Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,8
baserat på 342 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 342 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 9,1
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 9,1
  • Personal 9,0
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 8,2
Sortera efter

STEPHEN P. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde en natt i april 2016
A SHORT BREAK IN A BEAUTIFUL CITY
We decided to take a short break in Laos and chose the hotel due to its reviews. The room was spacious and the hotel is in a great position for exploring the city. We hired push bikes. The breakfast was superb.
Recenserad 12 april 2016

Stephen C. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Short Stay in Vientiane
We really enjoyed the Dhavara. The room was first class and the staff were excellent. We could walk to the night markets and dozens of restaurants and shops
Recenserad 15 mars 2016

Tanatip T. från Thailand
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Enjoyable Stay
Comfortable bed in large room. Very good service by staff. Enjoyed good breakfast selection.
Recenserad 15 mars 2016

Viktor M. från USA
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i januari 2016
A true boutique hotel
Nice facility, caring staff,good restaurant
Very good experience. Qiet elegant stay experience. Five minutes free hotel shuttle to attractions.
Recenserad 24 januari 2016

ABDUL O. från Malaysia
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i december 2015
nice boutique hotel
1. The decor, spaciousness and cleanliness of the room
Overall I enjoyed my stay at Dhavara. The only setback is the limited menu in the restaurant and the lack of exercise facilities.
Recenserad 02 januari 2016

Patcharagorn N. från Thailand
Reste med partner
Bodde en natt i mars 2015
Very nice hotel
Room view staff
It was great there
Recenserad 28 december 2015

Nattanee S. från Thailand
Gruppresenär
Bodde en natt i december 2015
Very nice hotel, clean and comfortable
Luxury clean
Recenserad 24 december 2015

Herbert W. från Schweiz
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i december 2015
Great
Location, Room Size, Breakfast
The hotel is very nice, and we would go there again, but one tourist visit of Vientiane is enough.
Recenserad 06 december 2015

Viveca A. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i november 2015
Not too big. Feeling like old Lao style. Large roo
Clean, not too big, great athmosphere
Just much moore than I expected
Recenserad 03 december 2015

Nilufar H. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde en natt i november 2015
Enjoyable Stay
Comfort, location, staff service
Most enjoyable
Recenserad 13 november 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: