eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Eden Saigon Hotel

38 Bui Thi Xuan Street, Ben Thanh Ward, District 1, Distr. 1 - Ben Than, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Lobby Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Reception Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Entré Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Café
Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Nattklubbar Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Lobby Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gym Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidan Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa
Område: Distr. 1 - Ben Than Antal rum: 129
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 1375 recensioner

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,1
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (1375)
Sortera efter:
Ulf C. Reste med partner Sweden, den 28 juli 2014
Nytt och fräscht

Bra läge, nytt hotell
8
Vi tog lokalbussen från flygplatsen. Bussen visade sig stanna mindre än 50 meter från hotellet (vi följde resan på karta i Ipaden så vi kunde hoppa av på rätt ställe). Hotellet rent och fräscht, endast ett år gammalt. Bra frukost. Pool på taket. Poolbaren/restaurangen dyr. Gratis WiFi på hela hotellet med hyfsad hastighet. Rummen trevliga. Personalen tillmötesgående, men bokningar genom hotellet av utflykter; taxi, tåg etc. tenderade att bli dyra. Bra läge.
Irene M. Reste med partner Sweden, den 25 juni 2014
Snyggt och rent hotell, nära till turistattraktion

Närhet, personlig service, kostnadsnivån
9
Ett snyggt och bra hotell med bra mat och bra service. Gångavstånd till turistattraktioner. Livlig gata med restauranger,supermarkets och växlingskontor runt hörnet.
Sanna S. Reste med partner Sweden, den 24 juni 2014
Superhjälpsam personal, rent och fräscht

Service, renlighet, frukost
8
Jättetrevlig och hjälpsam personal! Poolen längst uppe på taket ett stort plus, fantastisk frukost
Kristoffer A. Reste med partner Sweden, den 21 januari 2014
Stora rum med god standard, välskött poolområde

pool, rummen, tyst om nätterna
7,3
Vi hade en trevlig vistelse på Eden Saigon, personalen tillmötesgående, in- och utcheckning gick smärtfritt. Poolen på taket var välskött med klart vatten, men som vanligt för få solstolar (5st). Den stora fördelen var storleken på rummen, riktigt rymliga - som ett mindre vardagsrum med plats för en tresitssoffa. Tyst om natten. Frukosten var mindre bra och liknade mer en lunchbuffé med alla dess maträtter. Utsikten från hotellet inget vidare - rakt in i äldre betongbygnad.
Lars P. Reste med partner Sweden, den 22 december 2013
Väldigt bra, supertrevlig personal

Rummet, takterassen, & personalen
8
Agneta N. Reste med partner Sweden, den 17 december 2013
Bra läge - närheten till centrala sevärdheter

Frukosten, servicen, fina rum
9,7
Vi hade en fin vistelse här, vänlig personal. Vi hade gångavstånd till centrala sevärdheter!
Michael S. Reste med partner Sweden, den 6 november 2013
Nytt och kanon fint hotell

Ett mycket trevligt och välordnat hotell, nära till allt i Ho chi Minh man kan tänka sig..
10
Kanon bra...hit far vi fler gånger :-) ett ställe man inte glömmer.
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 5 november 2013
Bra hotell med bra personal!!

Swimmingpoolen, trevlig personal, rent och snyggt
8
Hotellvistelsen var OK! De tre sista nätterna på Eden hade vi en suite pga att de övriga rummen var upptagna!
Marietta P. Reste med partner Sweden, den 30 oktober 2013
bra hotell och bra läge!!

bra standard, bra personal och det bästa av allt var swimmingpoolen!!
8,3
vistelsen på hotellet var helt ok! poolen på taket var jättefin med utmärkt utsikt!!
Monica S. Reste med partner Sweden, den 24 oktober 2013
Bästa resemålet hitintills

Rummet, personalen och poolen
9,3
Mkt hjälpsam personal, fantastiska drinkar i baren, underbar pool, ja allt var toppen!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Eden Saigon Hotel Ho Chi Minh-stadenEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - ReceptionEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - EntréEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - NattklubbarEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GymEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - BadtunnaEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mat och dryckEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mat och dryckEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mat och dryckEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mat och dryckEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mat och dryckEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mat och dryckEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Business CenterEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Business CenterEden Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge


AS-AGWEB-3C05