Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seoul, Sydkorea (Visa på karta)

Boka nu!

Doulos Hotel Seoul - Gästrum Doulos Hotel Seoul - Gästrum Doulos Hotel Seoul - Gästrum Doulos Hotel Seoul - Gästrum Doulos Hotel Seoul - Gästrum Doulos Hotel Seoul - Gästrum Doulos Hotel Seoul - Gästrum Doulos Hotel Seoul - Gästrum Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Badrum Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Buffé Doulos Hotel Seoul - Buffé Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Faciliteter
Doulos Hotel Seoul - Faciliteter Doulos Hotel Seoul - Restaurang Doulos Hotel Seoul - Lobby Doulos Hotel Seoul - Lobby Doulos Hotel Seoul - Hotellet från insidan Doulos Hotel Seoul - Hotellet från utsidan Doulos Hotel Seoul - Hotellet från utsidan Doulos Hotel Seoul - Hotellet från utsidan Doulos Hotel Seoul - Hotellet från utsidan
Område: Jongro / Insadong Antal rum: 45
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 1974 omdömen

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,5
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,3
Alla omdömen (1974)
Sortera efter:
Peter F. Ensamresenär Sweden, den 20 december 2014
Finfint

Centralt, smidigt, enkelt
9,7
Allt var bra, smidigt business hotel med sköna sängar. Bomull istället för syntet känns skönt. Bra frukost som ingick, snabbt wifi. Litet men funktionellt rum
John I. Reste med partner Sweden, den 23 juli 2013
prisvärt

frukost, språkkunnig och hjälpsam personal
9
Bra, enda kritiken att rummet och sängen var i minsta laget för 2 personer.
Kathy T. Familj med äldre barn Singapore, den 19 maj 2015
Efficient staff

Clean floors n toilets
3,3
Very Good though rooms are small n checkin times too strict
Kathy T. Familj med äldre barn Singapore, den 19 maj 2015
Good stay and value for money

Counter staff are friendly and ability to speak english, breakfast spread is just nice and quality is above average
9,7
Pleasant and enjoyable
Dorothy L. Reste med partner United States of America, den 8 maj 2015
very good

location cleaness speak English
9,7
Excellent
Zalvika S. Reste med partner Indonesia, den 6 maj 2015
great located hotel

clean, quiet and good location
7,3
I stayed for 5 nights in this hotel with my husband after read reviews. And yes, the hotel is great as what most reviewers say. We upgraded our room so that we can get bigger one, we pay additional around usd 10 per night which is worth it. You can find many restaurants, street foods, various stores only within walking distance. The breakfast is average, but equivalent to 3 stars hotel. I will definitely recommend this hotel to my friend when they want to visit Seoul!
Quin G. Affärsresenär United States of America, den 28 april 2015
excellent value

price, service, location
9,3
Hyejin H. Reste med partner South Korea, den 24 april 2015
Easy to go anywhere, good service !

Good location, good service, reasonable price
8,3
The room was really tiny and old but the service was great and location aswell! Good overall!
재윤 한. Reste med partner South Korea, den 20 april 2015
It was so great to have stayed in the hotel for

Convenience, cleanness, and hospitalitiy
8
Tak W. Reste med partner Australia, den 17 april 2015
Nice stay

Clean, convenient and helpful staff
9,7

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Doulos Hotel SeoulDoulos Hotel Seoul - GästrumDoulos Hotel Seoul - GästrumDoulos Hotel Seoul - GästrumDoulos Hotel Seoul - GästrumDoulos Hotel Seoul - GästrumDoulos Hotel Seoul - GästrumDoulos Hotel Seoul - GästrumDoulos Hotel Seoul - GästrumDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - BadrumDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - BufféDoulos Hotel Seoul - BufféDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - FaciliteterDoulos Hotel Seoul - RestaurangDoulos Hotel Seoul - LobbyDoulos Hotel Seoul - LobbyDoulos Hotel Seoul - Hotellet från insidanDoulos Hotel Seoul - Hotellet från utsidanDoulos Hotel Seoul - Hotellet från utsidanDoulos Hotel Seoul - Hotellet från utsidanDoulos Hotel Seoul - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3B08