eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Cebu City, Cebu City, Filippinerna 6000 (Visa karta)

Boka nu!

Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Svit Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Restaurang Diplomat Hotel Cebu City - Festvåning Diplomat Hotel Cebu City - Lobby Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidan Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum
Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Mötesrum Diplomat Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Cebu City Antal rum: 100
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

från 1024 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,7
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,9
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (1024)
Sortera efter:
Freddy M. Reste med partner Switzerland, den 15 september 2011
sehr gut gelegenes hotel. freundlicher staff.

preis leistung absolut i.o.
8
schnelles problemloses check in. absolut kompetentes und freundliches personal. da werd ich wieder hingehen. zimmer sind gut und sauber.
Tonny M. Ensamresenär Sweden, den 27 december 2010
enkelt hotell

billigt och ok
7,3
lite högljud ac. lite för hård säng för min smak. hotellet ligger ett par hundra meter ifrån robinson sm och går du nåra hundra meter till ner på mango ave så finns vuxen nöjena där.
A T. Ensamresenär Sweden, den 23 mars 2010
Billigt prisvärt

Lagom trevligt mycket prisvärt
6,3
För en spot styver bor du lagom bra frukost och restaurante massor av rum i olike class och valör alla Philippines flygbolag representeras här fin spa massage terrapi, barber shopp bussines center allt nära i hotelet... Här finns bitar av ett bätre hotel men front desk office och delar av personalen är nonchalant. underhåll fär och möbler på rummen är under målig för ett hotel
Restaurangtips: Light house restaurante bredvid Mango Park Hotel
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 7 december 2009
Centralt hotell

Centralt, safebox på rummet.
5
Hotellet ligger rätt så centralt. Nära till Fuente Osmena som runt omkring denna plats erbjuder shopping, party, Casino m.m. Hotellets säkerhet var så där med ett antal vakter men dom kollar inte alla personer som går in och ut. Rummen var som 2 stjärnigt hotell. Luktade rök och sängen var så där. Bra att det fanns safety-box på rummen. Men i helhet så var allt ok om man endast skall stanna några dagar.
James I. Affärsresenär United Kingdom, den 5 november 2014
Overnight stay for business

Central location. Comfortable room. A Thai restaurant just a few meters down the road.
7
Perfect for an overnight business stop. The first room I was given smelt strongly of cigarette smoke, so I asked to change rooms which they did without fuss.
Janghyun C. Ensamresenär South Korea, den 24 oktober 2014
good and easy place

gud location for hang out at nyt, kind staffs and so on
8,3
it is normal and cheap place for private travellers..mango takes 3mins by taxi and very close from ayala and sm mall..that's why always reserve every time visit cebu.. but need conquest of insects..sometimes can see ants and cockroach..except these things it is not bad
Kressle G. Reste med partner Philippines, den 16 oktober 2014
Budget-friendly

Affordable
6
It's quiet a good place to stay in for a night but not highly recommended for those who plan to stay longer. The hotel seems too old with scratched walls, broken doorknobs and rusty faucets. But nevertheless, it is located close to many conveniences nearby.
Satoshi S. Ensamresenär Japan, den 30 september 2014
cold shower

near to the fente circle,safety box
5,7
Hot water system has broken.A staff fixed it,but broke again next day.When I enterd the room,I saw 2 cockroaches.Twin beds were very small.Need one thousand pesos as doposit.I could use wifi only near to the door.Hotel staffs were nice and kind.
Hily G. Ensamresenär Philippines, den 12 september 2014
Good location, good for budget travelers

good price for a budget hotel, near supermarkets, near to a Mall
9
It was okay for budget stay. The bed is quite small for twin occupancy. House restaurant is good and affordable.
Gerson H. Reste med partner Brazil, den 11 september 2014
Old building and not very clean.

price and staff
6,7
The building was very old and when we arrived we found some small cockroaches. The bathroom and the locker did not work very well. Although for its price it was ok I don't plan to go back there again. The good point is that the staff were very kind.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - SvitDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - RestaurangDiplomat Hotel Cebu City - FestvåningDiplomat Hotel Cebu City - LobbyDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - Hotellet från insidanDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - GästrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - MötesrumDiplomat Hotel Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3B08