eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa på karta)

Boka nu!

Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 100
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 1058 omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,8
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (1058)
Sortera efter:
Freddy M. Reste med partner Switzerland, den 15 september 2011
sehr gut gelegenes hotel. freundlicher staff.

preis leistung absolut i.o.
8
schnelles problemloses check in. absolut kompetentes und freundliches personal. da werd ich wieder hingehen. zimmer sind gut und sauber.
Tonny M. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2010
enkelt hotell

billigt och ok
7,3
lite högljud ac. lite för hård säng för min smak. hotellet ligger ett par hundra meter ifrån robinson sm och går du nåra hundra meter till ner på mango ave så finns vuxen nöjena där.
A T. Ensamresenär Sweden, den 23 mars 2010
Billigt prisvärt

Lagom trevligt mycket prisvärt
6,3
För en spot styver bor du lagom bra frukost och restaurante massor av rum i olike class och valör alla Philippines flygbolag representeras här fin spa massage terrapi, barber shopp bussines center allt nära i hotelet... Här finns bitar av ett bätre hotel men front desk office och delar av personalen är nonchalant. underhåll fär och möbler på rummen är under målig för ett hotel
Restaurangtips: Light house restaurante bredvid Mango Park Hotel
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 7 december 2009
Centralt hotell

Centralt, safebox på rummet.
5
Hotellet ligger rätt så centralt. Nära till Fuente Osmena som runt omkring denna plats erbjuder shopping, party, Casino m.m. Hotellets säkerhet var så där med ett antal vakter men dom kollar inte alla personer som går in och ut. Rummen var som 2 stjärnigt hotell. Luktade rök och sängen var så där. Bra att det fanns safety-box på rummen. Men i helhet så var allt ok om man endast skall stanna några dagar.
Miracle J. Familj med småbarn Philippines, den 25 april 2015
Very Accomodating Staff, affordable price

Accommodating and helpful Staff, Descent accommodation at an Affordable price
9
I used to work in a 5 Star Hotel abroad as Housekeeper and sad to say if I rate the place I can only give 3/5 when it comes to cleanliness NOT because the housekeeper doesn't do their job well but because the facilities are old and needs to be replaced. Shower, Sink and Toilet Bowl needs to be replaced or be cleaned thoroughly. Above all I find the place very relaxing, accommodating and very helpful crew, clean and descent place for a family. The location is near the Hospital and Mall. I highly recommend this to my filipino friends and foreigners that may visit Cebu. Just wanna say thanks to all the staffs of front desk and restaurant (who let us borrow their plates) we really appreciate your help and hospitality especially to the housekeepers who did a very good job. - guest 421 & 428
Lawrence H. Reste med partner United Kingdom, den 23 april 2015
Great Value

PRICE, STAFF, LOCATION
8,3
This is certainly not the Marriott, but the rooms are clean, comfortable and the staff are extremely helpful, making this hotel the best value in Cebu
Philip D. Reste med partner Australia, den 17 april 2015
Short Stay

Location, price, open 24 hours
5,7
Just ok, room was not as good as expected, low water pressure. Needs an overall badly
Marrissa A. Reste med partner Philippines, den 25 mars 2015
Old hotel

Staff are friendly, near Robinson mall, easy access to the city
6,3
The staff are friendly but the hotel is old and they are having an ongoing hotel carpentry.
Jason K. Ensamresenär United Kingdom, den 11 mars 2015
Diplomat Hotel

location, large room, couple of the staff
5,3
Jason K. Ensamresenär United Kingdom, den 7 mars 2015
very average

location, some of the staff, opposite a Seven Eleven store
4

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B03