eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Svit Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Restaurang Diplomat Hotel Cebu City - Festvåning Diplomat Hotel Cebu City - Lobby Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum
Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum
Läge: Cebu City Antal rum: 100
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

från 977 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,7
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (977)
Freddy M. Reste med partner Switzerland, den 15 september 2011
sehr gut gelegenes hotel. freundlicher staff.

preis leistung absolut i.o.
8
schnelles problemloses check in. absolut kompetentes und freundliches personal. da werd ich wieder hingehen. zimmer sind gut und sauber.
Tonny M. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2010
enkelt hotell

billigt och ok
7,3
lite högljud ac. lite för hård säng för min smak. hotellet ligger ett par hundra meter ifrån robinson sm och går du nåra hundra meter till ner på mango ave så finns vuxen nöjena där.
A T. Ensamresenär Sweden, den 23 mars 2010
Billigt prisvärt

Lagom trevligt mycket prisvärt
6,3
För en spot styver bor du lagom bra frukost och restaurante massor av rum i olike class och valör alla Philippines flygbolag representeras här fin spa massage terrapi, barber shopp bussines center allt nära i hotelet... Här finns bitar av ett bätre hotel men front desk office och delar av personalen är nonchalant. underhåll fär och möbler på rummen är under målig för ett hotel
Restaurangtips: Light house restaurante bredvid Mango Park Hotel
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 7 december 2009
Centralt hotell

Centralt, safebox på rummet.
5
Hotellet ligger rätt så centralt. Nära till Fuente Osmena som runt omkring denna plats erbjuder shopping, party, Casino m.m. Hotellets säkerhet var så där med ett antal vakter men dom kollar inte alla personer som går in och ut. Rummen var som 2 stjärnigt hotell. Luktade rök och sängen var så där. Bra att det fanns safety-box på rummen. Men i helhet så var allt ok om man endast skall stanna några dagar.
Ping H. Gruppresenär China, den 17 mars 2014
affordable and good location

less expensive, easy accessible, good resturant
7,3
good location, less expensive, nice staff and convenient! good resturant
Chu S. Ensamresenär Malaysia, den 15 mars 2014
Value for money but not the best

Taxi are just right I front of you, walking distance shopping mall and restaurants.
7
Rinichiro K. Affärsresenär Japan, den 3 mars 2014
Basically comfortable

Location, cleanliness and good for cost
7
Generally I'm satisfied with my stay in this hotel, but I noticed the facilities getting old. Especially they have to improve the quality of tap water. It seems to include much minerals or something, bad for your skin and hair.
Annah R. Familj med äldre barn Philippines, den 23 februari 2014
Old business hotel but clean and near the schools

Very conveniently located , near Cebu Institute of medicine and not so far from malls or shopping area. Front desk staff are friendly but not the housekeeping people
7
Our stay was okay except for the beddings which are quite old and looks dirty white. Requested the housekeeping staff to change the linen but they seem unhappy with the request
John B. Reste med partner Canada, den 22 januari 2014
Good value and location

Location,taxis in front, secure
6,3
We stayed here several times and found it to be a good location for shopping and dining. Front desk was efficient. Restaurant staff need to be reminded that they are there to serve the customers, not just chat in the kitchen.
Rinichiro K. Ensamresenär Japan, den 16 januari 2014
Comfortable

Good cost performance, cleanliness and nice location
8
I'm a regular customer here. There's nothing special in this hotel, but all the services and equipments meets the standard I require.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - SvitDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - RestaurangDiplomat Hotel Cebu City - FestvåningDiplomat Hotel Cebu City - LobbyDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3C03