Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Fuente Osmena, Cebu City, Filippinerna 6000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 1102 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,8
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (1102)
Sortera efter:
Johan W. Reste med partner Sweden, den 17 november 2015
okej

city trevligt bra
8
21 nätter helt okej har varit på diplomat 4 gånger nu. dom har börjat att renovera också 99% trevlig personal se you next to com.
Anmäl det här omdömet
Freddy M. Reste med partner Switzerland, den 15 september 2011
sehr gut gelegenes hotel. freundlicher staff.

preis leistung absolut i.o.
8
schnelles problemloses check in. absolut kompetentes und freundliches personal. da werd ich wieder hingehen. zimmer sind gut und sauber.
Anmäl det här omdömet
Tonny M. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2010
enkelt hotell

billigt och ok
7,3
lite högljud ac. lite för hård säng för min smak. hotellet ligger ett par hundra meter ifrån robinson sm och går du nåra hundra meter till ner på mango ave så finns vuxen nöjena där.
Anmäl det här omdömet
A T. Ensamresenär Sweden, den 23 mars 2010
Billigt prisvärt

Lagom trevligt mycket prisvärt
6,3
För en spot styver bor du lagom bra frukost och restaurante massor av rum i olike class och valör alla Philippines flygbolag representeras här fin spa massage terrapi, barber shopp bussines center allt nära i hotelet... Här finns bitar av ett bätre hotel men front desk office och delar av personalen är nonchalant. underhåll fär och möbler på rummen är under målig för ett hotel
Restaurangtips: Light house restaurante bredvid Mango Park Hotel
Anmäl det här omdömet
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 7 december 2009
Centralt hotell

Centralt, safebox på rummet.
5
Hotellet ligger rätt så centralt. Nära till Fuente Osmena som runt omkring denna plats erbjuder shopping, party, Casino m.m. Hotellets säkerhet var så där med ett antal vakter men dom kollar inte alla personer som går in och ut. Rummen var som 2 stjärnigt hotell. Luktade rök och sängen var så där. Bra att det fanns safety-box på rummen. Men i helhet så var allt ok om man endast skall stanna några dagar.
Anmäl det här omdömet
Rudy H. Reste med partner Philippines, den 6 februari 2016
Diplomat Hotel

Hotel Staffs are nice and approachable, location is good and affordable room rates
7,7
we stayed there for 2 nights and it was good but there is a need for a room improvement; cracked on the walls, no exhaust fan, damaged tiles at the bathroom and no spray faucet.
Anmäl det här omdömet
Crody E. Familj med äldre barn Canada, den 5 februari 2016
good stay

close to establishments and clinics.
6,3
Anmäl det här omdömet
Jin K. Reste med partner South Korea, den 30 december 2015
reasonable for a late check in

location, budget, kindness
7,7
because of the location,and budget, i usually visit here. it's reasonable and I will come if i need to go to Bohol again. the staff is very kind
Anmäl det här omdömet
Kevin G. Familj med äldre barn Australia, den 12 december 2015
stay at basic

reception
6
okay about 745am to 8am to 9am there was renovation going on upstairs this noise stopped every day at 9am i suggested to reception staff they they start construction a little bit later so customers could get a sleep no reply just dumb looks from staff. stayed for 8 days due to relative in local hospital showers were hot only once after 10am. staff forgot to clean room on one occasion & had to wear thongs on shower floor to avoid getting tinea. i have stayed at this hotel several times over a period of 7 years & standards appears to be lowering a little more each time possibly up to a 2 & a half star standard
Anmäl det här omdömet
Raymond S. Ensamresenär Switzerland, den 2 december 2015
quiet in the middle of the City

Location, parking space, bed
8,3
- Location is in center of the City - 20? carparks, always a free space - check-in is fast and easy (Deposit PHP 1'000) - Money change available (but rates only average) - rooms are clean and quiet - CR needs a renovation - beds are very comfortable - there is given a small toiletries - plenty TV channels, WiFi works fast - Restaurant is OK, but closes 10pm
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06