Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Eastiny Seven Hotel

Pattaya Beach Road, Soi 7, Pattaya Beach Road, Pattaya, Thailand 20510

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 2189 omdömen

30 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,2
Läge
7,8
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
6,9
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (2189)
Sortera efter:
Fredrik H. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2016
Okey hotell för personer som letar partner

Det bästa med detta hotellet var den trevliga hotellkillen som alltid hade ett trevligt bemötande
3,3
Detta hotell är för den som vill festa hela natten och sova på dagen. Ligger mitt bland barerna och det är väldigt högljutt, bytte rum i förhoppning om att det skulle bli bättre men det blev det inte. Så var beredd på dunka dunka hela natten! Jag kommer aldrig sova där igen. Frukosten var tråkig, inte så mycket att välja på.
Anmäl det här omdömet
Nootcharin P. Familj med småbarn Sweden, den 13 december 2015
Sämst

Frukost
3,7
Hemska stället man kan vara på med små barn. Blev fel bokad på detta ställe
Anmäl det här omdömet
Yngve H. Ensamresenär Sweden, den 3 oktober 2015
Semester

Läge,frukost,pris.
8
Bra,,
Anmäl det här omdömet
Peter H. Familj med småbarn Sweden, den 9 januari 2015
Dålig swimminpool

ingenting
4
Poolen dålig måste fixas
Anmäl det här omdömet
Mikael H. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2015
hotellet har sett sina glansdagar : varning:

läget,
5,3
sängarna var stenhårda man kunde känna fjädrarna i rumpan. svårt att sova. poolen var nog det värsta , inga dynor ,som dom visar på bilderna. så där fick jag ont i rumpan igen. solstolarna var målade med en färg som färgade av sig på mina badbrallor, så dom fick jag kasta när jag kom hem.runt polen så var det lagat med spackel, min son som är 11 hade gjort det bättre, .runt poolen skulle det sitta stolpar med belysning, dom var borta ,så där stack det upp sladdar.funderar du att bo här gör inte det, detta hotell har sett sina glansdagar. fotona som dom visar från hotellet är nog tagna för 15 år sen.
Anmäl det här omdömet
Christoffer E. Ensamresenär Sweden, den 4 januari 2015
poolen var kass och sängarna helt värdelösa

Läget var bra inget annat
4,7
Helt okej förutom lite sömn med ont i ryggen
Anmäl det här omdömet
Magnus S. Ensamresenär Sweden, den 1 februari 2014
Hotell med mycket bra läge.

Läget och frukosten.
7
Hotell med mycket bra läge. Ligger mitt i nöjeskvarteren med många barer utanför dörren. Även nära till stranden. Bra frukost. Nackdelen är hög musik från barerna som hörs tydligt inne i hotellet fram till klockan 2-3 på natten.
Anmäl det här omdömet
Magnus S. Ensamresenär Sweden, den 8 september 2013
Mycket bra läge med närhet till nattliv och bad.

Läget, storlek på rummet och trevlig personal
7,3
Rent och snyggt, trevlig personal. Rymligt rum med något slitet badrum.
Anmäl det här omdömet
Magnus S. Ensamresenär Sweden, den 17 augusti 2013
Mycket bra beläget hotell, nära barer och bad.

Läget, rymligt rum och bra internet
8,3
Rymligt rum med något äldre badrum, hade rum mot bargata så det var ganska mycket störande musik på kvällen/natten.
Anmäl det här omdömet
Roger L. Ensamresenär Sweden, den 17 mars 2013
Nära till allt

Bra städning tyst och lugnt,bra mat i resturangen
8
Anmäl det här omdömet
1 - 10 av 30 omdömen Nästa sida
Eastiny Seven Hotel PattayaEastiny Seven Hotel Pattaya - Hotellet från insidanEastiny Seven Hotel Pattaya - PoolEastiny Seven Hotel Pattaya - PoolEastiny Seven Hotel Pattaya - RestaurangEastiny Seven Hotel Pattaya - PoolEastiny Seven Hotel Pattaya - PoolEastiny Seven Hotel Pattaya - PoolEastiny Seven Hotel Pattaya - PoolEastiny Seven Hotel Pattaya - PoolEastiny Seven Hotel Pattaya - PoolEastiny Seven Hotel Pattaya - PoolEastiny Seven Hotel Pattaya - ReceptionEastiny Seven Hotel Pattaya - ReceptionEastiny Seven Hotel Pattaya - ReceptionEastiny Seven Hotel Pattaya - ReceptionEastiny Seven Hotel Pattaya - RestaurangEastiny Seven Hotel Pattaya - RestaurangEastiny Seven Hotel Pattaya - RestaurangEastiny Seven Hotel Pattaya - RestaurangEastiny Seven Hotel Pattaya - RestaurangEastiny Seven Hotel Pattaya - RestaurangEastiny Seven Hotel Pattaya - RestaurangEastiny Seven Hotel Pattaya - Hotellet från insidanEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - GästrumEastiny Seven Hotel Pattaya - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04