Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 100
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 1075
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,8
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (1075)
Sortera efter:
Freddy M. Reste med partner Switzerland, den 15 september 2011
sehr gut gelegenes hotel. freundlicher staff.

preis leistung absolut i.o.
8
schnelles problemloses check in. absolut kompetentes und freundliches personal. da werd ich wieder hingehen. zimmer sind gut und sauber.
Tonny M. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2010
enkelt hotell

billigt och ok
7,3
lite högljud ac. lite för hård säng för min smak. hotellet ligger ett par hundra meter ifrån robinson sm och går du nåra hundra meter till ner på mango ave så finns vuxen nöjena där.
A T. Ensamresenär Sweden, den 23 mars 2010
Billigt prisvärt

Lagom trevligt mycket prisvärt
6,3
För en spot styver bor du lagom bra frukost och restaurante massor av rum i olike class och valör alla Philippines flygbolag representeras här fin spa massage terrapi, barber shopp bussines center allt nära i hotelet... Här finns bitar av ett bätre hotel men front desk office och delar av personalen är nonchalant. underhåll fär och möbler på rummen är under målig för ett hotel
Restaurangtips: Light house restaurante bredvid Mango Park Hotel
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 7 december 2009
Centralt hotell

Centralt, safebox på rummet.
5
Hotellet ligger rätt så centralt. Nära till Fuente Osmena som runt omkring denna plats erbjuder shopping, party, Casino m.m. Hotellets säkerhet var så där med ett antal vakter men dom kollar inte alla personer som går in och ut. Rummen var som 2 stjärnigt hotell. Luktade rök och sängen var så där. Bra att det fanns safety-box på rummen. Men i helhet så var allt ok om man endast skall stanna några dagar.
Patrick G. Affärsresenär United Kingdom, den 13 juni 2015
good location

friendly staff
6,3
ya....3 stars......haha 3 phillipino stars i ld say......rooms are nicely large , hotel is old ...but clean and works fine...........good location midtown....
Ramin F. Ensamresenär United Kingdom, den 7 juni 2015
It could be cleaner and better shower quality

Location, friendly stuff and good size rooms
7,3
Good but it could be better , though it worth the money i paid for it
Shenalyn W. Familj med äldre barn Philippines, den 3 juni 2015
insufficient

hotel is nice and clean
9
it was alright.. my only problem was i booked and paid extra bed but they did not bother to put it on the first nite.. i paid 6$ a night for extra bed that dont show up till we ask the 2nd day... they even dont nother to give a refund... i guess if you dont ask you dont get what you pay for.. just saying!
Marissa B. Affärsresenär Philippines, den 17 maj 2015
.

.
6,7
David E. Reste med partner United States of America, den 14 maj 2015
Diplomat

value, location, comfort
8
my first choice whenever in Cebu
George A. Affärsresenär United States of America, den 14 maj 2015
Stay at Deplomat Hotel Cebu City

Quite.. Secure... Location
9
Good I think it is a good value and the Staff is helpful and polite.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02