Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Djemaa El Fna Hotel Cecil

Derb Sidi Bouloukate, Place Djemaa El Fna, Medina, Marrakech, Marocko (Visa på karta)

Boka nu!

Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Festvåning Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Utsikt Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Svit Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan
Område: Medina Antal rum: 36
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 225
omdömen

Valuta för pengarna
8,5
Läge
9,6
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (225)
Sortera efter:
Royne H. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2015
Bra läge och valuta för pengarna.

Personalen, läget och renligheten
7
Trivsamt, dock fungerade inte värmen så det blev en ganska frostig nyårsmorgon
Ghizlane B. Familj med småbarn Sweden, den 7 april 2013
stannade bara en natt skulle vidare

jättebra läge,nära till torget,bra rum
8,3
bara bra men kanske för kort tid att säga nått men annars var jag nöjd
Tonis T. Reste med partner Sweden, den 18 december 2012
Charmig prisvärd riyad 50 m från Djemaa el Fna

Perfekt läge, intim atmosfär
7,7
"Cecil" är en trevlig, intim liten riyad i en gränd alldeles intill (ca 50 m från) det stora Marrakech-torget Djemaa el Fna. Arkitekturen är typiskt marockansk/arabisk med en vackert dekorerad innegård där det dessutom växer en enormt hög palm (vars krona höjer sig 6-7 m ovanför takterrassen). Rummen är också stilenligt moriska och varmvattnet i duschen fungerar utmärkt. Servicen? Nåja. Vänlig och tjänstvillig reception, men rumsstädningen får man påminna om. Frukosten serveras på takterrassen (strålande utsikt över Djemaa el Fna) av en överarbetad servitör. Det tar alltså sin tid och det man får är föga upphetsande: nèskaffe, pain riche, marmelad, varm mjölk och mint-te. Läget är som sagt förträffligt, men det har också sin baksida: taxi kan inte köra ända fram, utan man får kånka på sitt bagage något hundratal meter.
Britt H. Reste med partner Sweden, den 15 december 2012
Mycket trevlig hotell samt trevlig personal

Utmärkt läge vid Djemaa El Fna
9,3
Rent och välstädat. Kallt morgon och kväll i december. Mycket trevlig personal. Mitt i gamla stans centrum och med god enkel frukost på terassen.
Guy F. Reste med partner France, den 26 juni 2015
Very good location but difficult to find

location; beautiful yard; room space
8,3
Staff was most helpful. One minute from the Jemma El Fna square
Humaira Y. Gruppresenär Malaysia, den 5 juni 2015
Best location

Location, location, location
8
Mathieu S. Reste med partner Netherlands, den 31 maj 2015
Value for money.

Helpful staff, Location, Good breakfast
9,7
The room was okay, it's clean & nice. Really value for money. The nice thing about breakfast is it's unlimited. You can have your coffee, milk, freshly squeezed orange juice, bread, croissant, egg all you want. The wifi is fast & the shared rest room & bathroom is clean.. But not all times especially if there are untidy guests around. The only thing I didn't like is this hotel can be so noisy at times because of other guests who are in groups, you cannot really be sure if you will have a nice peaceful sleep.. Sometimes you will be shocked at the middle of the night or early in the morning because of noisy guests. We're a couple who stayed here for 7 days by the way, all in all I like this hotel because of it's really a value hotel & the location is perfect, it's near every tourist sites, restaurants & souks. I am recommending this hotel for people who are on budget & wants a quality stay. Have a pleasant stay
Khadija O. Gruppresenär Ireland, den 11 maj 2015
great location friendly staff

decor location and peace
7,7
I enjoyed my stay, it was exactly what I expected.
Ziva C. Reste med partner Slovenia, den 2 maj 2015
Great location

location, roof terrace
7,7
The hotel is nice on a great location. Breakfast is good. Unfortunately it was quite noisy (renovation works early in the morning and loud guests during the night). Rooms were not cleaned every day, not even every other day.
Magdalena M. Reste med partner Poland, den 4 april 2015
best budget place ever

location., cleanlines, value for money
10

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Djemaa El Fna Hotel Cecil MarrakechDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrassDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrassDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - FestvåningDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - UtsiktDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - SvitDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04