eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Svit Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Restaurang Diplomat Hotel Cebu City - Festvåning Diplomat Hotel Cebu City - Lobby Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum
Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 100
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

från 997 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,7
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (997)
Sortera efter:
Freddy M. Reste med partner Switzerland, den 15 september 2011
sehr gut gelegenes hotel. freundlicher staff.

preis leistung absolut i.o.
8
schnelles problemloses check in. absolut kompetentes und freundliches personal. da werd ich wieder hingehen. zimmer sind gut und sauber.
Tonny M. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2010
enkelt hotell

billigt och ok
7,3
lite högljud ac. lite för hård säng för min smak. hotellet ligger ett par hundra meter ifrån robinson sm och går du nåra hundra meter till ner på mango ave så finns vuxen nöjena där.
A T. Ensamresenär Sweden, den 23 mars 2010
Billigt prisvärt

Lagom trevligt mycket prisvärt
6,3
För en spot styver bor du lagom bra frukost och restaurante massor av rum i olike class och valör alla Philippines flygbolag representeras här fin spa massage terrapi, barber shopp bussines center allt nära i hotelet... Här finns bitar av ett bätre hotel men front desk office och delar av personalen är nonchalant. underhåll fär och möbler på rummen är under målig för ett hotel
Restaurangtips: Light house restaurante bredvid Mango Park Hotel
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 7 december 2009
Centralt hotell

Centralt, safebox på rummet.
5
Hotellet ligger rätt så centralt. Nära till Fuente Osmena som runt omkring denna plats erbjuder shopping, party, Casino m.m. Hotellets säkerhet var så där med ett antal vakter men dom kollar inte alla personer som går in och ut. Rummen var som 2 stjärnigt hotell. Luktade rök och sängen var så där. Bra att det fanns safety-box på rummen. Men i helhet så var allt ok om man endast skall stanna några dagar.
Billy C. Reste med partner United States of America, den 10 juli 2014
ok

ok
8,7
ok
Philippe K. Ensamresenär France, den 29 juni 2014
good for a couple of days

room size , personal is friendly and efficient, prize is correct
7
Rooms are good sized and all included (fridge , safe, tv, aircon) but bathroom needs serious renovations, (towels are thin as cigarette paper,shower is rusty and not that clean ,etc..). Anyway good hotel to stay for a couple of days as the cost is correct.
Mark C. Reste med partner Australia, den 21 juni 2014
good food,good location and attentive staff

food ,quiet and friendly
9
it was nice and quiet,the food was great and the staff vary friendly and attentive...will be staying there again.
Karen K. Ensamresenär United States of America, den 17 maj 2014
Great bargain

Price, quiet, clean
7,7
I arrived in Cebu at 1 AM, but the check in was fast and easy, no problems with my reservation. I just wish they had coffee in the room, as trying to find good coffee near the hotel was difficult. The small restaurant had a limited menu, and I didn't have the energy to adventure out. A great over-night hotel for catching my transport the following day.
Jose R. Gruppresenär United States of America, den 30 april 2014
Great location for people that wants bars close

Location location location
8
Good, food was good staff were attentive.price was just right. Best of all location was great for partying!
Joseph T. Gruppresenär United States of America, den 30 april 2014
I've stayed in hotels and this is the best value.

Location close to everything, food is great for the money, excellent staff & Security
9,7
Great experience ad before. Stayed here several times and will again.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - SvitDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - RestaurangDiplomat Hotel Cebu City - FestvåningDiplomat Hotel Cebu City - LobbyDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3C06