Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Deva Suites Patong Hotel

188/13-15 Phangmuang Sai Kor Rd, Patong, Phuket, Thailand 83150

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 260 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,8
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (260)
Sortera efter:
Alexander E. Ensamresenär Sweden, den 7 februari 2011
Personlig och charmig ägare

Gott läge, fina rum och trevlig personal
8
Vi bodde här först 7 nätter sen återkom vi 3 nätter därför att: hotellet hade ett mycket bra läge, nära härliga promenader längs havet. Lagom promenad till centrum av patong/bangla road. PFantastisk utsikt, trevlig personal, men framför allt var maten helt underbar och prisvärd. Det ena av rummen vi bodde i var i stort behov av renovering, det andra OK. Rummen börjar bli slitna och behöver en renovering. Air condition ur funktion.
Anmäl det här omdömet
Andreas J. Reste med partner Sweden, den 4 februari 2011
Fina rum men mkt otrevlig personal..

rummen
4,7
Detta ställe hade egentligen kunnat vara riktigt bra men ägaren förstör hela upplevelsen, Otrevlig snuskgubbe som helst inte vill hjälpa till med någonting.. Kommer defenitivt inte åka tillbaka..
Anmäl det här omdömet
Kalliopi K. Reste med partner United Kingdom, den 29 april 2016
Very Friendly staff
6
Good location,clean and the staff was very friendly
Anmäl det här omdömet
Anna L. Reste med partner United Kingdom, den 18 april 2016
Good location
5,3
The hotel was clean, there was a lift which was good as we were on the 5th floor, staff were friendly and helpful and location is close to the main area.
Anmäl det här omdömet
Wichai S. Gruppresenär Thailand, den 6 april 2016
Good
6,7
Goog
Anmäl det här omdömet
Saad A. Gruppresenär United Arab Emirates, den 31 mars 2016
Excellent Staff and Value for Money
6,7
The best part is the location. It is neither too close nor too far. Just at the right place. Walking distnce to all major activities of Patong. The rooms were very good. The staff is very helpful and are always greeting you with a bog smile. Best place to stay.
Anmäl det här omdömet
Lim B. Familj med småbarn Malaysia, den 16 mars 2016
Comfortable, low price, friendly staff and near ba
6,7
I really satisfy with this hotel. The price is cheap, and the Boss and the staff are very friendly. Although i just stayed for one night, but they serve me good. Besides,the aircondition is powerful enough and toilet and room are very clean. Very quite. Only 5 minutes walk to bangla road and patong beach. I will come back again. Thanks
Anmäl det här omdömet
Richard S. Gruppresenär United Kingdom, den 14 mars 2016
Long weekend with friends
6,3
On a 3 week holiday to Phi Phi island, we decided to have a long weekend in phuket so booked this hotel on line. The hotel is very comfortable an near the busy area but far enough away not to be disturbed by noise. The staff are extremely friendly and helpful. We decided to stay an additional night and the staff rearranged the other bookings so we didn't have to move rooms. Well recommended
Anmäl det här omdömet
Phongnapha S. Reste med partner Laos, den 27 februari 2016
good
5,7
nice location, cleam room reasonable price
Anmäl det här omdömet
Alexandre V. Ensamresenär France, den 10 februari 2016
Excellent Hotel in city center
6,7
I have enjoyed my stay in this Hotel... Nice Room, Friendly Staff and Bosses.
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
Deva Suites Patong Hotel PhuketDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - Pub/loungeDeva Suites Patong Hotel Phuket - Hotellet från insidanDeva Suites Patong Hotel Phuket - Hotellet från utsidanDeva Suites Patong Hotel Phuket - StrandDeva Suites Patong Hotel Phuket - StrandDeva Suites Patong Hotel Phuket - StrandDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - Hotellet från insidanDeva Suites Patong Hotel Phuket - Hotellet från insidanDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - GästrumDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - Hotellet från insidanDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - LobbyDeva Suites Patong Hotel Phuket - Lobby


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05