eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Emperor Hotel

51 Rua de Xangai, Macau City, Macao (Visa karta)

Boka nu!

Emperor Hotel Macao - Gästrum Emperor Hotel Macao - Svit Emperor Hotel Macao - Badrum Emperor Hotel Macao - Hotellet från insidan Emperor Hotel Macao - Gästrum Emperor Hotel Macao - Gästrum Emperor Hotel Macao - Svit Emperor Hotel Macao - Badrum Emperor Hotel Macao - Gästrum Emperor Hotel Macao - Gästrum Emperor Hotel Macao - Gästrum Emperor Hotel Macao - Pub/lounge Emperor Hotel Macao - Gästrum Emperor Hotel Macao - Svit Emperor Hotel Macao - Badrum Emperor Hotel Macao - Hotellet från insidan
Emperor Hotel Macao - Hotellet från insidan Emperor Hotel Macao - Hotellet från insidan Emperor Hotel Macao - Lobby Emperor Hotel Macao - Reception Emperor Hotel Macao - Hotellet från utsidan Emperor Hotel Macao - Restaurang Emperor Hotel Macao - Restaurang Emperor Hotel Macao - Restaurang Emperor Hotel Macao - Gästrum
Område: Macau City Antal rum: 390
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,3

från 9547 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,0
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,4
Alla recensioner (9547)
Sortera efter:
Erik P. Ensamresenär Sweden, den 20 januari 2012
Ok men inte mer

Läget är bra
5,3
Läget är bra nära hamnen. Hotellet är ok men frukosten är inte mycket att hurra för. Om priset är bra kan det vara värt att bo här.
Nikolaos K. Gruppresenär Greece, den 22 april 2011
Utmärkt läge men kallt rum.

Läget, gratis WiFi
7
Utmärkt läge, promenadavstånd till flera stora kasino och sevärdheter. Rummet var väldigt kallt och sängen hård. Gratis WiFi.Nästa gång jag åker till Macau kommer jag antagligen inte att bo på det här hotellet igen.
Frida W. Gruppresenär Sweden, den 9 april 2011
Not what I expected!

Lovely beds,
5
When we arrived the had construction work in the lobby. They didn't mention that on their webpage. The location was great but we were very unhappy with the service. When we arrived we thought the staff was pretty unfriendly. Not rude, but not 4 star service. For the price we paid for the executive room we expected a better view and service, so if we could change our reservation, we would have. The room was nice and the breakfast was OK. i hoped that we would get multiple options since it's a 4 star hotel.. I would say the breakfast was 2-3 star rating.
Tips om nattklubbar: Well. Macau is all about Casino. We went to Sands Casino for dinner where they had a buffett Las Vegas style with unlimited wine (pay 88 HK$ extra). AMAZING dinner!
Samantha V. Familj med äldre barn Sweden, den 25 juni 2010
Emperor hotel

bra med shuttle bussen, lätt att kommer till innestad i Macau
7,3
Man kan väl säga Emperor hotel har ett bra läget bland de stora och nya casino. Sedan är det bra med deras gratis shuttle buss service önska att de gå ofta som de andra stora casion. Hotelet håller på att på renovera, men en dag började de med borring kl 9 på morgonen, fick ringa ner till receptionen och bad de sluta. Det luktar alltid konstigt när man kommer in i lobby och ta sig till hissarna.
Jan-Erik D. Reste med partner Sweden, den 18 december 2009
Bra hotell

Bra läge, bra internet, god frukost, TV, transfer från båten, stort rum med andra ord nöjda
8
Hotellet har ett bra läge med prommenadavstånd till gamla Macau. Det finns en bra restaurang runt hörnet, som också ligger i ett hörne. Det är enkelt att ta sig runt till fots och vi kan rekommendera en runda runt södra delen bort till templet och restauranggatan där. Missa inte en tur till toppen med linbanan. Hotellet funkar utmärkt och har allt man behöver.
Roland M. Reste med partner Sweden, den 5 december 2009
Storvinst i Macau ??

Läget,trevlig personal,prisvärt
7,3
Letade länge på olika Hotell och tycker nog att jag valde rätt.Mycket bra läge mellan ett flertal av stora casinon.Vi betalade lite extra för executive floor,då låg frukostmatsalen bara några meter bort!Det fanns väl inte så mycket att välja på men gott kaffe och bra service uppvägde detta.
Sven M. Reste med partner Sweden, den 17 maj 2009
bra valuta för pengarna

bra läge, bar frukostmiljö vid executive lounge annars inte, bra filippinsk personal, vänligt bemötande.
7,7
Hotellet är enkelt att ta sig till från flygplatsen antingen med buss eller taxi- har man bråttom ska man ta taxi. Emperor ligger väl till för shopping, casinos, resatauranter. Det är mitt i det hela men ändå lite avsides, mao inget oväsen eller bråk runt omkring. Även om man kan hitta billigare alt. i Hongkong är hotellet ändå mycket prisvärt i s h t om man tar de rummen som ingår i executive delen där man får en fin och mer privat frukost. Vill man ta färjan till Hongkong finns gratis busservice från hotellet. Bra att det även finns filippinare i receptionen då de talar bätre engelska. Jag bor gärna på Emperos vid nästa besök mycket pga läget, rummens bekvämlighet och att det är prisvärt. Ibland ges även särskilda 2 dagars pekat vilket jag utnyttjade förra gången.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: ta en busstur runt macau, stanna vid beachen, besöka gamla portugisiska byggnader, besöka casinos
Wannapan P. Gruppresenär Thailand, den 28 september 2014
Good room, Good service

Service
8,3
It's so comfortably
Ho S. Reste med partner Macau, den 26 september 2014
close

close convenience clean
6
Carl V. Reste med partner Australia, den 22 september 2014
would not recommend to my worst enemy
2,7
shocking shocking hotel for the price. poor service as soon as i entered. room service had to order twice as they lost my order .western buffet absolutely poor quality

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Emperor Hotel MacaoEmperor Hotel Macao - GästrumEmperor Hotel Macao - SvitEmperor Hotel Macao - BadrumEmperor Hotel Macao - Hotellet från insidanEmperor Hotel Macao - GästrumEmperor Hotel Macao - GästrumEmperor Hotel Macao - SvitEmperor Hotel Macao - BadrumEmperor Hotel Macao - GästrumEmperor Hotel Macao - GästrumEmperor Hotel Macao - GästrumEmperor Hotel Macao - Pub/loungeEmperor Hotel Macao - GästrumEmperor Hotel Macao - SvitEmperor Hotel Macao - BadrumEmperor Hotel Macao - Hotellet från insidanEmperor Hotel Macao - Hotellet från insidanEmperor Hotel Macao - Hotellet från insidanEmperor Hotel Macao - LobbyEmperor Hotel Macao - ReceptionEmperor Hotel Macao - Hotellet från utsidanEmperor Hotel Macao - RestaurangEmperor Hotel Macao - RestaurangEmperor Hotel Macao - RestaurangEmperor Hotel Macao - Gästrum


AS-AGWEB-3B08