eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Djemaa El Fna Hotel Cecil

Derb Sidi Bouloukate, Place Djemaa El Fna, Medina, Marrakech, Marocko (Visa karta)

Boka nu!

Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Festvåning Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Utsikt Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Svit Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan
Område: Medina Antal rum: 36
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 192 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
9,5
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,8
Alla recensioner (192)
Sortera efter:
Royne H. Reste med partner Sweden, den 1 januari 2015
Bra läge och valuta för pengarna.

Personalen, läget och renligheten
7
Trivsamt, dock fungerade inte värmen så det blev en ganska frostig nyårsmorgon
Ghizlane B. Familj med småbarn Sweden, den 7 april 2013
stannade bara en natt skulle vidare

jättebra läge,nära till torget,bra rum
8,3
bara bra men kanske för kort tid att säga nått men annars var jag nöjd
Tonis T. Reste med partner Sweden, den 18 december 2012
Charmig prisvärd riyad 50 m från Djemaa el Fna

Perfekt läge, intim atmosfär
7,7
"Cecil" är en trevlig, intim liten riyad i en gränd alldeles intill (ca 50 m från) det stora Marrakech-torget Djemaa el Fna. Arkitekturen är typiskt marockansk/arabisk med en vackert dekorerad innegård där det dessutom växer en enormt hög palm (vars krona höjer sig 6-7 m ovanför takterrassen). Rummen är också stilenligt moriska och varmvattnet i duschen fungerar utmärkt. Servicen? Nåja. Vänlig och tjänstvillig reception, men rumsstädningen får man påminna om. Frukosten serveras på takterrassen (strålande utsikt över Djemaa el Fna) av en överarbetad servitör. Det tar alltså sin tid och det man får är föga upphetsande: nèskaffe, pain riche, marmelad, varm mjölk och mint-te. Läget är som sagt förträffligt, men det har också sin baksida: taxi kan inte köra ända fram, utan man får kånka på sitt bagage något hundratal meter.
Britt H. Reste med partner Sweden, den 15 december 2012
Mycket trevlig hotell samt trevlig personal

Utmärkt läge vid Djemaa El Fna
9,3
Rent och välstädat. Kallt morgon och kväll i december. Mycket trevlig personal. Mitt i gamla stans centrum och med god enkel frukost på terassen.
Yong F. Ensamresenär Netherlands, den 12 februari 2015
great cheap hotel

location, location, staff
9,7
had good stay, enjoyed it.
Leslie B. Reste med partner United Kingdom, den 27 januari 2015
Laidback

The location, the staff and breakfast on the roof terrace.
8,7
Excellent
Joanne H. Reste med partner United Kingdom, den 25 januari 2015
Lovely

Great location. Clean. Friendly staff.
9
Everything was just fine. The hotel arranged a taxi to meet us at the hotel. We get to the hotel around 3 hours before check in time but our room was ready. Great location. Literally a few steps from the square. Breakfast was good and fresh. Good ensuite. Comfy bed. We were on the gf and it was a little noisy from the ally and drums on the square so if this will keep you up, take ear plugs.
Malgorzata F. Ensamresenär Poland, den 22 januari 2015
Value for the money!

Location,Location,Location!
9
Asha G. Reste med partner United Kingdom, den 19 januari 2015
good value for money in centeral location

location , location,staff
8,3
Good if you want a comfortable hotel room on a budget and don't need silence to sleep : )
Eileen P. Ensamresenär United Kingdom, den 13 januari 2015
We'll be back...

The Location is perfect, right in the heart of all the activity. The price of this hotel is great for the traveller on a budget. The staff couldn't have been more accomodating.
9
We had a wonderful stay. The staff were great at looking after our every need, from booking us the desert trip, looking after our luggage while we were away and flexibility with our rooms.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Djemaa El Fna Hotel Cecil MarrakechDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrassDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrassDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - FestvåningDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - UtsiktDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - SvitDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3B07