Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Dome Resort

98 M.4 Kata Beach, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa på karta)

Boka nu!

Dome Resort Phuket - Pool Dome Resort Phuket - Pool Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Pool Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Pool Dome Resort Phuket - Utsikt Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Utsikt Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Utsikt Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Reception Dome Resort Phuket - Pool Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan
Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Utsikt Dome Resort Phuket - Utsikt Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Utsikt Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Utsikt Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan Dome Resort Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Kata Antal rum: 45
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 52
omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,3
Personal
7,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (52)
Sortera efter:
Carola O. Familj med småbarn Sweden, den 27 januari 2015
bra för pengen

personalen, läget, poolen
7,3
Bra
Anmäl det här omdömet
Louise L. Reste med partner Sweden, den 9 december 2014
Inte toppen

Läget
4,7
Anmäl det här omdömet
Mari W. Ensamresenär Sweden, den 27 oktober 2014
Myror

ladet
5
Anmäl det här omdömet
Kurt L. Reste med partner Sweden, den 26 februari 2012
Litet trevligt hotell, centralt och trevlig pers.

Garden-rum samt hotell-rum. Centralt. Nära genvägen till stranden.
9,7
Är helt nöjd med hotellet. Bra läge för allt,centrum, strand, massage samt restaranger. Om jag skulle önska något så är det badhanddukar till stranden. Men detta är bara **-hotell,så ok. Mycket trevlig personal.
Tips: Mycket prisvärt hotell.Har rum i´ garden´trevligt.
Anmäl det här omdömet
Marie A. Reste med partner Sweden, den 4 februari 2012
Blir ett fint hotell och har trevlig personal

Rent och snyggt med en bra restaurang
8,7
Saknar "safety box" på rummen. Blir bättre när bygget är klart. Frukosten kunde vara bättre.
Anmäl det här omdömet
Foad K. Reste med partner Sweden, den 23 november 2011
nära till allt, trevlig personal absolut prisvärt

gång avstånd till allt
8,7
liten rum, men helt duglig , ingen pool, men nära till havet, denna hotell passar absolut inte den kräsne som är ute efter lyx , för rummet är enkel men fläkten gör sitt jobb bra. ingen fara ätt lämna bagaget och resa runt i landet , kostade faktiskt inget
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Nära till bägge stränderna katalog och karon
Anmäl det här omdömet
Aylin B. Reste med partner Turkey, den 22 februari 2015
In a good location but outdated hotel

Location
5
We have stayed in this hotel in the year 2013 for a month and it was in a much better condition at that time. So we made our bookings for the hotel rooms with thinking that we will see the same standards again. At that time, the hotel was serving breakfast and there was a very easy access to the garden and pool areas which was nicely landscaped and maintained. But this time we have seen the difference at the minute we arrive to the hotel. We have been told that the management is changed but it seems the new owners/management didn't spend any moment for improvements. Firstly there were no breakfast service in the hotel and they wanted to direct us to a restaurant next door. Than we saw a new odd building closed the passage to the garden/ pool area from the hotel rooms. And the room was full of broken furniture like as coffee table, cupboard. The bathrooms are outdated and definitely needs a good renovation. All the sheets and towels were smelling clean but looking ragged and many stains on. So we believe the hotel is not a good and comfortable place to stay any more.
Anmäl det här omdömet
Marcus H. Reste med partner Sweden, den 5 februari 2014
...

...
6,3
Anmäl det här omdömet
Tomasz K. Reste med partner Poland, den 25 januari 2014
very good resort

garden, pool, clean room
8,3
we stayed in a bungalow set in garden, 10 minutes walk from Kata Beach. The room was very clean and every day carefully cleaned. Tasty breakfast. The only downside was that the reception was closed from 10 pm
Anmäl det här omdömet
Randal O. Ensamresenär United States of America, den 6 januari 2014
Nice and simple bungalow

Relaxing atmosphere with good landscaping in a semi private layout
7,3
Generally a pleasant stay, the rooms have an older style which is comfortable depending on the expectations of the traveler. Definitely more of a bungalow than a hotel, the accommodations are simple but adequate. Its a good place to relax after a day at the beach but certainly a budget motel type setting. It was among the cheaper places available during the high season and was fine for a beach holiday.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Dome Resort PhuketDome Resort Phuket - PoolDome Resort Phuket - PoolDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - PoolDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - PoolDome Resort Phuket - UtsiktDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - UtsiktDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - UtsiktDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - ReceptionDome Resort Phuket - PoolDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - UtsiktDome Resort Phuket - UtsiktDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - UtsiktDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - UtsiktDome Resort Phuket - Hotellet från utsidanDome Resort Phuket - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Dome Resort, Phuket

Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02