eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Djemaa El Fna Hotel Cecil

Derb Sidi Bouloukate, Place Djemaa El Fna, Medina, Marrakech, Marocko (Visa karta)

Boka nu!

Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Festvåning Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Utsikt Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Svit Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan
Område: Medina Antal rum: 36
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 202 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
9,6
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,8
Alla omdömen (202)
Sortera efter:
Royne H. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2015
Bra läge och valuta för pengarna.

Personalen, läget och renligheten
7
Trivsamt, dock fungerade inte värmen så det blev en ganska frostig nyårsmorgon
Ghizlane B. Familj med småbarn Sweden, den 7 april 2013
stannade bara en natt skulle vidare

jättebra läge,nära till torget,bra rum
8,3
bara bra men kanske för kort tid att säga nått men annars var jag nöjd
Tonis T. Reste med partner Sweden, den 18 december 2012
Charmig prisvärd riyad 50 m från Djemaa el Fna

Perfekt läge, intim atmosfär
7,7
"Cecil" är en trevlig, intim liten riyad i en gränd alldeles intill (ca 50 m från) det stora Marrakech-torget Djemaa el Fna. Arkitekturen är typiskt marockansk/arabisk med en vackert dekorerad innegård där det dessutom växer en enormt hög palm (vars krona höjer sig 6-7 m ovanför takterrassen). Rummen är också stilenligt moriska och varmvattnet i duschen fungerar utmärkt. Servicen? Nåja. Vänlig och tjänstvillig reception, men rumsstädningen får man påminna om. Frukosten serveras på takterrassen (strålande utsikt över Djemaa el Fna) av en överarbetad servitör. Det tar alltså sin tid och det man får är föga upphetsande: nèskaffe, pain riche, marmelad, varm mjölk och mint-te. Läget är som sagt förträffligt, men det har också sin baksida: taxi kan inte köra ända fram, utan man får kånka på sitt bagage något hundratal meter.
Britt H. Reste med partner Sweden, den 15 december 2012
Mycket trevlig hotell samt trevlig personal

Utmärkt läge vid Djemaa El Fna
9,3
Rent och välstädat. Kallt morgon och kväll i december. Mycket trevlig personal. Mitt i gamla stans centrum och med god enkel frukost på terassen.
Rachel C. Reste med partner United Kingdom, den 18 mars 2015
Great location

Location, value for money, staff help
9,3
William F. Ensamresenär United States of America, den 16 mars 2015
100% would stay again/recommend - perfect spot!

Location, helpful, clean
8,7
I was in Marrakech for 4 nights in mid-March. Excellent stay. The noise of the square is easily heard at night, but I want to emphasize that any hotel that is in such an incredible spot close to the square will be similar. The owner and staff are very helpful and accommodating - even serving coffee (just for me!) on the terrace and helping advise on prices for the souks. $20-30USD was reasonable for my double room with A/C, and I had at least 5 minutes of hot water each day. The other guests were not noisy, but the way sound carries through the open center area would have been a factor with a party crew staying. I did not get cleaning service while there, although I took the key many times and I was actually more comfortable without anyone else entering the room. The bed and pillows were comfortable. Ask for another blanket if you're cold. Pros: clean, cheap, helpful staff, overall very pleasant. Nothing but good to say. Cons: not for the noise-sensitive before midnight (stay further from the square and away from major roads), expensive compared to some other riads not so easily booked online.
Brian T. Ensamresenär United Kingdom, den 8 mars 2015
Three nights in Marrakech

The rooms, breakfast and the helpful staff.
10
My stay was problem free and enjoyable. I also stayed there again when I came back to Marrakesh at the end of my holiday. I arrived early and had to wait for the room to be made available and was offered a free breakfast. The only issue, not to do with the hotel, was that the google map that I printed off was wrong. The hotel is easy to find in the alley between the Cafe Balcon Glace and the Pharmacy on the corner.
Hussam S. Ensamresenär Egypt, den 1 mars 2015
Excellent (Loc+Staf+Rm+Val) & V.G.(Ht+BR) & G.(No)

1- V. Excellent LOCATION & STAFF 2- Maroc Deco. Style ROOM w.\ V.G. Sat Flat TV 3- VALUE for Money & Nice ROOF + PATIO
9,3
LOCATION: More than Excel. _In heart of (Old Town=Medina) _20m/1min. Walk fr. Djamaa El-Fna pedestrian sq. +50m fr. Souk Cuisine +100m fr Souk Medina _In Qt. tiled alley near “Maroc Post” +Vicinity of main str. Of local bus st. &Koutoubiya Mosque=200m/3min W. _Bahia+Badi Palace =1km/12min W. _Tr.+CTM Intercity bus St. =3km/easy 40min W./or Bus#8-10-66-../4dh _Public Intercity cheaper bus st. @opposite edge of Medina =1.5km/15min W./ or Bus#1-8-10-13-66-.. _Airp. =5km/Local Bus#19+30dh/Taxi+60dh ROOM: Excel. _D. Bed Ens. Rm. _Maroc Decor. Neat cln. med size=10m2 _2 window str+patio V._28” flat sat TV w.tons all lang. ch. _V.G.ac+ no fan +mirror-cub- sm (table+desk+2chair+2 S.desk)+many lamps BATHR.: Own med. Size w. wind.=(Sh+Bath+Elev. Basin) +V.hot water +mirror-2towel-tissue-G.liquid soap-no shampo HOTEL: V.G. _2 attached part semi big Ancient Maroc style bldg. _3fl. w.\ no Elev +2 Nice Green Patio Sit. A. +G. large size multi sit A. sunny Terrace city V. _sm. Lobby _No (Com. Kitch +Safe Box but, Secure) _Idon’t use WF BR: not more than V.G. _07:00-10:30_ In big open-air city V. roof w.\side covered tent A. _open Buffet consists of:Tea+Cof+Choco+Milk+(fresh) orange Juice/ types of Bread+Croissant/ Butter+Jam+Honey+Olive+Cheese+Egg _Clear Problem is responsible Rest man is not bad. but, working alone &Stand up in attach Kitch to work not inside Rest so, can’t follow Food items shortage +cln. works STAFF: Excel. &are working (4D. don’t make any wrong w. me! +love to serve) _24hr+Multi lang.+Rm. Ser. daily.+G. map+tour+store+know G. currency ex. Cls.
Taylor A. Reste med partner United States of America, den 27 februari 2015
Great hotel!

Location, exoticity, price
9,3
Yong F. Ensamresenär Netherlands, den 12 februari 2015
great cheap hotel

location, location, staff
9,7
had good stay, enjoyed it.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Djemaa El Fna Hotel Cecil MarrakechDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrassDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrassDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - FestvåningDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - UtsiktDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - SvitDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3A03