arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 4373 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4373 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,3
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 8,0

Leo K.
Sverige
27 juni 2011
Utmärkt läge men små rum och bristande service
Bra läge och vid ett flertal tillfällen trevlig personal.
Ligger mitt i Makati och väl tillgängligt för affärsärenden och -möten. Faciliteterna är imponernade (lobbyn m.m.) tills det kommer till rummen. Relativt små rum i jämförelse med likartade hotell i Manila och Makati. Bekvämligheter på rummen håller snarare nivå på ett 3-stjärnigt hotell, t.ex. munstycke på duschen, den lilla tv:n och det lilla arbetsbordet. Room Service personalen är dock hjälpsam och sängen var någorlunda bekväm. Lobbypersonalen är något uppsnoffsig och restaurangens mat håller inte en hög nivå. Märkligt var också att receptionen inte kunde förse min flickvän med en binda, vilket hon behövde, utan vi bads istället att gå till närmaste 7-Eleven affär. Det tycker jag inte att man skall behöva göra i ett 4,5 stjärnigt hotell.

Mattias R.
Sverige
09 maj 2011
Good location but worn-out rooms
Good service and location
The rooms are worn-out and very old fashioned. The new sheets in the bed was not dry and thats not nice to find out in the middle of the night when you wants to go to sleep. Location is okey but it doesn´t matter that much because its so cheap to take a taxi in Manila. In my opinion you can find a better hotel for the money.

Nylund N.
Sverige
26 april 2011
Mitt i smeten
Det var perfekt läge ifall man vill shoppa
Urtjusigt hotell! Vi stannade i 2 nätter och tyckte att det var alldeles perfekt. Det låg mitt i smeten och nära till alla stora shoppingcentrum. Fantastisk frukostbuffé också, får verkligen inte missas!

istvan L.
Sverige
15 januari 2011
Bra läge men små rum och inte direkt rent.
Läget,Gymet
Små rum ej rent. Heltäckningsmattor på rummen som har leget där länge. Går ej att öppna något fönster.
Om rummen vore en tiondel så fina som lobbyn vore det fint.Hela lobbyn är full med personal. Tjejer som bara är anställda att buga åt dig. För mycket!

Leif R.
Sverige
25 december 2009
Bra som vanligt
Bra läge mitt i shoppingdistriktet
För mycket saker som kostar ganska mycket extra, typ frukost, internet, transport till flygplats m.m.
Bra standard till rimligt pris för att vara ett 5-stjärnigt hotell i detta område. De 5-stjärniga grannhotellen är betydligt dyrare. Säkerheten är bra och läget är perfekt mitt i Glorietta och nära till andra shoppingområden. Kort promenad så är du i Green Belt. Men när gratis internetuppkoppling börjar bli standard på många hotell runt om i världen så envisas hotellen i Makati att ta ut skyhöga avgifter. Billigt internetcafé finns dock på andra sidan gatan.

Leif R.
Sverige
23 maj 2009
Trivs på Dusit
Läget, standard, bemötande
Dyr och långsam internetuppkoppling. Dyr frukost.
Jag bor gärna på Dusit när jag har ett kortare stopp i Manila. Standarden är hög och läget perfekt om man gillar att shoppa. Bra gym och trevlig personal. Kanske lite onödigt dyrt om man ska stanna länge och dom tar överpriser för allt som inte ingår i priset som t.ex. frukost och Internet. De har också transport till höga priser men ibland kan det vara ok att betala extra för att åka säkert och bekvämt och slippa bli blåst av Manilas taxichaufförer.

Brian L.
Australien
25 juli 2016
Fantastic
all staff just great

Gilbert R.
Filippinerna
23 juli 2016
Nice
Excellent

FAISAL H.
Australien
21 juli 2016
fantastic service
it was a fantastic experience and especially i would like to mention one of the club lounge manager (Kimberley) as she was exceptionally supportive and I can say an Asset for this Hotel.Even though rest of the staff was brilliant too but She was an Exceptional.I wish them all the best.

TERRY K.
Australien
19 juli 2016
Loos good but deceiving
The air-conditioning didn't work and smelled bad No hot water for two days the front desk had no change of large bills for local taxi