Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Days Hotel Mactan Island

Airport Rd Matumbo Pusok Hills Mactan Island Lapu-Lapu City, Mactan, Mactan Island, Filippinerna

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 584 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,3
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (584)
Sortera efter:
Ulf J. Gruppresenär Sweden, den 12 januari 2011
Syggt hotell

inget positivt
2
Av alla bokningar jag gjort i Filippinerna så va det här det sämsta valet jag kunde ha gjort.Det började redan vi inbokningen när jag hade beställt extra säng men dom vägrade att ombesörja det att jag bokat det spelade dom ingen roll.riktigt dåligt bemötande jag säger aldrig mer Days Hotel Mactan Island i Cebu.
Tips: Välg inte det här hotellet ni kan inte bli nöjd!!!!
Anmäl det här omdömet
A T. Ensamresenär Sweden, den 24 mars 2010
Nära flygplatsen

Billigare än Insulate hotel modernt relativt nytt
7,3
Här övernattar du i lapu lapu city nära flygplatsen detta hotel är nyare och modernare än flera hotel i Philippinerna Bra servise rent och snyggt. Men dyrt i förhällande till standard med Philippinska mått mätt det mesta kostar som ofta extra Hotel transfer till och från flygplatsen Du får förståss ta taxi till Mactan eller Cebu city för besök elle Shopping där
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Lapu lapu är värdsberömt för stränder poler bad och läget
Anmäl det här omdömet
Lillemor L. Familj med äldre barn Sweden, den 20 februari 2010
days hotell cubu

None
4
inte ens för bara en natt vil man bo här. Tråkigt fult smutsigt:-(
Anmäl det här omdömet
Yannick P. Familj med äldre barn Switzerland, den 6 februari 2016
Very affordable stay

Affordable, comfort, near airport
8
Best place to stay for overnight near airport.. several times there already, never a let down. Comfy beds, clean (altough all carpet), nice staff. Free airport shuttle. breakfast very average, but fine. Very value for money, cant find anything better in that price range near the airport!
Anmäl det här omdömet
Marc R. Reste med partner Canada, den 28 januari 2016
Not your typical Days Inn

Close to airport, staff, HBO TV.
6,3
Good for proximity to airport. Free shuttle from hotel to airport (but not other way). Hotel beds were clean. AC Worked. Very musty odour. Damp due to carpets. Taps in rooms didn't shut off; ran all night. Needs a lot of maintenance.
Anmäl det här omdömet
Martin W. Affärsresenär United States of America, den 15 januari 2016
Days Inn free shuttle to airport

location, friendliness, quiet
8,7
it was a good stay, the hotel is clean and staff is accommodating but if you are looking for night life, this is not the hotel for you, if you are a business traveler with a very early flight or a very late arriving flight, this is a perfect place to stay
Anmäl det här omdömet
Michael S. Ensamresenär Malaysia, den 20 november 2015
Lone traveler pit stop on the way to Gensan

Location, Price and Transport
7
Anmäl det här omdömet
Steve F. Reste med partner United States of America, den 4 november 2015
Good

Air con
8,7
Good
Anmäl det här omdömet
Ronald B. Affärsresenär United States of America, den 22 oktober 2015
Days Hotel Mactan

Courteous and helpful staff, excellent restaurant, convenient location.
10
Anmäl det här omdömet
Lawrence B. Reste med partner United States of America, den 30 juli 2015
Larry

Close to airport and shopping. Also sightseeing.
8
Pleasant stay with a very friendly staff. Very close to the airport. The on site resteraunt is very good.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Days Hotel Mactan Island  Mactan IslandDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - KartaDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - ReceptionDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - GästrumDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - GästrumDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - GästrumDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - RestaurangDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - MötesrumDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - RestaurangDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - MötesrumDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - GästrumDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - ButikerDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - Hotellet från insidanDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - Hotellet från insidanDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - LobbyDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - ReceptionDays Hotel Mactan Island  Mactan Island - Butiker


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04