eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malaysia 93762 (Visa karta)

Boka nu!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pool Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restaurang Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkong/terrass Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Strand Damai Puri Resort & Spa Kuching - Omgivningar
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidan Damai Puri Resort & Spa Kuching - Business Center Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum Damai Puri Resort & Spa Kuching - Utsikt
Område: Damai / Santubong Antal rum: 207

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,7

från 796 recensioner

Valuta för pengarna
6,5
Läge
7,8
Personal
6,6
Hotellets Skick/Renlighet
6,7
Bekvämligheter på rummet
6,9
Mat/Middag
5,8
Alla recensioner (796)
Sortera efter:
Asa L. Familj med äldre barn Sweden, den 19 juni 2013
Enorm pool,underbar utsikt

Stor pool,vacker utsikt,gångavstånd till culture village
4,3
Sen incheckning,trots att hotellet nästan var tomt,fick ej checka in förrän 15.00. När vi äntligen fick checka in,var inte rummet klart,extrasängen fanns ej där,inga örngott på kuddarna och handdukar fattades. Personalen behöver gå kurs för att lära sig hur man sköter ett hotell med så många stjärnor. Dag 2,ingen städning utförd,när vi frågade varför,fick vi svaret att vi skulle få byta rum,ingen information och ingen hänvisning,var vi skulle gå,fick leta oss fram själva.Poolhanddukar var bara för 2 personer,trots att vi betalt för x-tra bädd i rummet,fick dock en Poolhandduk till efter receptionen ringt till poolside. Förbudsskyltar över hela hotellområdet om än det ena än det andra. Hotellkomplexet var tomt och öde och vi förstår varför!!! Läget är underbart,så potential finns,ledningen borde ta till sig klagomålen!!!
Tage E. Reste med partner Sweden, den 22 april 2013
lugn, avstressande, sol värme bad och regnskog

Den fantastiska utsikten över hav och regnskog ända från sängen , den otroligt trevliga personalen som alltid hälsade och den härliga stranden + poolen
9,3
mycket trevlig upplevelse med sol bad regnskogsvandringar mat och en mycket trevlig personal mat ,dryck bra komfort . rummet stort med bra badrum skön säng och enorm balkong med en helt fantastisk utsikt . Vistelsen har med andra ord varit nästan perfekt ! Det ända vi har att klaga på är WIFI,n som inte fanns på rummet och var ganska slött nere i lobbyn
Kristine L. Reste med partner Sweden, den 9 februari 2012
Tjustigt hotell

luftigt med havsbris
9,3
Här finns allt för en avkopplande vecka. vacker sandstrand underbar pool små affärer två resturanger samt två pubar. Gångavstånd till sarawak kulturby möjlighet till trevliga djungdl promenader utflykt på floden och se sötvattens delfiner.
Ho K. Affärsresenär Malaysia, den 22 november 2014
good for relax

good location, amazing beach, good for holiday
6,7
all is very good but only the bed is very stench.
Lukas W. Reste med partner Switzerland, den 20 november 2014
nice place - old rooms

ocean, pool, view
5,7
The hotel is located to a fantastic bay area - unfortunately the hotel itself is quite old and need renovation. Never like on the pics.
Imogen W. Reste med partner Malaysia, den 19 november 2014
weekday break

close to cultural village, damai sentral
7,3
Our stay was pleasant, perhaps it was off season and a weekday so it was very quiet. The room was comfortable but could improve on amenities provided. By the way, this is the first resort or hotel that I stayed at that charges for usage of ironing facility, not that we used it :) The pool could have been a much more pleasant experience if the bottom of the pool was not slimy. Staff at the reception was friendly especially the night reception guy. Instant bright smile and greeting when we came back to the resort from our evening out, that was a great "welcome home" :).
Jennifer C. Familj med småbarn Malaysia, den 17 november 2014
food need to be more choices, Exp porridge, sandwi

More improvement when customer check out (services)
7,7
Location is great but swimming pool is to far from my room! Inconvenience 4 me to bring my children!
Sentil G. Reste med partner Malaysia, den 16 november 2014
Pleasantly shocked

Location
4,7
Rooms looked tired and very worn with loose wiring in cupboard Fridge leaking Bathroom Walls chipped ,cloth line for drying not there Pool lacked towels,readily accessible by non hotel guest from outside Room service very basic food and tasteless Thankfully for shops opposite cultural village within walking distance if not would have been worse Without own transport Saving point was beach that's all.hotel in need of urgent refurbishment My 5th stay here in past 2 years ; worse ever .standards have slipped dramatically in 2 years
Goh W. Ensamresenär Singapore, den 26 oktober 2014
cleanliness of hotel

mountain, beach and quiet
5
Not bad but can smell dirty along the corridor n only lobby got WiFi.
Farah H. Reste med partner Malaysia, den 26 oktober 2014
Poor services and accomodation
3
The services were poor.Firstly,they give me abandoned room with no tv. The room was dirty and we requested for another room. Probably my first and last ever..,

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från insidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestaurangDamai Puri Resort & Spa Kuching - SpaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business CenterDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkong/terrassDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - StrandDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgivningarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Hotellet från utsidanDamai Puri Resort & Spa Kuching - Business CenterDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - UtsiktDamai Puri Resort & Spa Kuching - OmgivningarDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - EntréDamai Puri Resort & Spa Kuching - FestvåningDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/loungeDamai Puri Resort & Spa Kuching - PoolDamai Puri Resort & Spa Kuching - GästrumDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gästrum


AS-AGWEB-3B02