arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

7,1
baserat på 2199 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär



baserat på 2199 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,1
  • Faciliteter 6,0
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 6,9
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 6,4

8 Roger L.
Sverige
03 april 2013
Nära till allt
Bra städning tyst och lugnt,bra mat i resturangen

7 Josefine S.
Sverige
13 mars 2013
Trevligt hotell nära stranden
Läget, poolen, stora rum
Ett vanligt trestjärnigt hotell, bra pris. Det ligger två minuter från stranden och barer finns direkt utanför. Lite musik hördes in på rummet när man skulle sova. Inte barnvänligt med tanke på alla prostituerade i området.

6,7 Fredrik F.
Sverige
26 februari 2013
Bra hotell, bra läge.
Poolen va bra, bra internet.
Billigt och bra, rena och fina rum. Nära till alla matställen...

6,7 bo S.
Sverige
10 december 2012
Lyhörda rum
Närheten till allt
Bra städning okey frukost men musiken på gatan avskyvärd.

5,7 Niklas R.
Sverige
05 november 2012
Bra Party Läge på Hotellet
Rena fina rum och hyfsad frukost
Detta hotellet ligger på Soi 7 med alla småbarer så det kan vara lite stökigt på nätterna. Rummen är rena och trevliga och i det stora hela ger detta hotell bra valuta för dina pengar. Bara 100 meter till stranden med vilket är en annan fördel.

7,3 Jonny W.
Sverige
21 september 2012
Hög puls
Bästa läget i stan
ligger på soi bra personal hög säkerhet rekomenderar detta hotel för ensam resande var försiktig kvällstid nere på beach road

7,3 Sunsanee S.
Thailand
14 augusti 2012
Ett trevligt hotell för de som gillar party.
Bra nära med stor köpcentrum
Rummet är trevligt och ganska fräsch men omgivning är inte bra för småbarnsfamilj, eftersom när du går ut från hotellet finns det massor Bar efter gatan. Personalen är trevliga .

9,3 Lars K.
Sverige
11 april 2012
utmärkt läge trevlig personal men små rum
Så nära till soi 7
Den var helt enkelt bra. Trevlig personal,god frukost,alltid rent och städat. oavstt när på dygnet du kommer in så är personalen lika trevlig och hjälpande. vistelsen på Easteny 7 var kanon bra.

7,7 Peter A.
Sverige
20 december 2011
Bra hotell i centralt läge
Nära till allting, nattliv, shopping, o.s.v
hotellet ligger centralt och bra,dock en del musik sent på natten. frukosten helt okey, personalen hade bra service även om du var lite sen på morgonen.200 meter från stranden, hotellet har en hyfsad pool.rent rum och rena sängkläder som bytes varje dag.jag är nöjd med vistelsen, prisvärt om man vi bo mitt i "smeten".

7 staffan W.
Sverige
13 december 2011
utmarkt lage
bra frukost
perfekt lage nara till allt. nara till central festval dar man har tillgang till allt. aven skont att ga dar inne om man tycker att det ar for varmt ute. har aven en jatte-fin resturang som heter zico. en braziliansk resturang som kanske ar lite dyr for att vara i thailand men underbar mat med en buffe som inte gar av for hackor. kott o skaldjur serveras vi matbordet o dom kommer med pafyllning sa manga ganger du vill.