Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93762

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,6

baserat på 1051 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,2
Läge
7,7
Personal
6,6
Hotellets Skick/Renlighet
6,5
Bekvämligheter på rummet
6,7
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (1051)
Sortera efter:
Asa L. Familj med äldre barn Sweden, den 19 juni 2013
Enorm pool,underbar utsikt

Stor pool,vacker utsikt,gångavstånd till culture village
4,3
Sen incheckning,trots att hotellet nästan var tomt,fick ej checka in förrän 15.00. När vi äntligen fick checka in,var inte rummet klart,extrasängen fanns ej där,inga örngott på kuddarna och handdukar fattades. Personalen behöver gå kurs för att lära sig hur man sköter ett hotell med så många stjärnor. Dag 2,ingen städning utförd,när vi frågade varför,fick vi svaret att vi skulle få byta rum,ingen information och ingen hänvisning,var vi skulle gå,fick leta oss fram själva.Poolhanddukar var bara för 2 personer,trots att vi betalt för x-tra bädd i rummet,fick dock en Poolhandduk till efter receptionen ringt till poolside. Förbudsskyltar över hela hotellområdet om än det ena än det andra. Hotellkomplexet var tomt och öde och vi förstår varför!!! Läget är underbart,så potential finns,ledningen borde ta till sig klagomålen!!!
Anmäl det här omdömet
Tage E. Reste med partner Sweden, den 22 april 2013
lugn, avstressande, sol värme bad och regnskog

Den fantastiska utsikten över hav och regnskog ända från sängen , den otroligt trevliga personalen som alltid hälsade och den härliga stranden + poolen
9,3
mycket trevlig upplevelse med sol bad regnskogsvandringar mat och en mycket trevlig personal mat ,dryck bra komfort . rummet stort med bra badrum skön säng och enorm balkong med en helt fantastisk utsikt . Vistelsen har med andra ord varit nästan perfekt ! Det ända vi har att klaga på är WIFI,n som inte fanns på rummet och var ganska slött nere i lobbyn
Anmäl det här omdömet
Kristine L. Reste med partner Sweden, den 9 februari 2012
Tjustigt hotell

luftigt med havsbris
9,3
Här finns allt för en avkopplande vecka. vacker sandstrand underbar pool små affärer två resturanger samt två pubar. Gångavstånd till sarawak kulturby möjlighet till trevliga djungdl promenader utflykt på floden och se sötvattens delfiner.
Anmäl det här omdömet
Min Y. Familj med småbarn Malaysia, den 3 januari 2016
Old, down, no maintenance!!
2,7
Maintenance really very very poor... Swimming pool water very dirty smelly... Even got moss inside kids swimming pool... Very dangerous. They even charge for my friends who come to visit me during my stay, the reason is, one room maximum 2 person, other then that have to charge for per day usage rate, which is RM10!! So rediculous.... My friends was not stay overnight with me, just come to visit me!! Premium car park lot RM50!! Extra bed RM90!! Only one car allowed per room, other then that RM10 per car per entry in normal parking lot!! Everything charge money... They don't think they have very poor maintenance and very poor service, and don't try to improve themselves first, but to charge everything from those who stay there... This is my second time have very bad experience with this resort... Last time was 1 year ago... and this time is getting worst...Never go back again!!
Anmäl det här omdömet
Syafiqah F. Gruppresenär Malaysia, den 2 januari 2016
About Damai Puri Resort & Spa

very near from the beach. love the pool and there are a lot of parking
5,3
room condition not good. we could not even sleep. got so many insects in our room. my baby's skin became red effect of the insects. besides, the toilet also not really good. the resort should make another pipe in the toilet, use for wash filth.
Anmäl det här omdömet
Zainal S. Familj med småbarn Malaysia, den 1 januari 2016
Not like before

Beach,view,
4
Just ok
Anmäl det här omdömet
Fu L. Familj med småbarn Malaysia, den 1 januari 2016
Swimming pool poor maintain, water dirty & smelly

Staff quite friendly
5,7
Disappointing with the poor maintenance, not worth to go.
Anmäl det här omdömet
Kok W. Reste med partner Malaysia, den 31 december 2015
Dirty

No comment
6,7
Anmäl det här omdömet
Siak K. Familj med äldre barn Malaysia, den 30 december 2015
Rundown, Children Fun Pool not opened and dirty.

Locality, quiet and comfort.
5
Anmäl det här omdömet
Micheal B. Familj med äldre barn Malaysia, den 30 december 2015
Disappointed at the state of facilities but...

our room was right in front of the pool, the pool have a great view of the sea and the mountains, the beach was clean
5
The bad- no wifi, a little run down, maintenance was poor, under staff, the spa was pathetic, the lobby literally no lights on at night, our room Aircon was leaking the whole time, there were no bedroom slippers, not pleasant as the room was sticky The good - staff tried their best, weather was nice although raining most of the time (I'm not a sun on the beach guy :). Daughter had a fall, the first aid kit was beyond pathetic,
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - FestvåningDamai Puri Resort & Spa Kuching - LobbyDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - CaféDamai Puri Resort & Spa Kuching - MötesrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - CaféDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - ButikerDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business CenterDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - MötesrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - BadrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07