eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 100
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

från 1041 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,8
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (1041)
Sortera efter:
Freddy M. Reste med partner Switzerland, den 15 september 2011
sehr gut gelegenes hotel. freundlicher staff.

preis leistung absolut i.o.
8
schnelles problemloses check in. absolut kompetentes und freundliches personal. da werd ich wieder hingehen. zimmer sind gut und sauber.
Tonny M. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2010
enkelt hotell

billigt och ok
7,3
lite högljud ac. lite för hård säng för min smak. hotellet ligger ett par hundra meter ifrån robinson sm och går du nåra hundra meter till ner på mango ave så finns vuxen nöjena där.
A T. Ensamresenär Sweden, den 23 mars 2010
Billigt prisvärt

Lagom trevligt mycket prisvärt
6,3
För en spot styver bor du lagom bra frukost och restaurante massor av rum i olike class och valör alla Philippines flygbolag representeras här fin spa massage terrapi, barber shopp bussines center allt nära i hotelet... Här finns bitar av ett bätre hotel men front desk office och delar av personalen är nonchalant. underhåll fär och möbler på rummen är under målig för ett hotel
Restaurangtips: Light house restaurante bredvid Mango Park Hotel
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 7 december 2009
Centralt hotell

Centralt, safebox på rummet.
5
Hotellet ligger rätt så centralt. Nära till Fuente Osmena som runt omkring denna plats erbjuder shopping, party, Casino m.m. Hotellets säkerhet var så där med ett antal vakter men dom kollar inte alla personer som går in och ut. Rummen var som 2 stjärnigt hotell. Luktade rök och sängen var så där. Bra att det fanns safety-box på rummen. Men i helhet så var allt ok om man endast skall stanna några dagar.
Luc C. Ensamresenär Canada, den 16 januari 2015
Good deal for thise whi want to be in the action!

This hotel is really well placed, near Fuente Osmeña. The rooms are clean and you have an easy access to everything as soon as you are outside.
8
I had a good stay there. Calm, quiet and friendly personal to serve you.
Mark C. Reste med partner Australia, den 13 januari 2015
good location,friendly staff

friedly staff
9,7
the food its great and good location,friedly staff....etc
Elyn B. Familj med småbarn Philippines, den 30 december 2014
Needs refurbishing

Location, Location, Location
5,7
Sangho J. Ensamresenär South Korea, den 29 december 2014
good place

cheap, location, kindness
6,7
Robert C. Gruppresenär Australia, den 27 december 2014
Reasonable

Average
5
The ok is good for a cheap stay in location a short taxi ride from most attractions and malls. The hotel itself is dated and scruffy but when we visited it was clean and comfortable.
Edgar V. Familj med småbarn Philippines, den 25 december 2014
If not for its location

Location, staff temperament, location
5,7
Not so good. The room smelled and there were roaches.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B04