eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gästrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Svit Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gästrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Badrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gym Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gästrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Reception Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Reception Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Reception Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Omgivningar Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Omgivningar Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Omgivningar Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Omgivningar Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gästrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gästrum
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Svit Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gästrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gästrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidan Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gym Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Lobby Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Badrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Badrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gästrum Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan
Område: Tai Kok Tsui Antal rum: 285
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 2813 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,4
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (2813)
Sortera efter:
Maria G. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2014
bekvämt hotell under transfer, trevlig personal

personal, läge, fräscht
9
väldigt trevligt hotell under vår korta vistelse. personalen gav bra information och var hjälpsamma.
Emil J. Reste med partner Sweden, den 26 januari 2012
Trevligt hotell med fin utsikt.

Servicen
8,7
ett fint hotell med bra service och fina rum. det enda minus var att det var kallt pa rummet. annars va allt toppen.
Restaurangtips: Irish Pub
Jane L. Reste med partner Sweden, den 9 januari 2012
Super fräscha rum och fantastisk personal

Läget var bra.Lungt och avskiljt, men ändå centralt
8
Rummen må vara små, men takhöjden gör att dom känns rymliga. Super fräscht och modernt, plus för iphone dockan! Personalen gör sitt bästa för att hjälpa till och är väldigt trevliga. Skulle absolut bo här igen!
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 30 november 2011
Små och mysiga rum

Man kan vara för sig själv
6
När man stannar på hotellet så länge så borde personalen ta reda på det och ge en bättre service än att bara hålla enbart till reglerna inom ramarna. Men dörr portierna var mycket trevlig och bra dock inte receptionisterna som inte kunde ge det där lilla extra servicen. Hotellt har ingen fri internet på rummen dock nere i lobbyn där det är fullt med folk som surfar.
Henric F. Ensamresenär Sweden, den 11 november 2011
Lugnt område i ett trivsamt läge

Lugnt och hyfsat fräscht
6,7
Ligger mitt emellan 2 hållplatser som tar ca. 10 och resp. 20 minuters gång tid att ta sig till. Lugnt område att bo men lite svår att hitta för taxi chaufförerna. Lite seg med hissarna, sen när det kommer mycket "mainland's" så ockuperas hela lobbyn och personalen så de hinner inte ta alla men all personal hjälper verkligen till vilket de är hjälpsamma. Ett stort minus är Internet! Ingen free wifi i rummet! Alla gäster flockar sig i lobbyn...!!?! Kaos ibland!
Anders O. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2011
Gott alternativ i den "lokala" delen

Fräscht hotell med bra läge för oss (nära våra vänners lägenhet) med närhet till tunnelbana och den mer "kinesiska" lokal deln av Hongkong med markander etc.
8
som flera redan skrivit så är rummen mycket små. de är dock bra inredda men kan säker upplevas om väldigt trånga. och att dusch och toa kan kännas som de ligger "i rummet". det är också problem om man vill ha sin resväska liggande öppen. det finns ingen plats för det inte ens på golvet. vi skulle ändå bara sova där och då fungerade det utmärkt. servicen var bra och bemötandet trevligt. jag tycker det ar god valuta för penagarn om man bara är förvarnad om rummens storlek (vilket vi var)
Tips om shopping: Nära till Ladys Market mm
Bjorn A. Affärsresenär Sweden, den 16 oktober 2010
Trevligt, nybyggt hotell med bra placering

Nytt och fräscht med trevlig personal
6,7
Enkelt och trevligt hotell med en hyggligt central placering. Personalen var myckt trevlig och serviceminded.
Kenneth T. Reste med partner Singapore, den 23 augusti 2014
Decent Hotel

Handy phone that they provide was real useful where it allow you unlimited data usage and local overseas call. Staff was helpful and polite. Hotel was clean.
8
Overall it was decent. However unlike what they advertise on website where the hotel was 4 minutes walk from Olympic station, it was at least a 10 minutes walk.
Raymond W. Gruppresenär Indonesia, den 18 augusti 2014
great facilities but a bit far from MTR station

great facilities, surrounded by local restaurants, quick service
7
The hotel was great. we were 3 of us. I reserved premiere room, with a sofa bed, and it was beyond our expectation, the room has already an extra towel & blanket for the sofa. It made our stay better the only problem we have is the location of MTR station, which far enough from the hotel. There are shuttle bus from the hotel, but the schedule is not as flexible as we expected
Wilma C. Gruppresenär Philippines, den 16 augusti 2014
Easy access, efficient staff

helpful and efficient staff, near MTR, value for money
9,7
We liked our stay in Dorsett Mongkok. While the rooms were not big, they had the essentials and the housekeeping staff made sure that the supplies were refreshed everyday. The rooms were clean and they had HANDY phones to provide wifi access in the rooms. These can also be brought outside by the guests to provide wifi hotspots so we were able to communicate with our companions using wifi while out and about. Book ahead of time to get the best deals. Its also around 5-10 minutes away from Olympic station. Ask the staff for a map so you wont get lost. :D

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GästrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SvitDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GästrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GymDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GästrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ReceptionDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ReceptionDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ReceptionDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgivningarDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgivningarDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgivningarDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OmgivningarDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GästrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GästrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SvitDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GästrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GästrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hotellet från insidanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GymDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - LobbyDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - BadrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - GästrumDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3A02