 april 2013
lugn, avstressande, sol värme bad och regnskog

Den fantastiska utsikten över hav och regnskog ända från sängen , den otroligt trevliga personalen som alltid hälsade och den härliga stranden + poolen
9,3
mycket trevlig upplevelse med sol bad regnskogsvandringar mat och en mycket trevlig personal mat ,dryck bra komfort . rummet stort med bra badrum skön säng och enorm balkong med en helt fantastisk utsikt . Vistelsen har med andra ord varit nästan perfekt ! Det ända vi har att klaga på är WIFI,n som inte fanns på rummet och var ganska slött nere i lobbyn
Kristine L. Reste med partner Sweden, den 9 februari 2012
Tjustigt hotell

luftigt med havsbris
9,3
Här finns allt för en avkopplande vecka. vacker sandstrand underbar pool små affärer två resturanger samt två pubar. Gångavstånd till sarawak kulturby möjlighet till trevliga djungdl promenader utflykt på floden och se sötvattens delfiner.
Aaron L. Reste med partner Malaysia, den 27 juni 2015
Best hotel at damai santubong

romantic gateway, nice location
7,7
My stay was very good, the staff was so friendly, occupancy was not really high during my time so, they serve me very good. The room was good but, the bathroom blocked during taking bath the water cloaked. There are ants in the room need to do pesticide regular, the swimming pool lack of service, I can feel the water is not fresh, murky colour, no proper chlorination and filtered and the pool floor feel so dirty like can feel it is slippery like got mud. Not enough toiletries. Overall good, satisfied but really need to improve, will stay again to experience the new improvement!
Alfonso T. Reste med partner Malaysia, den 27 juni 2015
Rilex

So beautiful, peaceful and i love the view with blue clean ocean .
8,7
marvellous! . I like this place & i will come again next time and bring my friend and family next time.
Tze Y. Familj med småbarn Malaysia, den 12 juni 2015
swimming pool too dirty

nice scene, clean environment, friendly staff
8
Laura C. Gruppresenär Malaysia, den 12 juni 2015
Damai Puri

First of all, i can't think of any best things except the beach was the best part of my trip! So only 1 best thing from me (y)
6,3
It was not what i was expecting! First of all, the check in time should be earlier as we arrive around 2. Secondly, in the bathroom the shower head was fixed by the maintenance but after using it for 2 mins it broke again! Thirdly, WHY WAS THE FAMILY POOL GREEN?! And the swimming pool was being chlorinated at around 4 till 7 so we can't even play in the pool! Fourthly, the breakfast cost around rm40 per person which is kind of overprice as there is only a limited choice of food! So what do you think about my stay at your resort?!
Sim C. Familj med småbarn Malaysia, den 11 juni 2015
Great place good view .nice staff . good food by

Great place good view .nice staff . good food by
8
Great place good view .nice staff . good food by
Sim C. Familj med småbarn Malaysia, den 11 juni 2015
Great place good view .nice staff . good food by

Great place good view .nice staff . good food by
8
Great place good view .nice staff . good food by
Wayne S. Reste med partner New Zealand, den 10 juni 2015
dont stay here
2
It was rubbish the whole experience from the dirty green swimming pool to the unpleasant room. Absolutely over priced and totally over rated. Very poor experience

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurangDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkong/terrassDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgivningarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business CenterDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgivningarDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - EntréDamai Puri Resort & Spa Kuching - FestvåningDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B01