Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Djemaa El Fna Hotel Cecil

Derb Sidi Bouloukate, Place Djemaa El Fna, Medina, Marrakech, Marocko (Visa karta)

Boka nu!

Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Badrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Gästrum Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidan Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Festvåning Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Café Djemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass
Läge: Medina Antal rum: 36
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

från 112 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
9,4
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (112)
Ghizlane B. Familj med småbarn Sweden, den 7 april 2013
stannade bara en natt skulle vidare

jättebra läge,nära till torget,bra rum
8,3
bara bra men kanske för kort tid att säga nått men annars var jag nöjd
Tonis T. Reste med partner Sweden, den 18 december 2012
Charmig prisvärd riyad 50 m från Djemaa el Fna

Perfekt läge, intim atmosfär
7,7
"Cecil" är en trevlig, intim liten riyad i en gränd alldeles intill (ca 50 m från) det stora Marrakech-torget Djemaa el Fna. Arkitekturen är typiskt marockansk/arabisk med en vackert dekorerad innegård där det dessutom växer en enormt hög palm (vars krona höjer sig 6-7 m ovanför takterrassen). Rummen är också stilenligt moriska och varmvattnet i duschen fungerar utmärkt. Servicen? Nåja. Vänlig och tjänstvillig reception, men rumsstädningen får man påminna om. Frukosten serveras på takterrassen (strålande utsikt över Djemaa el Fna) av en överarbetad servitör. Det tar alltså sin tid och det man får är föga upphetsande: nèskaffe, pain riche, marmelad, varm mjölk och mint-te. Läget är som sagt förträffligt, men det har också sin baksida: taxi kan inte köra ända fram, utan man får kånka på sitt bagage något hundratal meter.
Britt H. Reste med partner Sweden, den 15 december 2012
Mycket trevlig hotell samt trevlig personal

Utmärkt läge vid Djemaa El Fna
9,3
Rent och välstädat. Kallt morgon och kväll i december. Mycket trevlig personal. Mitt i gamla stans centrum och med god enkel frukost på terassen.
Jeff A. Ensamresenär Canada, den 13 april 2014
Do not rent your room here!

Location, wifi and nothing else
4
Hotel hard to find… Non Ensuite Room means «Shared bathrooms»… and the Shared bathrooms are disgusting! Take 45 minutes to receive our breakfast, so it's more a «breakslow» than a regular breakfast (Bread, coffee/tea and jam). Noise 24h/24h!!! Impossible to sleep well! Taxis are scams/ripoff.
Reid F. Ensamresenär Australia, den 20 mars 2014
great location. strange sewerage smell

loacation, price
7
Shaikh T. Familj med äldre barn Singapore, den 3 mars 2014
For budghet hotel its ok & value for money

Nothing
6
For breakfast okay,location not really of interest, the room are small and unfriendly staff.
Haemy L. Reste med partner South Korea, den 4 januari 2014
good location and nice room

1 minute from the centre, comfortable room, clean bathroom
7
one of the nice place we stayed in morocco and beautiful and comfortable room only one thing I want to complain is that the breakfast should be ready by 7 am and we asked for bit early breakfast previous evening since we needed to leave around 7 am even though we wanted to pick some bread before leaving, the breakfast was not ready until 7:15 so we missed our breakfast we consider this as a lack of consideration of the guest who needed to depart early in the morning
Ian M. Gruppresenär United Kingdom, den 27 december 2013
comfortable, quiet, well located

location, breakfast, quiet
8,7
have stayed in many many of the hotels in these alleys off the square. This is by far the best ive stayed in for the money. my girlfriend and i in one room and a twin room for our mothers. Easy to find, directly behind the Glacier cafe which faces the square. Seems to have been recently renovated. great breakfast on the roof in the sun. Strangely quiet for one of the places in the numerous alleyways, clean. Our room had a double bed and 2 singles. They even took us in on returning from Essaouira when we abandoned The Riad Oliviers at 2 in the morning which i had mistakenly booked for New Years Eve thinking the Cecil being near the Square would be very noisy and Oliviers quiet,oh how wrong was i! Had some bus tickets for onward travel delivered there too which they kept for us.
Hans I. Ensamresenär Denmark, den 20 december 2013
nice

placement, price, clean.
7,7
satisfying. a good feeling and very friendly and service minded personnel, a problem with the internet connection was immediately solved. I missed a tv but it was okay.
Iva C. Reste med partner United Kingdom, den 23 november 2013
Comfortable stay

location, location, location
8
Stay was comfortable, location great, though a bit noisy at times - no problems encountered at hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Djemaa El Fna Hotel Cecil MarrakechDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - BadrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - GästrumDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrassDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrassDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrassDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Hotellet från insidanDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - FestvåningDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - CaféDjemaa El Fna Hotel Cecil Marrakech - Balkong/terrass


AS-AGWEB-3A07