Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Dulcinea Hotel and Suites

Shangs Mactan Town Center, M.L Quezon National Highway Pajo, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filippinerna 6015 (Visa på karta)

Boka nu!

Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Badrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Hotellet från insidan Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum
Dulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum
Område: Mactan Island Antal rum: 18
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

baserat på 930
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,0
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
6,7
Alla omdömen (930)
Sortera efter:
Alexsandra H. Reste med partner Sweden, den 18 maj 2014
Prisvärt och trevligt, största minus var frukosten

stor skön säng, rymliga rum, nära gaisano mall
7
Rummen var stora och hade fräscht badrum och stor skön säng. Badkaret var dock "fel byggt" så allt vatten rann ut på golvet. Intill ligger ett slumområde som var ganska högljut om kvällarna. Vi hade även besök av en enorm kakerlacka men housekeeping tog bort den åt oss, väldigt snällt. Hotellet ligger nära Gaisano mall och det tar ca: 20min till SM, beroende på trafiken. Frukosten som då ingick var katastrof, lite att välja på och ganska okunnig med extremt trevlig personal.
Anmäl det här omdömet
Per B. Familj med småbarn Sweden, den 25 februari 2014
Utmärkt flygplatshotell

Läget, rummet och personalen.
8,7
Vänlig och hjälpsam personal, sköna sängar, gratis wifi, gratis transfer till CEB flygplats. Hotellet är beläget mittemot shoppingcentrum med atm och restauranger.
Anmäl det här omdömet
Lolo S. Reste med partner Sweden, den 2 augusti 2013
Trevligt litet gömställe .

Mysig inredning, mycket trevlig personal, stora rum.
9,3
Mycket trevligt hotel, väldigt omhuldande och ambitiös personal. Ett verkligt topphotel och mycket god valuta för pengarna. Continental frukost ingår. Shoppingcenter m ATM och många restauranger rakt över gatan. Hotellet har fri Shuttle till flygplats.
Anmäl det här omdömet
Inger S. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2013
Nära flygplatsen

Hjälpsam personal, fräscht hotell
9
Ett prisvärt hotellnära flygplatsen. Personalen hjälpsam med att skriva ut biljetter och boka taxi. Minus att flygtransfern inte startade förrän 10.00.
Anmäl det här omdömet
Kenneth K. Familj med äldre barn Sweden, den 29 april 2012
Nära flygplatshotell

Fina stora rum, rent o snyggt, mycket bra standar även, badrummet.
7,7
användes endas som övernattningshotell, men låg närma till både flygplatsen o båthamnen. Hotellet låg nära en stor väg men det störde inte.Frukosten var okej, normal continnental standar.
Anmäl det här omdömet
Stig K. Ensamresenär Sweden, den 7 mars 2011
Bakom en medioker fasad fanns ett kanonhotell

Fräscht, fri internet o trevlig personal.
8,7
Ett bra sista natten alternativ,för ens vistelse på Cebu,om man lämnar ön med flyg. Det ligger nära flygplatsen, men ej störande nära.
Tips: Nå´t problem hade det blivit med bokningen, dubbelbokning antagligen. Blev då uppgraderad till ett superexklusivt rum utan extra kostnad. Så det var bara att njuta.
Anmäl det här omdömet
Lars K. Reste med partner Sweden, den 3 februari 2011
Bra standardhotell

Rent snyggt trevlig personal bra läge nära flygplats
7,7
Vi valde ett hotell nära flygplatsen. Hotellet ligger i ett ganska tråkigt område men nära flygplatsen som sagt det är gångavstånd.Det är mycket bättre än sina omgivningar kan rekomenderas då det är ganska prisvärt.
Anmäl det här omdömet
Rhonda J. Ensamresenär United States of America, den 9 augusti 2015
LOUD Music and No Elevator

Location, Staff, Cleanliness
7
Unfortunate! We arrived to discover that the hotel was on the 3rd floor of a shopping center. They had no elevator and we had to carry our bags up 3 flights of stairs. We did get assistance from the security, but we handled most of the luggage. Upon arrival, I was told they did not get our request for Airport Transfer in advance and it takes 2 days to arrange this in advance. Really disappointed, but we knew we could just take a taxi to the airport. The rooms were Very Spacious and really nice so we overlooked the other things at the time. After dinner we returned to the hotel to find the convenient store below had moved tables and chairs into the parking lot and was BLASTING loud music for those drinking at the tables. We immediately asked the hotel staff to have them lower the music which they did and we were told it would be turned off around 10 pm. UNFORTUNATELY, this did not happen and the loud music was on until 1 AM. With a 3 AM wake up call to make our flights we only got about 2 hours sleep. To only make it worse, the A/C unit blew directly on the bed which made me sick for the remainder of the week. Staff was as accommodating as they could be, but I would not recommend this hotel for weekend stays if you need sleep!
Anmäl det här omdömet
Graham M. Familj med småbarn Australia, den 7 augusti 2015
Value for money

The location is perfect. Wifi is a bonus and the shuttle service is very convenient.
10
We always stay here as it is across the road from Gasaino Shopping centre and very close to the airport .
Anmäl det här omdömet
Mark W. Reste med partner United Kingdom, den 23 juli 2015
Lovely clean hotel with amazing staff

Staff, room size, cleaniness
9
Had a lovely stay i be going back to stay whenever i return to phillipines.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Dulcinea Hotel and Suites Mactan IslandDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - BadrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Hotellet från insidanDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - GästrumDulcinea Hotel and Suites Mactan Island - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07